Modelism - RHC Forum: un ajutor mic din partea voastra - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

un ajutor mic din partea voastra (daca se poate)

#1 Useril este offline   amd 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 731
  • Inregistrat: 25-March 08

Postat 01 June 2009 - 09:02 AM

de curand am achizitionat un remorcher, iar acum vreau sa il transform in barcuta de nadit

-as avea si eu cateva intrebari legate de pozitia axului si a elicei ( la ce nivel ar trebui puse? )- am atasat o poza si daca se poate sa o modificati si apoi sa o postati as fi recunoscator
-ce model de carma s-ar potrivi ( cei de la s....a au decat carme care se prind lateral nu si vertical)
-ce motorizare ar trebui? ( eu as incerca cu un 550, 16.000 rpm, 140w, fara reductor si cu o elice cat mai mica- 35mm 2 pale)
-in functie de pozitia axului voi alege si dimensiunea lui ( eu m-am gandit la unul 25-30 cm )

am uitat sa specific- remorcherul este destul de mare - 88 cm lungime, 23 cm latime

...

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: DSC00958abc.jpg
  • Imagine atasata: DSC00957aaaaa.jpg
  • Imagine atasata: DSC00952aaa.jpg
  • Imagine atasata: DSC00951aaaa.jpg

0

#2 Useril este offline   ipsihi 

• TARTOR
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4508
  • Inregistrat: 02-December 03

Postat 01 June 2009 - 09:11 AM

...barca asta este ideala pt fun, pt pescuit e prea instabila, ar trebui sa renunti la suprastructura; daca o alimentezi cu 6v, poti folosi un ax de 13cm, un motor tip 480 si elica tripala de 35mm!!!
...tabula crasa, mortua est!
0

#3 Useril este offline   amd 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 02 June 2009 - 07:33 PM

cu aceasta configuratie nu as fii sigur ca ar merge prea bine ( e foarte mare remorcheul)

raman tot la un 540 si o elice de 30-35 ( macar incerc si vedem cum se comporta)

problema este ca nu stiu pe unde sa scot axul din coca si unghiul care ar trebui

daca stie cineva un magazin din bucuresti unde as putea sa gasesc o carma pt barcuta si axul, trimiteti-mi si mie PM va rog

deocamdata atat

multumesc
0

#4 Useril este offline   ipsihi 

• TARTOR
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4508
  • Inregistrat: 02-December 03

Postat 02 June 2009 - 09:18 PM

Vezi postareaamd, la Jun 2 2009, 08:33 PM, a spus:

cu aceasta configuratie nu as fii sigur ca ar merge prea bine ( e foarte mare remorcheul)

raman tot la un 540 si o elice de 30-35 ( macar incerc si vedem cum se comporta)

problema este ca nu stiu pe unde sa scot axul din coca si unghiul care ar trebui

daca stie cineva un magazin din bucuresti unde as putea sa gasesc o carma pt barcuta si axul, trimiteti-mi si mie PM va rog

deocamdata atat

multumesc

...tu stii mai bine, dar scula e proiectata si construita de mine, in varianta asta fratii lui(v-o 12) au functionat v-o 4-5 ani si inca mai merg!!!
http://www.rhc.ro/fo...?showtopic=9388
...'ete sculele!!!

Aceasta postare a fost editata de ipsihi: 02 June 2009 - 09:25 PM

...tabula crasa, mortua est!
0

#5 Useril este offline   amd 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 03 June 2009 - 08:43 AM

super tare :D

pai atunci o sa incerc cu ce ai spus tu , dar totusi mai am ceva intrebari :

-ce acumulatori ar trebui sa ii pun? ( eu am 3 packuri auto de 8.4v si 2200mAh si m-am gandit sa le pun pe toate 3 in paralel)
-pana la urma spune-mi si mie te rog pe unde ar trebui sa scot axul elicei :D
-ai mai pus ceva balast in ea pt a se afunda mai mult in apa?
-ai ceva poze si cu interiorul unei barcute?
-imi poti da si mie niste poze cu acele barcute? - as vrea sa ma ghidez dupa ele ca sa o pot face si eu aproape la fel ( ca aspect)

multumesc mult
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

5 useri citesc topicul
0 membri, 5 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu