Am rugamintea daca ma poate ajuta cineva :
vreau sa transform un model termic de 2,7 Kg dotat cu un OS 46 AX intr-un
model electric si :
am deja motorul brushless outruner ROXY 4250 - 07 si nu stiu daca echivaleaza cu un motor
termic de marimea celui amintit mai sus .
Pagina 1 din 1
Outrunner ROXY 4250-07 cu ce echivaleaza la termic ?
Postat 15 August 2009 - 12:36 AM
REAL DESIGN, la Aug 14 2009, 07:33 PM, a spus:
Am rugamintea daca ma poate ajuta cineva :
model electric si :
am deja motorul brushless outruner ROXY 4250 - 07 si nu stiu daca echivaleaza cu un motor
model electric si :
Pe siteul botosenenilor sunt date masuratorile.Concluzia: da echvaleaza si este peste .46
Pe mine nu m-au dezamagit nicioadata combourile Roxxy
Aceasta postare a fost editata de Abburo: 15 August 2009 - 12:37 AM
URGENT !!! schimb Caiet A4 cu Audi acelashi model….rog seriozitate!!!
Postat 16 August 2009 - 06:08 PM
Da se poate si indica si kg forta cat poate trage acel motor eletric ... cel mai tare e acela 4450 sau ceva in genul.
Ca off topic v-ati putut inregistra pe acel site pe care botasaneni vand avioane piese etc... eu nu m-am putut inregistra si nu inteleg de ce m-am inscris frumos si nu am primit nici un meil. Dau sa ma inscriu din nou cica au adesa mea de meil in baza de date ... pare aiurea :rolleyes: O sa-i contactez telefonic.
Ca off topic v-ati putut inregistra pe acel site pe care botasaneni vand avioane piese etc... eu nu m-am putut inregistra si nu inteleg de ce m-am inscris frumos si nu am primit nici un meil. Dau sa ma inscriu din nou cica au adesa mea de meil in baza de date ... pare aiurea :rolleyes: O sa-i contactez telefonic.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1