HPI Savage Monster Truck Discutii,probleme,rezolvari,tips and tricks
Postat 16 December 2014 - 03:02 PM
Tzicul, la 16 December 2014 - 10:59 AM, a spus:
Nu trebuie lampa. Loktite bun = filet doar blocat. Desfaci cu cheia face poc si dupaia merge cu mâna.
Radu astept un tel la 0742662673 sa îmi zici cam pe unde e magazinul. Am trecut si azi pe acolo da nu l-am văzut.
Mersi
Postat 17 December 2014 - 01:43 PM
Superman, la 16 December 2014 - 02:19 PM, a spus:
Asa este , dar e singurul din zona. In plus daca comanzi in alta parte , trebuie sa mai pui inca vreo 25 RON curier si ramburs. Inca nu am cumparat nimic de la ei, dar sincer m-am bucurat ca a aparut macar un magazin de profil, fie el slab si scump, poate astfel ne mai "inmultim" cei cu masinute prin zona.Din pacate, parerea mea, este ca locatia lui este prost aleasa si cu slabe sanse de supravietuire.
HPI Trophy Truggy 4.6 2013 2.4GHZ Waterproof- nitro
HPI Blitz2 Flux - electric
FG Baja Buggy Sportsline - benzina
AERO
Align T-Rex 450 Pro V2 - Augusta electric
Align T-Rex 500L Dominator - electric
Align T-Rex 700E DFC - electric
Drake by Dululutu -electric
Easy Star II by Multiplex - electric
Phoenix 2400 - electric
Sbach 342 by FMS 1300mm - electric
DJI Mavic Pro
Realacc Real5 215MM FPV Racing Drone
|||Spektrum DX9|||
Postat 17 December 2014 - 02:09 PM
Radubv, la 17 December 2014 - 01:43 PM, a spus:
Exact ce spuneam si eu intr-unul din topice. Poate ne mai înmulțim si noi ăștia cu acest hobby. Pana una alta il puteți ajuta cu recomandari si de ce nu un pic de reclama sau promovare, aici pe forum. Nu cred ca ar fi un capăt de lume, daca s-ar face un pic de lobby pentru acest hobby, atât de bine dezvoltat afara. Se poate si la noi, chiar ar putea fi o afacere, daca este ajutat si manageriat bine. Pana la urma, ajuta si copii si adulții sa socializeze, sa se deprindă cu anumite aspecte tehnice, lucruri care poate le vor fi de mare ajutor mai târziu.
Si cum spunea un clasic in viață: sa lase dracului politica, calculatoarele si tabletele astea sa puna mana sa citeasca niste almanahe, almanahe....sa iasă in parc la bashing, la curse, sa alerge după masinute sau elicoptere, drone ce o fi, numai sa fie mai activi si sa descopere si altceva in afara de candy crush....
Rahatii-is sefi in loc sa puta
Iar oamenii adevarati sunt sufocati de-acesti rahati....
Postat 17 December 2014 - 03:00 PM
master, la 17 December 2014 - 02:09 PM, a spus:
Si cum spunea un clasic in viață: sa lase dracului politica, calculatoarele si tabletele astea sa puna mana sa citeasca niste almanahe, almanahe....sa iasă in parc la bashing, la curse, sa alerge după masinute sau elicoptere, drone ce o fi, numai sa fie mai activi si sa descopere si altceva in afara de candy crush....
Nu cred ca regulamentul forumului permite reclama la magazine de profil. Cine e din Brasov si doreste adresa exacta (daca mi-o mai aduc si eu aminte ca am fost o singura data acolo) PM si o dau cu placere.
HPI Trophy Truggy 4.6 2013 2.4GHZ Waterproof- nitro
HPI Blitz2 Flux - electric
FG Baja Buggy Sportsline - benzina
AERO
Align T-Rex 450 Pro V2 - Augusta electric
Align T-Rex 500L Dominator - electric
Align T-Rex 700E DFC - electric
Drake by Dululutu -electric
Easy Star II by Multiplex - electric
Phoenix 2400 - electric
Sbach 342 by FMS 1300mm - electric
DJI Mavic Pro
Realacc Real5 215MM FPV Racing Drone
|||Spektrum DX9|||
Postat 17 December 2014 - 05:21 PM
Radubv, la 17 December 2014 - 01:43 PM, a spus:
Exact ce spuneam si eu intr-unul din topice. Poate ne mai înmulțim si noi ăștia cu acest hobby. Pana una alta il puteți ajuta cu recomandari si de ce nu un pic de reclama sau promovare, aici pe forum. Nu cred ca ar fi un capăt de lume, daca s-ar face un pic de lobby pentru acest hobby, atât de bine dezvoltat afara. Se poate si la noi, chiar ar putea fi o afacere, daca este ajutat si manageriat bine. Pana la urma, ajuta si copii si adulții sa socializeze, sa se deprindă cu anumite aspecte tehnice, lucruri care poate le vor fi de mare ajutor mai târziu.
Postat 17 December 2014 - 07:32 PM
Probabil versiunea android a tabletei de pe care mai scriu nu se sincronizează așa de bine cu windows-ul calculatorului sau cu brower-ul meu pe care il utilizez in navigare.
Oricum revin: astăzi am cumpărat de la JET un castle link, pe care l-am si instalat. Am făcut si un upgrade al ultimei versiuni de la 1.24 la 1.39 ( beta).
Am umblat la câteva setări, dar daca aveți cumva niste sfaturi utile si probate le aștept cu mare interes. Esc-ul meu este BLUR de la HPI. L-a recunoscut imediat interfața de la Castle, apărând screen save-ul cu logo-ul Blur.
Ma interesează, daca exista ceva setări pe care le-ați recomanda, cei cu Flux HP, daca le-ați probat a ați fost mulțumiți de ele.
Postat 17 December 2014 - 08:13 PM
cat timp se da copilul cu ea va rezista. sa vedem ce zice cand o prind eu
Aceasta postare a fost editata de nelu bv: 17 December 2014 - 08:17 PM
Postat 17 December 2014 - 09:28 PM
Mr.Catalin, la 17 December 2014 - 07:38 PM, a spus:
La cat sa il las ? la 5 volti sau 5,5 volti?
Postat 18 December 2014 - 05:49 AM
Mr.Catalin, la 17 December 2014 - 08:11 PM, a spus:
Cupele de planetara nu cred ca vor avea de suferit, dar sigur forțele si efectul de pârghie se vor răsfrânge negativ asupra rulmenților. Ma refer la cei din fuzete. Chiar si in fuzete propriu-zis. Tija hexagon devine brat de pârghie. Dar oricum, soluția este cea mai comoda, pentru lățirea ecartamentului. Oricum, eu a-si fi planat perfect capătul noului hex, acolo unde se aseaza janta. Din poza pare puțin rotunjit, e posibil sa fie iluzie din cauza aparatului foto.
Postat 19 December 2014 - 01:41 AM
nelu bv, la 16 December 2014 - 03:02 PM, a spus:
tot imi place sa te contrazic...threatlock-ul e de vreo 10-15 feluri clasificat ca si putere de blocare si ca si domeniu de temperaturi...aveam unul LOCTITE cu brand RENAULT si am pus o picatura mai mare si atat la surubul care tine fulia pe vibrochen la troaca mea de logan.....dupa 4 ani am umblat sa schimb distributia si am tras sanatos cu o teava de 1,5m ca sa-l pot desface,daca se rupea capul la surub adio vibrochen...am pus surub nou,cel vechi nu mai prezenta siguranta....
Ideea e ca Threat-lockul asta nu se alege dupa firma care-l face si se pune cu cap -_- ,daca nu faci asta exista posibilitatea sa pui cheia si sa faca poc capul la surub sau sa faca poc imbusul folosit.....poc,poc :rofl:
citat : "nu te pune cu prostul...te va trage la nivelul lui si te va bate cu experienta !"
alta culeasa din popor :
"I: De ce-si linge cainele plwa?
R: Pen`ca poate."
Postat 19 December 2014 - 07:27 AM
E albastru cu rezistenta mecanica medie spre inalta.
Ce culoare avea cel folosit de tine? Rosu?
Oricum surubul de la fulie se strânge in timpul mersului.
Si eu am o troaca aproximativ la fel ca a ta. Renault Kangoo. La fel am patit. Se desface foarte greu si dupa aia merge cu mâna. Si eu nu am pus nimic pe surub înainte.
Aceasta postare a fost editata de nelu bv: 19 December 2014 - 07:29 AM
Postat 19 December 2014 - 10:55 AM
citat : "nu te pune cu prostul...te va trage la nivelul lui si te va bate cu experienta !"
alta culeasa din popor :
Postat 19 December 2014 - 03:15 PM
Aceasta postare a fost editata de soarece: 19 December 2014 - 03:15 PM
alta culeasa din popor :
Postat 20 December 2014 - 01:36 AM
alta culeasa din popor :
Postat 22 December 2014 - 09:05 AM
Iar in ceea ce privește girofarul montat la oglinda, acesta a fost declarat pierdut la bashing-ul de ieri pe terenul de la Auchan.....
Postat 22 December 2014 - 09:22 AM
pt crapaturi mari poti sa pui banda de fibra de sticla de imbinare pereti gips carton
Postat 22 December 2014 - 10:42 AM
aiurica, la 22 December 2014 - 09:22 AM, a spus:
banda de asta de fibra si bison(ce ala cu 2 seringi) peste ea.....asa facui eu la coaja de baja si tine ...
alta culeasa din popor :
Postat 22 December 2014 - 12:33 PM