Am bricolat un "vultur" din depron inspirat de http://www.rcgroups.com/forums/showthread....0519&page=3 .Problema mea este setarea pentru ampenaje in V. Conform manualului statiei ( Futaba 6EXP ) am setat stanga CH2 si dreapta CH4. Astfel , acum am efectul de "profundor" pe stick-ul drept si motorul - respectiv - efectul de "directie" pe stick-ul stang. Am construit modelul ( inspirat de unii modelisti de pe forumul amintit ) in special pentru a fi zburat cat mai usor de catre fetita si sotia mea. Exista posibilitatea de a muta efectul de "directie" tot pe stick-ul drept ?...si daca da ...cum ?!!!
Pagina 1 din 1
Vultur ....din depron ....ma puteti ajuta la setarea ampenajelor in V ?
Postat 25 May 2009 - 07:22 PM
My videos
Modele FPV
Piper-Wot4
Modelare 3D
Modele pt.simulator - RealFlight :
LazyBee;SpeedyBee;Aurora Scimitar;Sbach 342;BV 141;Heptad
Modele FPV
Piper-Wot4
Modelare 3D
Postat 25 May 2009 - 07:40 PM
pccdtk, la May 25 2009, 08:22 PM, a spus:
Am bricolat un "vultur" din depron inspirat de http://www.rcgroups.com/forums/showthread....0519&page=3 .Problema mea este setarea pentru ampenaje in V. Conform manualului statiei ( Futaba 6EXP ) am setat stanga CH2 si dreapta CH4. Astfel , acum am efectul de "profundor" pe stick-ul drept si motorul - respectiv - efectul de "directie" pe stick-ul stang. Am construit modelul ( inspirat de unii modelisti de pe forumul amintit ) in special pentru a fi zburat cat mai usor de catre fetita si sotia mea. Exista posibilitatea de a muta efectul de "directie" tot pe stick-ul drept ?...si daca da ...cum ?!!!
Deci tu vrei sa ai carma + profundor pe stikul drept si motor pe stikul stang?...banuiesc ca nu-i faci eleroane vulturului...atunci tot ce ai de facut este sa pui in loc de CH4 , CH1 :D
FLYING IS AN ART
Postat 25 May 2009 - 07:52 PM
9unuunu, la May 25 2009, 08:40 PM, a spus:
Deci tu vrei sa ai carma + profundor pe stikul drept si motor pe stikul stang?...banuiesc ca nu-i faci eleroane vulturului...atunci tot ce ai de facut este sa pui in loc de CH4 , CH1 :huh:
...si mixarea va functiona ? ...multumesc...incerc imediat ....
My videos
Modele FPV
Piper-Wot4
Modelare 3D
Modele FPV
Piper-Wot4
Modelare 3D
Arata acest topic