Cosminake, la 16 March 2011 - 06:17 AM, a spus:
Cred ca e cazul sa incetezi ...
1. Terenul e oferit de primarie, pista e construita de MRT, pe banii membrilor. Esti membru?
2. Esti incepator? Invata, ia aminte la tot ce ti se spune, tehnica ta de a ignora nu e deloc constructiva. Sunt destui oameni cu experienta de la care ai avea ce sa inveti, atat aici cat si in zona pistei, iar Diesel este cu siguranta unul dintre ei.
3. Intamplator, ti-a raspuns exact cine trebuie la propunerea ta. Diesel este presedintele clubului MRT, clubul ce detine pista.
4. 2 contra 1 ... ati castigat? Ei bine, nu. Astfel de decizii se iau in cadrul clubului, iar clubul are peste 20 de membri. Probabil nu faci parte din club, iar de sergiu nu stiu nimic.
5. Sper sa nu ma pedepsesti si pe mine la fel cum l-ai pedepsit pe Diesel :D
Punctul 4.
Nu fac parte din clubul MRT , dar nu mi-ar parea rau daca as face-o.
Diesel, la 16 March 2011 - 09:13 AM, a spus:
Cand vreodata ai primit tu, sau altcineva CADOU de la primarie ceva???
Ai gasit si tu un spatiu amenajat si ai zis ca este in regula sa te dai, asta pentru ca nu am inchis cu lacatu' din nou si nu am pus taxa de intrare. Toate astea numai ca sa poata orice INCEPATOR sa ruleze intr-un spatiu dedicat si decent, nu doar pe aleile din parc printre copii si bunici...
Nu vreau sa ma cert cu tine, dar daca nu iti convine, lasa-te de auto, cerul este liber and you are cleared for take off...
Cele 25% din scuzele tale ma lasa rece... Si cu ignoratul... la fel. Nu numai parte la podium, ci si la munca, la pamant, la intins, la cumparat, la construit pit-stop-ul si multe altele...
Te doare la banana daca rupi tego-ul ala si masina ta inca "sta" in picioare, dar sa pui bani sau sa-l repari nu a-i face-o. Vreau sa vad si eu cati din voi incepatorii vor participa la amenajarea pistei (ce v-a avea loc in curand) si nu ma refer cu bani, ci doar cu munca... La munca nu zici ca vrei sa participi, inclusiv cu artileria grea aia a ta care ar putea "uda" de sus pista... Sunt, si suntem de acord si deschisi la propuneri ce pot imbunatati atat pista cat si calitatea timpului petrecut la ea, dar daca imi vii cu propuneri de safety pentru ca nu vrei sa inveti sa pilotezi corect un automodel, de lene sunt sigur, las-o balta. La heli-ul ala sunt sigur ca il pilotezi cu atentie sporita... sau poate pui plase si sub el???
Si Bogdanutz, in loc sa te bagi doar in seama, ai face bine sa fii la obiect, nu doar sa fii aplaudac!
Daca nu sunt la scoala in ziua in care voi sunteti la pisat , vin si eu sa va ajut ca sa nu ziceti ca sunt nesimtit ( chiar daca nu sunt sigur ca este vorba despre mine ) :D
Chiar daca sunt ceva mai micut , sper ca se gaseste ceva si pentru mine de facut .... B)
bolocang, la 16 March 2011 - 08:02 AM, a spus:
P.S.
Cred ca aveti voi niste petarde se masini de ati reusit sa rupeti servo saver-ul ( sau nu avti nici o treaba cu pilotatul)
si... domnule Bolocan, ...
Chiar daca nu este vorba despra masina mea ( atuci cand s-a rupt servo-saverul ) spun aici , si nu mi-e rusine .
Nu toata lumea are bani ca dumneavoastra sa bage in masinute .
eu de exampu am 12 an si ceva , de vreo 3 ani ma ocup de asa ceva , am bagat cam 1000 de eura pana acum in masini.
Bani pe care i-am bagat in masina in 2 ani , probabil dvs i-at bajat in 6 luni. sau mai putin.
Nu o luati in nume de rau , dar...