Modelism - RHC Forum: Unique acrobatic EPP Foamie from MS Composit - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Unique acrobatic EPP Foamie from MS Composit acrobatic EPP Foamie de la MS Composit

#31 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3004
  • Inregistrat: 11-May 08

Postat 24 January 2009 - 03:37 AM

tot modelul, RTF are 498g (+/- 6g datorita pack-urilor)
Fisier atasat  005.JPG (154.54K)
Number of downloads: 256

la final, am facut trimarea mecanica (fiecare element de comanda adus in pozitie neutra) dupa care am trecut la setarile din statie dupa specificatiile producatorului, cu mentiunea ca voi folosi dual rate (pt decolare si aterizare comenzile la 50% din cursa maxima).

cam atat deocamdata, sper ca azi sa print macar 1 ora fara ploaie sa l scot la un prim zbor sa vad cum se comporta.
_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
0

#32 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 24 January 2009 - 07:39 PM

am revenit de la zbor.

prima impresie: pt o spuma, zboara super. sau mai bine zis este pe placul meu. an tras de el in toate felurile posibile si imposibie. destul de rezistent.

la primul zbor, l-am decolat "din mana". toate elementele de comanda la zero. trimari fine (1-2 click-uri) la eleroane si directie in timpul zborului. la zbor pe spate, trebuie f putin sustinut din profundor. in hover nu sta, dar asta este alta poveste (nici eu nu am experienta, dar nici motorul nu m-a ajutat f tare).

Fisier atasat  002.JPG (152.01K)
Number of downloads: 244

- motor C2830-C Out-Runner Brushless Motor 850KV era gandit sa fie folosit pe Cap 232 (bine ca nu l-am pus, daca nu tine 500g in hover, parca acum mi-e teama sa-l pun pe Cap care are 580g RTF)
- ESC Tover pro 30A
- LiPo 3s 1500mA

de sburat zboara f calm, dar la un tonou se cam chinuie, in cutit nu sta f bine.

ma apuc de transplant. o sa pun acelasi motor cum am pe cessna (BM 2409-18)

maine daca mai reusesc, o sa ies din nou la zbor. daca nu, macar 30-40 min in izvor si tot il scot sa vad cum se comporta.
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
0

#33 Useril este offline   ave 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1010
  • Inregistrat: 13-December 07

Postat 24 January 2009 - 08:27 PM

Vezi postareaallen_g30, la Jan 24 2009, 03:33 AM, a spus:

apoi, am fixat fiecare componenta unde ii este locul
Atasament 007.JPG

Vezi poate reconsideri pozitia regulatorului, mie nu imi place deloc cum stau firele de la motor (sau poate le prinzi si pe ele undeva putin mai in spate, sa nu stea indoite fix acolo...)
Ave
0

#34 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 January 2009 - 10:33 AM

iata si primul zbor al modelului.

0

#35 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 January 2009 - 11:04 AM

Vezi postareaave, la Jan 24 2009, 08:27 PM, a spus:

Vezi poate reconsideri pozitia regulatorului, mie nu imi place deloc cum stau firele de la motor (sau poate le prinzi si pe ele undeva putin mai in spate, sa nu stea indoite fix acolo...)

fii sigur ca nu le-am lasat asa. era montajul preliminat pt cantar.
0

#36 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 January 2009 - 09:59 AM

parca as fi Canutza om sucit. pana in final, am ales sa pun motorul EMAX BL2215/20

greutate model Lipo elice
trainer 800 g 1500 - 1800 9x4.7
acrobatic 600 g 1500 - 1800 10x5
3D 500 g 1500 - 1800 10x4.7

la sugestia lui ZOD, la eleroane am pus minibalamale (gen stick) si acum cursele sunt mult mai OK.

ca prim test cu noul motor, pus modelul la verticala, mansa la 2/3 si am simtit cum trage mai sa il scap din mana.
tendinta de a trage spre stanga am contracarat-o prin modificarea unghiului cu mai mult de 2 grade dreapta (cam pe la 3-4 am ajuns).
acum astept sa-l scot la zbor sa vad cum se comporta cu noua motorizare.

Aceasta postare a fost editata de allen_g30: 27 January 2009 - 10:02 AM

0

#37 Useril este offline   alexvid 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1494
  • Inregistrat: 30-April 08

Postat 27 January 2009 - 10:13 AM

Super :rolleyes:
Sper sa fie ok acum :rolleyes:
Sa nu uiti sa il filmezi.

Spor la treaba !