Partea intai
Pit Stop: ambele rampe, de coborare si urcare sunt rupte, deasemenea si la mijlocul pit stopului este o ruptura si loveste masina de lemn.
Traseu: multa iarba crescuta peste tot, a mai ramas doar o potecuta mica pe mijloc de pamant. Denivelari foarte mari inainte de rampele mari.
Idem Sergiu
Citeaza
sergiu 4wd
Posted Yesterday, 11:59 AM
pista nu este intr-o stare tocmai buna . Inaintea rampelor mari s-au format damburi in pamant si daca incerci sa iti iei avant masina o ia in toate directiile mai putin unde vrei tu , nu ( acum ma refer la un buggy 1/10 nu la termice . La fel in partea din mijloc din fata standului de pilotaj ( acele damburi de pamant ) sunt distuse ( se infige masina in ele ) si la fel in zona unde statea de obicei cablul de la transpondere ( cele 3 curbe ) sunt numai gauri in pista . Ca sa nu mai vorbim de faptul ca pitt-stopul trebuie reparat neaparat ( mai ales partea de coborare ) iti poate confirma dinutu care s-a dus pe podium si a vrut sa plece cu masina , iar la iesire de pe pit ... s-a evaporat firestorme-ul ( cazuse pur si simpu prin scandurile alea ) .
Partea a doua.
Citeaza
Diesel
Posted Yesterday, 10:36 AM
Concursul se tine in perioada 12-14 octombrie...
Clasele participante pot fi:
Buggy electric 1/10 2wd / 4wd; Short Course 1/10 electric open; 1/8 Buggy si Truggy IC
Inainte de toate vreau sa zic ca nu am cotribuit cu nimic, niciodata, pentru pista (doar sa inlatur niste pietre care se aflau pe traseu), ba din contra am vorbit prostii asa ca imi cer scuze din timp daca supar pe cineva sau deranjez cu o sugestie:
sa se separe clasa Open in doua ramuri ( Open 2wd si Open 4wd ) si sa se anuleze buggy 1:10.
Dupa cum s-a observat in acest an oamenii nu s-au inscris la buggy 1:10 2wd si 4wd ( nu suficienti pentru a se tine clasa ), se merge puternic la Open pe Short Course 4wd ( TD si AE ) si acest lucru ii defavorizeaza pe cei cu tractiune spate si nu se mai insriu pentru ca nu au sanse de castig.
Cred ca daca se separa in doua Open-uri o sa fie mai bine, or sa vina si incepatori cu Firestorm sau Rustler dar si cei care vin des la concursuri or sa mai adauge si 2wd-ul la concurs. 2wd pe care il au majoritatea celor care sunt prezenti la aproape toate concursurile dar care sta degeaba acasa pentru ca nu e clasa separata.
Se poate face un test, la concursul din octombrie sau incepand de la anul viitor. Daca se inscriu suficienti participanti si cu 2wd si cu 4wd sa se tina doua Open-uri si sa se anuleze buggy 1:10; daca nu se inscriu sa ramana asa cum era, cu buggy.
Ceea ce zic nu le convine posesorilor de buggy electric, au si ei dreptul sa participe. In afara Bucurestiului se tine buggy dar daca anul acesta nu s-au insris si pentru concursurile din parc ( nu conteaza motivul ), atunci.... se intelege ce vreau sa zic.
Fan Nokia.