Pentru Bucuresti se ridica coletul de la Oficiul Postal 3 din Pantelimon, unde au si punct vamal. Eu cand am comandat camionul si kit-ul de sunet cu tot cu transport a fost undeva in jur de 600$ si am platit 6.20 lei taxe vamale.... intr-adevar pretul declarat a fost 199$.
Vis-a-vis de timpul efectuat pe drum, in Ro face cam jumatate.... daca ce ati cumparat depaseste de 12$ va fi cu siguranta un track number.... format din 13 caractere (litere si cifre) primele 2 sunt litere, urmat de 9 cifre si ultimele 2 litere sunt codul tarii de unde pleaca coletul... track pe care il puteti verifica pe net si in tara de unde cumparati(site-ul postei respective) si pe site-ul Postei Romane.
Cineva spunea mai sus ca pretul transportului nu depinde de greutate.... il contrazic... ba, depinde de greutatea coletului. Pretul transportului mai depinde si de asigurarea coletului pe tot parcursul traseului pana la destinatie.... insa eu cred ca sunt niste bani in plus. Eu, indiferent de suma nu am asigurat niciodata coletul si a sosit in perfecta stare si fara lipsuri.
Cea mai buna modalitate de plata si care este acceptata in majoritatea cazurilor este, dupa parerea mea, Pay-Pal... sigura si cred, cea mai ieftina la comisioane.
Succes si Bafta!
Aceasta postare a fost editata de shikanne: 28 August 2009 - 02:31 PM