ACHIMOTO, la 16 March 2011 - 12:15 AM, a spus:
Buna seara, ne scuzati ca suntem incepatori si vrem sa amenajam mai bine un teren facut cadou de o primarie.
Este tipic romanesc: sa folositi "FRANA" altfel moare capra vecinului, va trebui sa-mi verific receiver-ul nu cumva sa aiba doar 1 "canal" de directie iar acceleratia sa fie prestabilita mecanic la 65%.....Degeaba va cereti scuze dupa ce dati cu bata in balta...
On topic again, normal ca nu vrem sa ne facem masina tandari de un parapet ( PIT STOP ) din placaj tego sau ce o fi, imi retrag propunerea pentru virajele ac de par, propun un sistem de video surveillance watch care sa actioneze prin metode de telemetrie servo-ul de frana ( gen PS 3 or WII ), raman doar cei 10m pentru PIT STOP, acolo chiar nu trebuie "FRANA" si sper sa nu comentati iar.
Sincer ma asteptam la un OK sau accept, asa cum au mai facut 2 useri pana acum.....insa daca suntem deja 2 pro contra 1 eu zic ca sunteti trecut la cantitate neglijabila.
P.S. Sper sa nu ma intrec cu dvs. altfel voi fi nevoit sa apelez la artileria grea, un T REX 450 care ataca de sus...
As aprecia lipsa unui raspuns din partea dvs, eu unul o sa va ignor si aici si in zona pistei.....sorry
P.S. Daca sunteti "actionar" la constructia postului de pilotaj imi cer 25% scuze, daca nu ...revin la capra vecinului.....
Cand vreodata ai primit tu, sau altcineva CADOU de la primarie ceva???
Ai gasit si tu un spatiu amenajat si ai zis ca este in regula sa te dai, asta pentru ca nu am inchis cu lacatu' din nou si nu am pus taxa de intrare. Toate astea numai ca sa poata orice INCEPATOR sa ruleze intr-un spatiu dedicat si decent, nu doar pe aleile din parc printre copii si bunici...
Nu vreau sa ma cert cu tine, dar daca nu iti convine, lasa-te de auto, cerul este liber and you are cleared for take off...
Cele 25% din scuzele tale ma lasa rece... Si cu ignoratul... la fel. Nu numai parte la podium, ci si la munca, la pamant, la intins, la cumparat, la construit pit-stop-ul si multe altele...
Te doare la banana daca rupi tego-ul ala si masina ta inca "sta" in picioare, dar sa pui bani sau sa-l repari nu a-i face-o. Vreau sa vad si eu cati din voi incepatorii vor participa la amenajarea pistei (ce v-a avea loc in curand) si nu ma refer cu bani, ci doar cu munca... La munca nu zici ca vrei sa participi, inclusiv cu artileria grea aia a ta care ar putea "uda" de sus pista... Sunt, si suntem de acord si deschisi la propuneri ce pot imbunatati atat pista cat si calitatea timpului petrecut la ea, dar daca imi vii cu propuneri de safety pentru ca nu vrei sa inveti sa pilotezi corect un automodel, de lene sunt sigur, las-o balta. La heli-ul ala sunt sigur ca il pilotezi cu atentie sporita... sau poate pui plase si sub el???
Si Bogdanutz, in loc sa te bagi doar in seama, ai face bine sa fii la obiect, nu doar sa fii aplaudac!
Aceasta postare a fost editata de Diesel: 16 March 2011 - 09:17 AM