Modelism - RHC Forum: Intalniri BUCURESTI - Offroad - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 20 Pagini +
  • « Prima
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Ultima »

Intalniri BUCURESTI - Offroad

#481 Useril este offline   sergiu 4wd 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1553
  • Inregistrat: 20-December 09
  • Interests:RC

Postat 25 September 2012 - 09:13 PM

Vezi postareakinderu56, la 23 September 2012 - 06:48 PM, a spus:

nu era vorba de tine dar acuma daca sa nimerirt asta este :clapping:

s-a simtit Iulian , dar nu era vorba despre el .. Cristi trebuia sa sara mai repede :D :lol:

Aceasta postare a fost editata de sergiu 4wd: 25 September 2012 - 09:13 PM

Scurtu Sergiu - 0766301990
0

#482 Useril este offline   Diesel 

• Diesel
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 2849
  • Inregistrat: 29-December 05
  • Interests:www.mrtclub.ro

Postat 25 September 2012 - 09:18 PM

Intrucat eu nu am vazut pista cum se prezinta (intrucat era noapte deja), am sa va rog pe voi sa imi spuneti in ce stadiu este... intrucat se apropie ultima etapa de offroad sustinuta de Motosport Racing Team.
Multumesc.
0

#483 Useril este offline   kinderu56 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 857
  • Inregistrat: 12-February 10

Postat 26 September 2012 - 01:10 AM

jale si dezmat
Team associated b44
team associated sc10 4x4
team associated tc4
X Factory X-6 Squared
ofna titan deluxe
PS: fara bautura viata e pustiu "secretu lui bachus"

0723652247
0

#484 Useril este offline   FlorinSS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Firme
  • Postari: 1287
  • Inregistrat: 29-June 09
  • Interests:Speed and Fun

Postat 26 September 2012 - 08:29 AM

Vezi postareaDiesel, la 25 September 2012 - 09:18 PM, a spus:

Intrucat eu nu am vazut pista cum se prezinta (intrucat era noapte deja), am sa va rog pe voi sa imi spuneti in ce stadiu este... intrucat se apropie ultima etapa de offroad sustinuta de Motosport Racing Team.
Multumesc.

cand e ultima etapa ????
0

#485 Useril este offline   Diesel 

• Diesel

Postat 26 September 2012 - 08:45 AM

Vezi postareakinderu56, la 26 September 2012 - 01:10 AM, a spus:

jale si dezmat

Daca poate cineva sa descrie pista PUTIN MAI VAG decat comentariul de mai sus...
0

#486 Useril este offline   dragos_wap 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 11
  • Inregistrat: 17-October 08

Postat 26 September 2012 - 09:09 AM

Daca te referi la "noroi"... Nu mai este! insa umezeala este destul de mare totusi. Pamantul se lipste de roti....
In rest cam plina de gropi... Iar rampa de coborare de la "pit stop" este rupta...Insa astea banuiesc ca nu au aparut peste noapte.

Referitor la rampa aia, se ofera cineva sa ma ajute sa o fixam, avand in vedere ca nu se va mai ocupa nimeni de intretinerea acestei piste vreodata?! M-am uitat la structura ei si nu e f afectata. Cu cateva holsuruburi, o masina de insurubat si 2-3 lemne in plus se face... aduc eu toate uneltele.
HPI E-firestorm FLUX
0

#487 Useril este offline   Diesel 

• Diesel

Postat 26 September 2012 - 09:36 AM

Ma refer la:
- cum se prezinta ca suprafata de rulare (au aparut gropi majore ce nu pot fi abordate) nu ma refer la noroi sau praf ca totusi este OFFROAD si oricum nu putem pune aparatura de uscare a pistei... e bine sa fie umeda, ca nu se ridica praful prea mult;
- daca sunt rupturi majore la pitstop (asa cum ai precizat, insa nu numai partea de iesire este afectata din cate am vazut eu acum ceva timp, ci si partea de intrare la pitstop era afectata);
- daca sunt afectate in vreun fel rampele sau podiumul de pilotat;

Cat despre partea ca nu se ocupa nimeni de intretinerea pistei... iti place ca ai unde sa te dai DECENT?
Cine crezi ca a facut-o, si cine crezi ca sustine...FINANCIAR????
Daca vrei sa pui umarul si sa repari, foarte bine... te sustin/sustinem... daca nu vrei, sau nu poti, nu este nicio problema... are cine sa o faca... dar nu arunca cu noroi daca nu ai sustinut financiar sau in vreun fel amenajarile/reparatiile/intretinerile/imbunatatirile acestei locatii.
In cazul in care unii isi fac iluzii, avem DOAR sustinerea MORALA a primariei, si ca ne-au pus la dispozitie un teren, in rest, TOTUL este facut din fonduri proprii!!!

Concursul se tine in perioada 12-14 octombrie...
Clasele participante pot fi:
Buggy electric 1/10 2wd / 4wd; Short Course 1/10 electric open; 1/8 Buggy si Truggy IC
Bannerul concursului este tot acesta cu care am inceput editia!!!

http://www.facebook....&type=1

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: mrt.jpg

0

#488 Useril este offline   Tudorrrr 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 196
  • Inregistrat: 18-June 12
  • Interests:Tractoare, mai ales cele roz. Full homo.

Postat 26 September 2012 - 10:05 AM

Multumesc.

Rampele de la zona aia cu covorașul verde sunt rupte, pământul e noroios cu găuri în el, când am mai fost pe acolo am văzut cam 3 copii care se dădeau cu rolele și cădeau pe rampe, bine că nu le-au rupt complet...
Dacă e să vii cu măsuța ta propie e ok dar în altfel nu.
Sunt interesat în tractoare pentru agrement. Rog seriozitate!
0

#489 Useril este offline   sergiu 4wd 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1553
  • Inregistrat: 20-December 09
  • Interests:RC

Postat 26 September 2012 - 10:59 AM

Multumesc.

pista nu este intr-o stare tocmai buna . Inaintea rampelor mari s-au format damburi in pamant si daca incerci sa iti iei avant masina o ia in toate directiile mai putin unde vrei tu , nu ( acum ma refer la un buggy 1/10 nu la termice . La fel in partea din mijloc din fata standului de pilotaj ( acele damburi de pamant ) sunt distuse ( se infige masina in ele ) si la fel in zona unde statea de obicei cablul de la transpondere ( cele 3 curbe ) sunt numai gauri in pista . Ca sa nu mai vorbim de faptul ca pitt-stopul trebuie reparat neaparat ( mai ales partea de coborare ) iti poate confirma dinutu care s-a dus pe podium si a vrut sa plece cu masina , iar la iesire de pe pit ... s-a evaporat firestorme-ul ( cazuse pur si simpu prin scandurile alea ) .
Scurtu Sergiu - 0766301990
0

#490 Useril este offline   dragos_wap 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 11
  • Inregistrat: 17-October 08

Postat 26 September 2012 - 11:44 AM

Diesel, n-am vrut sa supar sau sa jignesc pe nimeni. Sincer nu stiam cine a contribuit la construitea acestei piste. Am crezut ca a intrat in proiectul primariei de modernizare a parcului. Si cum pentru orice proiect facut pe fonduri europene se iau in calcul doar costurile de constructie, nu si de intretinere, m-am gandit gresit se pare, ca intretinerea acestei piste nu mai intra in responsabilitatea nimanui... de-aia m-am oferit sa dau o mana de ajutor, avand in vedere ca o utilizez si eu. Ma gandesc totusi acum destul de serios si fara sa fiu ironic, ca daca ea a fost facuta din fonduri proprii, ar trebui sa cer totusi voie cuiva inainte sa o utilizez...?! Sau sa contribui cu o taxa ?!
HPI E-firestorm FLUX
0

#491 Useril este offline   kinderu56 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 26 September 2012 - 02:30 PM

asatazi iese careva ?
Team associated b44
team associated sc10 4x4
team associated tc4
X Factory X-6 Squared
ofna titan deluxe

0723652247
0

#492 Useril este offline   LooSeR 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1108
  • Inregistrat: 14-May 04

Postat 26 September 2012 - 03:24 PM

as dori sa vin si eu, poate ma puteti ajuta si pe mine cu o reglare buna a unui motor, nu vreau sa il ard aiurea.

Diesel, daca ajung azi acolo, iti voi face niste poze de la fata locului.

Aceasta postare a fost editata de LooSeR: 26 September 2012 - 03:28 PM

A pilota e un vis frumos..... dar devine greu o realitate
Galeria mea
0

#493 Useril este offline   kinderu56 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 26 September 2012 - 03:48 PM

pai ajungi, daca da cam in cat timp
Team associated b44
team associated sc10 4x4
team associated tc4
X Factory X-6 Squared
ofna titan deluxe

0723652247
0

#494 Useril este offline   LooSeR 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1108
  • Inregistrat: 14-May 04

Postat 26 September 2012 - 03:54 PM

dumneavoastra sa imi spuneti :) cand sa fiu acolo si voi fi. ( stau oarecum aproape )
A pilota e un vis frumos..... dar devine greu o realitate
Galeria mea
0

#495 Useril este offline   lamav4 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1133
  • Inregistrat: 19-May 10

Postat 27 September 2012 - 12:01 AM

Partea intai

Pit Stop: ambele rampe, de coborare si urcare sunt rupte, deasemenea si la mijlocul pit stopului este o ruptura si loveste masina de lemn.

Traseu: multa iarba crescuta peste tot, a mai ramas doar o potecuta mica pe mijloc de pamant. Denivelari foarte mari inainte de rampele mari.

Idem Sergiu

Citeaza

sergiu 4wd
Posted Yesterday, 11:59 AM
pista nu este intr-o stare tocmai buna . Inaintea rampelor mari s-au format damburi in pamant si daca incerci sa iti iei avant masina o ia in toate directiile mai putin unde vrei tu , nu ( acum ma refer la un buggy 1/10 nu la termice . La fel in partea din mijloc din fata standului de pilotaj ( acele damburi de pamant ) sunt distuse ( se infige masina in ele ) si la fel in zona unde statea de obicei cablul de la transpondere ( cele 3 curbe ) sunt numai gauri in pista . Ca sa nu mai vorbim de faptul ca pitt-stopul trebuie reparat neaparat ( mai ales partea de coborare ) iti poate confirma dinutu care s-a dus pe podium si a vrut sa plece cu masina , iar la iesire de pe pit ... s-a evaporat firestorme-ul ( cazuse pur si simpu prin scandurile alea ) .

Partea a doua.

Citeaza

Diesel
Posted Yesterday, 10:36 AM

Concursul se tine in perioada 12-14 octombrie...
Clasele participante pot fi:
Buggy electric 1/10 2wd / 4wd; Short Course 1/10 electric open; 1/8 Buggy si Truggy IC

Inainte de toate vreau sa zic ca nu am cotribuit cu nimic, niciodata, pentru pista (doar sa inlatur niste pietre care se aflau pe traseu), ba din contra am vorbit prostii asa ca imi cer scuze din timp daca supar pe cineva sau deranjez cu o sugestie:

sa se separe clasa Open in doua ramuri ( Open 2wd si Open 4wd ) si sa se anuleze buggy 1:10.

Dupa cum s-a observat in acest an oamenii nu s-au inscris la buggy 1:10 2wd si 4wd ( nu suficienti pentru a se tine clasa ), se merge puternic la Open pe Short Course 4wd ( TD si AE ) si acest lucru ii defavorizeaza pe cei cu tractiune spate si nu se mai insriu pentru ca nu au sanse de castig.

Cred ca daca se separa in doua Open-uri o sa fie mai bine, or sa vina si incepatori cu Firestorm sau Rustler dar si cei care vin des la concursuri or sa mai adauge si 2wd-ul la concurs. 2wd pe care il au majoritatea celor care sunt prezenti la aproape toate concursurile dar care sta degeaba acasa pentru ca nu e clasa separata.

Se poate face un test, la concursul din octombrie sau incepand de la anul viitor. Daca se inscriu suficienti participanti si cu 2wd si cu 4wd sa se tina doua Open-uri si sa se anuleze buggy 1:10; daca nu se inscriu sa ramana asa cum era, cu buggy.

Ceea ce zic nu le convine posesorilor de buggy electric, au si ei dreptul sa participe. In afara Bucurestiului se tine buggy dar daca anul acesta nu s-au insris si pentru concursurile din parc ( nu conteaza motivul ), atunci.... se intelege ce vreau sa zic.
Fan Nokia.
0

#496 Useril este offline   kinderu56 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 27 September 2012 - 12:12 AM

se aude deva de o nocturna pe viitor?
Team associated b44
team associated sc10 4x4
team associated tc4
X Factory X-6 Squared
ofna titan deluxe

0723652247
0

#497 Useril este offline   lamav4 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 September 2012 - 03:54 AM

Vezi postareakinderu56, la 27 September 2012 - 12:12 AM, a spus:

se aude deva de o nocturna pe viitor?

Da, o sa cumpar eu de la chinezi niste proiectoare de 500w cu senzor si le pun prin copaci.
Fan Nokia.
0

#498 Useril este offline   Dinutu 

• Baiatu', e pe benzina?
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 660
  • Inregistrat: 16-June 12
  • Interests:Nu stiu mosule, nu sunt din cartierul asta.

Postat 27 September 2012 - 09:00 AM

Despre pista, destul de buna, cu exceptia faptului ca mi-a mancat masina http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/dry.gif Iar ideea cu separarea claselor mi se pare buna, chiar foarte buna... Eu sunt de acord :drinks:

Invata-ti copilul sa iubeasca masinile si nu va avea bani de droguri.

0

#499 Useril este offline   Diesel 

• Diesel

Postat 27 September 2012 - 09:23 AM

Multumesc pentru relatari. Pista o sa fie imbunatatita si reparata inainte de competitii, ca de obicei. Nocturna nu o sa fie amplasata prea curand. Clasele de concurs raman asa cum au fost anuntate. Nu avem nimic impotriva celor cu 2wd truck, ba chiar va rugam sa va inscrieti in topicul de inscrieri pentru concurs (o sa fie deschis in curand) chiar daca nu apare clasa in mod special, si daca sunt peste 6 piloti inscrisi, de ce nu, vom crea aceasta clasa.
Niciodata, dar niciodata un short course nu o sa se claseze in fata unui buggy... (in cazul pilotarii lor la acelasi nivel ma refer).
Degeaba spuneti ca nu o sa le convina celor cu buggy, dar in cazul expus mai sus, open de genu' buggy, short course, truck si ce o mai fi... imi iau si eu buggy.

Nu stiu cati va pricepeti la costuri, insa nu este usor si nici ieftin sa sapi / uzi / indrepti / batatoresti pista, si chiar sa refaci rampe sau pitstopul. Cand o sa vina vremea de reparatii si amenajari o sa fiti anuntati si chiar invitati... in curand.
0

#500 Useril este offline   lamav4 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 September 2012 - 10:44 AM

Vezi postareaDiesel, la 27 September 2012 - 09:23 AM, a spus:

Multumesc pentru relatari. Pista o sa fie imbunatatita si reparata inainte de competitii, ca de obicei. Nocturna nu o sa fie amplasata prea curand. Clasele de concurs raman asa cum au fost anuntate. Nu avem nimic impotriva celor cu 2wd truck, ba chiar va rugam sa va inscrieti in topicul de inscrieri pentru concurs (o sa fie deschis in curand) chiar daca nu apare clasa in mod special, si daca sunt peste 6 piloti inscrisi, de ce nu, vom crea aceasta clasa.
Niciodata, dar niciodata un short course nu o sa se claseze in fata unui buggy... (in cazul pilotarii lor la acelasi nivel ma refer).
Degeaba spuneti ca nu o sa le convina celor cu buggy, dar in cazul expus mai sus, open de genu' buggy, short course, truck si ce o mai fi... imi iau si eu buggy.

Nu stiu cati va pricepeti la costuri, insa nu este usor si nici ieftin sa sapi / uzi / indrepti / batatoresti pista, si chiar sa refaci rampe sau pitstopul. Cand o sa vina vremea de reparatii si amenajari o sa fiti anuntati si chiar invitati... in curand.

Nu m-am referit sa se amestece buggy cu truck sau SC ci sa se anuleze de tot buggy 2wd si 4wd pentru ca nu se inscriu oamenii, in special buggy 2wd. D-asta zicea ca unii or sa se supere, ca am zis sa anuleze o clasa la care ei au masina, dar daca nu se insriu sa participe atunci sa se bage la truck.

Nocturna sa ramana pentru la anul, nu o vad o prioritate acum. Poate nici anul viitor, ma gandeam ca daca pista este iluminata si noaptea or sa se stranga acolo cocalarii noaptea cu bere si seminte si or sa faca mereu dezastru. Este suficient ca ziua se plimba toti copilasii cu bicicletele pe pista, nu mai trebuie si alte specimene, noaptea.

Un exemplu (pentru clasele de electrice):
1. Open 4wd : SC 4x4, truggy 1:10 4x4, MT 4x4.
2. Open 2wd : SC 2wd, stadium truck, MT 2wd.

...si daca se inscriu si pentru buggy:
3. Buggy 4wd
4. Buggy 2wd.

Multi or sa aleaga ambele clase de open ( ex: TD 4wd si TD 2wd ) in defavoarea la buugy ceea ce ar putea sa duca la moartea clasei de buggy 1:10 in parc. Aceasta este viziunea mea, nu dati cu pietre.
Fan Nokia.
0

#501 Useril este offline   lamav4 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 September 2012 - 11:02 AM

Daca se fac doua Open-uri, 2wd si 4wd, intr-un an masinile predominante or sa fie:

Open 4wd : AE 4x4, TD 4x4.
Open 2wd : AE 2wd, TD 2wd, Firestorm/Blitz.
Fan Nokia.
0

#502 Useril este offline   kinderu56 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 28 September 2012 - 07:56 AM

astazi se baga careva ?
Team associated b44
team associated sc10 4x4
team associated tc4
X Factory X-6 Squared
ofna titan deluxe

0723652247
0

#503 Useril este offline   Dinutu 

• Baiatu', e pe benzina?
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 660
  • Inregistrat: 16-June 12
  • Interests:Nu stiu mosule, nu sunt din cartierul asta.

Postat 28 September 2012 - 08:20 AM

Ies la 6:30 de la scoala... Pe la 7:15 as fi acolo.... Vine cineva atunci? ;)

Invata-ti copilul sa iubeasca masinile si nu va avea bani de droguri.

0

#504 Useril este offline   kinderu56 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 28 September 2012 - 09:15 AM

eu osa fiu acolo
Team associated b44
team associated sc10 4x4
team associated tc4
X Factory X-6 Squared
ofna titan deluxe

0723652247
0

#505 Useril este offline   Uzzy 

• MORENA DIN BELSUG!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 951
  • Inregistrat: 15-January 12
  • Interests:ai laic motosicli...

Postat 28 September 2012 - 11:10 AM

bai bogdane, am impresia ca defapt tu esti ala care doarme acolo sub pit-stop, ca prea esti p-acolo in fiecare zi :)
Racing - Because Football, Baseball, Bowling & Golf, only require ONE BALL
-Yokomo BD7

Club
C.S.T.A. Bucuresti
M.D.T. - Militari Durango Team
0

#506 Useril este offline   kinderu56 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 28 September 2012 - 02:33 PM

si acasa ce fac
Team associated b44
team associated sc10 4x4
team associated tc4
X Factory X-6 Squared
ofna titan deluxe

0723652247
0

#507 Useril este offline   lamav4 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 September 2012 - 09:42 PM

Vezi postareaUzzy, la 28 September 2012 - 11:10 AM, a spus:

bai bogdane, am impresia ca defapt tu esti ala care doarme acolo sub pit-stop, ca prea esti p-acolo in fiecare zi :)

Lasa omul sa se antreneze pentru concurs.
Fan Nokia.
0

#508 Useril este offline   rama 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 315
  • Inregistrat: 25-February 11

Postat 29 September 2012 - 01:35 AM

Maine ?
Mi-am pus chinezaria la punct si vreau sa o fac de rusine.

Uzzy ne inscriem la concurs da ? Tu ai cu ce 4x4 , eu vin cu chinezu sa ies pe ultimul loc pt ca firestormu nu are sanse la Open. Desi poate fac totusi clasa de 2WD open pt ca vad ca sunt mai multi cu astfel de masini.
Team Associated SC10 4x4 Factory Team
Team Losi 22SCT
Team Durango DEX210 v2
Mini Z MR03
0

#509 Useril este offline   kinderu56 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 29 September 2012 - 01:42 AM

pai ne vedem astazi 29.09.2012
Team associated b44
team associated sc10 4x4
team associated tc4
X Factory X-6 Squared
ofna titan deluxe

0723652247
0

#510 Useril este offline   Uzzy 

• MORENA DIN BELSUG!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 951
  • Inregistrat: 15-January 12
  • Interests:ai laic motosicli...

Postat 29 September 2012 - 08:33 AM

Vezi postarealamav4, la 28 September 2012 - 09:42 PM, a spus:

Lasa omul sa se antreneze pentru concurs.

Macar sa vina la concurs....

Vezi postarearama, la 29 September 2012 - 01:35 AM, a spus:

Maine ?
Mi-am pus chinezaria la punct si vreau sa o fac de rusine.

Uzzy ne inscriem la concurs da ? Tu ai cu ce 4x4 , eu vin cu chinezu sa ies pe ultimul loc pt ca firestormu nu are sanse la Open. Desi poate fac totusi clasa de 2WD open pt ca vad ca sunt mai multi cu astfel de masini.

Ne bagam, ne bagam :drinks:
Racing - Because Football, Baseball, Bowling & Golf, only require ONE BALL
-Yokomo BD7

Club
C.S.T.A. Bucuresti
M.D.T. - Militari Durango Team
0

Arata acest topic

• 20 Pagini +
  • « Prima
  • 15
  • 16