star wars frate aici
In alta ordine de idei revin cu alte info.Am reusit pana la urma sa dau comanda la Botosani.Va pun aici lista cu ce am achizitionat si cat m`a costat.
1 x BEC Extern 5-6V/ 3A - 37 ron
1 x BEC Extern 5-6V/ 8A - 73 ron
4 x Prelungitor cablu servo 30 cm - 14.8 ron
2 x Intrerupator cu cablu de incarcare - 19 ron
2 x Conector DEANS mama + tata - 7 ron
2 x Tub flexibil pentru benzina D3 - 13.4 ron
1 x Battery Sound Monitor 2S LiPo - 24.9 ron
1 x Con din Aluminiu 70 mm - 57 ron
2 x Servo MG996R 11 kg Standard - 132 ron (Sunt pentru eleroane.Stiu,am citit multiple pareri despre multiplii posesori de tower pro.Sunt si bune dar si proaste...ce`i drept de astea care le`am luat n`am vazut sa se vaite cineva.Din cate stiu forta servourilor pe eleroane trebuie sa fie minim direct proportionala cu greutatea avionului,adica in cazul meu 6 kg.Am zis ca daca iau de 11kg n`o sa le forjeze prea tare si nu o sa cedeze asa repede si pe langa asta au si o viteza de raspuns destul de buna.Daca imi cedeaza vreunul asta este.My bad and i can live with it)
total 378.1 ron + 25 ron transport = 403.1 ron
Maine o sa ajung in Bucuresti sa`mi iau motorul si cu ocazia asta o sa trec si pe la magazinul de la rosseti sa iau si restul de servomecanisme si anume 3 bucati HS 645 MG si o sa vorbesc si pentru o elice xoar 20x8 cu baietii de la aeroputere.Mai raman in discutie acumulatorii dar deocamdata am epuizat finantele ...iar :rolleyes:).La acumulatori ma gandeam la una bucata 2 celule 2200mAh pe receptie si una bucata 2 celule 1100mAh pe aprindere,ambele luate de la kele.
chip in taci :D
Aceasta postare a fost editata de shogi: 27 August 2009 - 02:10 AM