Sincer, in timp, cand am luat acumulatorii si motoarele, nu m-am gandit sa le standardizez tipul de mufe ca sa fac mai apoi alte combinatii, ca nu mai aveam probleme. Poate altii s-au gandit, dar eu recunosc ca mi-a scapat aspectul asta. Si inca o treaba: zilele trecute, un vecin posesor de Opel vine la mine la usa stiind ca mai am scule si mai lucrez, si imi zice sa-i masor daca are ``consumatori falsi`` ca lui ii moare bateria pana a doua zi, desi are un an jumate. Iau ampermetrul, ma duc la masina, si inainte sa desfac borna imi pica fisa: omul nu avea Car Pass la masina. Daca ii desfaceam borna, adio radio-cd! Si iar grija mare cu firele, sa nu ramana ``in aer`` pe timpul masuratorii. Inca o data am injurat de clampmetrul masii care trebuia sa-l am pana acum. Deci sunt destule aplicatii la care e util; asta ce m-am lovit in practica, dar daca m-as mai gandi as mai gasi aplicatii.
Inca ceva: nu stiu de ce, dar cred ca daca nu aveai acel ampermetru si foloseai un clampmetru mi-l recomandai si mie cu caldura :rolleyes:
Aceasta postare a fost editata de AG-74-HESS: 22 February 2009 - 07:38 AM