Cabluri si mufe
Postat 20 March 2009 - 02:08 PM
Intrebare: stie careva cate tipuri de mufe sunt la baterii, sau cate soiuri de cabluri adaptoare trebuie sa-mi iau (fie de incarcare, fie de egalizare) sau stiti cumva denumirea mufelor? poate reusesc sa gasesc mufele pe la Vitacom si imi fac singur cablurile adaptoare. Pentru daca trebuie sa-mi iau 10 cabluri adaptoare e ca si cum as mai cumpara un al doilea incarcator.
Multumesc.
Postat 20 March 2009 - 06:58 PM
skittles, la Mar 20 2009, 02:08 PM, a spus:
Multumesc.
http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/u...mp;ParentCat=85
Poate te ajuta
Postat 20 March 2009 - 07:14 PM
pentru mufele de egalizare iti poti face singur adaptori. gasesti "bare" pt contacte pt placute la vitacom http://www.vitacom.ro/Products/16439/ASS02...P-37-8MM-G.html. iei mama-tata si de acolo te descurci tu cu taiatu lipitu etc. asta presupune modelismul :rolleyes:
cat despre denumirea mufelor : intra pe orice site de modelism romanesc si uita-te acolo la conectori
/------------------------\ |~~\_____/~~\__ | | Hash84 |______________ \______====== )-+ | | ~~~|/~~ | \------------------------/ ()
Postat 21 March 2009 - 02:21 PM
hash84, la Mar 20 2009, 07:14 PM, a spus:
pentru mufele de egalizare iti poti face singur adaptori. gasesti "bare" pt contacte pt placute la vitacom http://www.vitacom.ro/Products/16439/ASS02...P-37-8MM-G.html. iei mama-tata si de acolo te descurci tu cu taiatu lipitu etc. asta presupune modelismul :lol:
cat despre denumirea mufelor : intra pe orice site de modelism romanesc si uita-te acolo la conectori
poti sa pui o poza sau sa imi dai un link la cablul tau 4 in 1 sa vedem despre ce e vb?
cat despre magazine de modelism cel mai apropiat de mine cred ca e ala de la botosani.. si mai sunt din cate stiu eu la Bucuresti. Eu stau in Cluj asa ca eventual Vitacom e scaparea mea..
Zici ca sunt maxim 2 sau 3 tipuri de mufe.. Ideea e ca nu stiu care sunt alea.. Din ce m-am uitat eu pe site-uri erau cam mai multe tipuri de mufe la baterii. Tocmai de asta intrebam.. trebuie sa fiu atent cand cumpar o baterie si ce soi de mufe are pe ea?
si nu e nici o problema sa-mi fac eu cablurile atata timp cat stiu ce ce cabluri trebuie sa-mi fac si denumirea la mufele care imi trebuie.. ca daca ma duc la Vitacom si ii zic ca imi trebuie o mufa cu trei pini intr-un plastic rosu imi da cu cataloagele in cap.. (si are multe) :))
si apropo.. la producatori diferiti gasesc denumiri diferite pentru acelasi tip de mufa (mai ales la futaba)
Postat 26 March 2009 - 08:41 PM
skittles, la Mar 21 2009, 02:21 PM, a spus:
Mai ai si in bistrita unul, oarecum mai aproape de tine (din cata geografie mai stiu eu). Oricum toata lumea le trimite prin posta / curier rapid, asa ca ce mi-e unul, ce mi-e altul...
Citeaza
Da, este recomandat cu caldura (altfel o sa te apuci sa-ti iei / faci n-shpe mii de adaptoare. Inutil.)
Citeaza
De acord, dar ai timp sa stai sa sapi prin cataloage?
Vezi ca se gasesc prin tara "seturi de adaptoare" pentru diversele tipuri de egalizoare. Unii producatori chiar includ asa ceva in incarcatoarele lor (similare cu al tau).
Postat 26 March 2009 - 10:52 PM
skittles, la Mar 21 2009, 02:21 PM, a spus:
am zis ca o sa folosesti doar 2-3 tipuri de mufe, nu ca atatea ar fi.
la mufe cand te uiti , nu te uiti la baterii ci la sectiunea "cabluri si conectori" sau ceva asemantor. si vezi acolo.
eu am la bateriile de propulsie numai mufe ct3.5 . nu gasesc baterii cu astfel de mufe. cumpar bateria, ii scot mufa ei, si pun mufele mele. simplu ca buna ziua.
o sa fac o poza la cablu. dar nu ai ce vedea. sincer....
/------------------------\ |~~\_____/~~\__ | | Hash84 |______________ \______====== )-+ | | ~~~|/~~ | \------------------------/ ()
Postat 28 March 2009 - 01:46 PM
bine zici "" has84 "" asa fac si eu . Am ct4 la fiecare accu , am 4 avioane care sint gata de zbor, si la fiecare am la regulatoare ct4. Rezista la curentul pe care iau regulatoarele. Nu ma complic cu chestii de 4 avioane si 6 feluri de mufe. :) aceasi mufa la toate .
Bateriile si eu asa am luat cu mufe oarecare si am pus eu mufele care le folosesc si gata. :)
Aceasta postare a fost editata de ATYZZZ: 28 March 2009 - 01:48 PM