Intalniri la zbor pentru Ploiesteni si nu numai Urleta,Tariceni.
Postat 25 December 2009 - 10:16 AM
S-aveţi lichide să beţi,
Să glumiţi cu multă vervă,
Să mâncaţi fără rezervă!
C-am poftit cu sufleţelu
Să biseze iar Băselu…
Simte-acum o ţară-ntreagă,
C-are cine să i-o tragă…
Iarnă e şi afară-i frig
Dar guvernu-i cel mai “bigâ€
Åži sperăm că “Boc foreverâ€
Ne-o pofti măcar c-un leber,
Şi-om avea zile cu plată,
Ca să mai votăm o dată.
Ne-o pofti pe nepoftite
La salarii nesimţite,
Cei ce sunt pensionari
Or pofti la bugetari,
Cine nu e de acord
Va poftesc la Polul Nord…
E Craciun! Este divin!
Ne uitam pe geam afara…
Prin zapada Mosul zboara ?
…Ni se trage de la vin…
CRACIUN FERICIT tuturor tot ce va doriti , si cat mai multe inaltari in aer , caci jos vom ajunge oricum !
Edge V2 XL - RcFacory 1.1m electric - functional
Yak 54 -PheonixModel - 1.4m/7.5cm metanol - in lucru
SBACH 2.2m - PilotRC/DLE55RA - functional
Sbach 2.2m - PilotRC,Kit - neechipat +DLE55RA - in lucru
EDGE 1.85m - Pilot RC + DLE30, +servouri SAVOX 1272SG - noi in cutie, urmeaza echipare, cand, nu stiu...
BREEZE PRO - indoor - in lucru
Lazy BEE - 1.5cc - de facut RK
Aeromodel Ehawk-1500,Kit - de facut RK
RX / TX
HITEC AURORA 9
HITEC AURORA 9X
Postat 26 December 2009 - 10:33 AM
Bafta ,
Raul
YaK 54 2.7m Wing Spam - DLE 111 cc Under Construction
T50 EDF 70mm
Easy Glider Pro RTF
ACROMaster RTF
TELINK YAK 54 RTF
Heli
Ornith 7.5 cc RTF
SJM 325 SE - RTF
Ornith-TReX 600 8.5 cc ARTF
Postat 26 December 2009 - 03:59 PM
Bafta ,
Raul
T50 EDF 70mm
Easy Glider Pro RTF
ACROMaster RTF
TELINK YAK 54 RTF
Heli
Ornith 7.5 cc RTF
SJM 325 SE - RTF
Postat 29 December 2009 - 03:44 PM
la multi ani tuturor si un an nou asa cum va doriti din toate punctele de vedere
P.S. eu din pacate de astazi nu mai sunt disponibil pana pe 4 ian 2010
Postat 30 December 2009 - 02:45 PM
Eu cu Alin am incercat ieri sa zburam pe malul marii primul gand a fost pe faleza Cazinoului din Constanta dar vantul ne-a suflat idea, asa ca am inceput sa cautam un loc sa putem zbura pe plaja si am gasit, insa vantul era asa de puternic incat chiar cu toata incapatanarea noastra de a zbura modele erau luate de vant inca de la sol eu am alergat nitel pe plaja dupa al meu dupa ce la luat vantul, cu mansa in fata aeromodelul ridica coada si venea in bot cu mansa trasa pleca pe o aripa toate fara motor si la sol, ne-am incapatanat totusi si l-am ridicat in aer pt max 15-20 sec, dupa care am luat decizia sa strangem si sa considerem totusi ca am zburat si pe malul marii anul acesta. :rolleyes:
Maine in schimb vrem sa inchidem anul pt o ora maxim 2 ore la Paulesti sa facem un zbor de inchidere de an, pentru cei ce doresc sa inchida anul de zbor alaturi de noi la Paulesti noi v-om fi acolo in jurul orei 11.00
Numai bine, si :
Pentru anul ce vine va doresc multa sanatate, aterizari cat mai multe si fra incidente si un calduros "LA MULTI ANI!"
P.S. Pentru sarbatoritul zilei de azi ii urez pe aceasta cale multa sanatate, fericire, aterizari line si evolutii cu aeromodelul cat mai spectaculoase pe albastrul cerului si "LA MULTI ANI!"
Postat 30 December 2009 - 05:39 PM
22CMM, la Dec 30 2009, 02:45 PM, a spus:
Eu cu Alin am incercat ieri sa zburam pe malul marii primul gand a fost pe faleza Cazinoului din Constanta dar vantul ne-a suflat idea, asa ca am inceput sa cautam un loc sa putem zbura pe plaja si am gasit, insa vantul era asa de puternic incat chiar cu toata incapatanarea noastra de a zbura modele erau luate de vant inca de la sol eu am alergat nitel pe plaja dupa al meu dupa ce la luat vantul, cu mansa in fata aeromodelul ridica coada si venea in bot cu mansa trasa pleca pe o aripa toate fara motor si la sol, ne-am incapatanat totusi si l-am ridicat in aer pt max 15-20 sec, dupa care am luat decizia sa strangem si sa considerem totusi ca am zburat si pe malul marii anul acesta. ;)
Maine in schimb vrem sa inchidem anul pt o ora maxim 2 ore la Paulesti sa facem un zbor de inchidere de an, pentru cei ce doresc sa inchida anul de zbor alaturi de noi la Paulesti noi v-om fi acolo in jurul orei 11.00
Numai bine, si :
Pentru anul ce vine va doresc multa sanatate, aterizari cat mai multe si fra incidente si un calduros "LA MULTI ANI!"
P.S. Pentru sarbatoritul zilei de azi ii urez pe aceasta cale multa sanatate, fericire, aterizari line si evolutii cu aeromodelul cat mai spectaculoase pe albastrul cerului si "LA MULTI ANI!"
LA MULTI ANI .....sarbatoritului
Postat 31 December 2009 - 02:00 PM
Personal declar incheiat acest an de zbor....deci e momentul sa tragem linie.
Cu ceva timp in urma Bogdan propunea ca fiecare sa isi aduca aminte de un anumit zbor sau o anumita zi ...care sa fie "cea mai".
Nu stiu...pentru ca in acest an au fost mai multe...dar pt. mine cele mai importante ar fi (in ordine):
1. primul zbor cu Mielu' in cadrul "deproniadei"
2. Intalnirea de la RR
3. Aniversarea a 1an de zbor ...cand am zburat pe zapada si am constatat ca decathlonul poate sta in hover fara probleme (daca sunt in stare sa il tin)
4. Acea zi de la Plopu...cand am initiat doi incepatori si am zburat cu toate cele 7 aeromodele prezente pe camp.
si ultima...dar cu o incarcatura sentimentala mare....ziua in care pt. prima data, toti cei 4 frati am fost "in aer" simultan.
Cam asta ar fi pe scurt 2009 pt. mine.
Bafta! si sa auzim de bine.
Postat 31 December 2009 - 02:38 PM
Cessnutza Frankenstein al 2 - lea pas in dubla comanda cu Dl. EGI .
Aripa Desire Power al 3-lea pas cu care mi-am facut manutza .
Aripa AirBull cu doua motoare clopot al 4 - lea pas .
Acum AirBull cu turbine .... sa vedem ce mai vine in anul nou :rolleyes:)
Mai am de zburat in anul nou:
AirTravel-ul Black Horse ..(Motorizare 8.14 OS Max)
Trainer-ul 46..(Motorizare 7.5 Magnum)
Tokio Hotel al lui Turok ..(Motorizare 7.5 Magnum)
Mai nou m-am orientat sa imi cumpar o statie Hitec Optima 7
In rest La Multi Ani oameni buni ! Sa ne vedem santosi in anul care vine ! ! ! :)
Cu Stima ,
Raul
T50 EDF 70mm
Easy Glider Pro RTF
ACROMaster RTF
TELINK YAK 54 RTF
Heli
Ornith 7.5 cc RTF
SJM 325 SE - RTF
Postat 31 December 2009 - 05:57 PM
-lui Mihai - cel care m-a initiat si ma ajutat (99%) sa fac aeromodelul apt de zbor (fara nici un pic de plumb pe bot)...
-lui Mircea si lui Dan - care au avut incredere sa imi lase pe mana aeromodele lor, inainte de a a avea si eu unul, si care mi-au dat sfaturi utile atunci cand a trebuit...
-si nu in ultimul rand grupului de aeromodelisti "Ploiesteni si nu numai" pentru atmosfera placuta si familiara de la intalniri noastre...
In continuare voi pune pozele si un filmuletul de la ultimul zbor pe 2009 - Paulesti...
P.S.: La multi ani!!! si noul an sa va aduca tot ce va doriti...
Zlin 50 - homemade
...
Postat 31 December 2009 - 09:13 PM
Va doresc un an nou ce vine cu mult mai multe realizari fata de anul ce a trecut, multa sanatate, fericire si nu in ultimul rand "LA MULTI ANI!"
Postat 04 January 2010 - 07:26 PM
Vin in atentia voastra cu o informatie care cred ca ar interesa pe Ploiesteni si nu numai !
Exista la Baumax "depron" sau cum se numeste el , varianta aceea alba ! Atat de 6 mm (72.99 ron ) cat si de 3 mm ( 42.99 ron ) , astazi am trecut eu pe acolo si exista la sectiunea parchet suficient !
Bafta si sa va vad pe toti cat mai repede la zbor !
Edge V2 XL - RcFacory 1.1m electric - functional
Yak 54 -PheonixModel - 1.4m/7.5cm metanol - in lucru
SBACH 2.2m - PilotRC/DLE55RA - functional
Sbach 2.2m - PilotRC,Kit - neechipat +DLE55RA - in lucru
EDGE 1.85m - Pilot RC + DLE30, +servouri SAVOX 1272SG - noi in cutie, urmeaza echipare, cand, nu stiu...
BREEZE PRO - indoor - in lucru
Lazy BEE - 1.5cc - de facut RK
Aeromodel Ehawk-1500,Kit - de facut RK
RX / TX
HITEC AURORA 9
HITEC AURORA 9X
Postat 05 January 2010 - 09:17 AM
shogi, la Jan 4 2010, 03:22 PM, a spus:
La multi ani tuturor si sa dea domnu sa avem macar la fel de multe intalniri ca si anul trecut !!!!!!
salutare, mesajul lui dan andrei era mai mult pt mine ... stia ca am fost plecat in grecia de aici si " kalimmera" , oricum la multi ani tuturao si sa ne vedem cu bine