Modelism - RHC Forum: Intalniri la zbor pentru Ploiesteni si nu numai - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 228 Pagini +
  • « Prima
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Ultima »

Intalniri la zbor pentru Ploiesteni si nu numai Urleta,Tariceni.

#901 Useril este offline   Dan Andrei 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 785
  • Inregistrat: 18-April 09

Postat 15 November 2009 - 06:40 PM

Andrei aripile de la Ultimate-ul tau sunt cam deformate ...adica parca sunt prea moi cred ca nu le-ai armat cu carbon si s-au ondulat...cel putin asa vad eu in pozele tale :D
Yak 54 Russian Thunder pwd by 55cc reborn!
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
0

#902 Useril este offline   _bucur_ 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 27
  • Inregistrat: 19-September 09

Postat 15 November 2009 - 06:44 PM

Vezi postareaDan Andrei, la Nov 15 2009, 06:40 PM, a spus:

Andrei aripile de la Ultimate-ul tau sunt cam deformate ...adica parca sunt prea moi cred ca nu le-ai armat cu carbon si s-au ondulat...cel putin asa vad eu in pozele tale :D

Vezi bine, si nu e singura problema de care m-am lovit. Spuma din pachet era foarte curbata, si urma sa intreb de cum se procedeaza daca n-ai carbon (eu n-am avut, l-am inchegat mai mult sa vad cum se lucreaza o chestie de-asta si care sunt potentialele probleme). E facut cu matele de la Cessna, dar n-am vrut sa le aduc modificari esentiale - tijele le-am pastrat aceeasi lungime, am jonglat din plasarea servourilor. Va inoportunez eu cand va prind online pe astia mai cunoscatori in ale izolatiilor termice...
0

#903 Useril este offline   22CMM 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 160
  • Inregistrat: 08-January 09
  • Interests:Zbor cu motor

Postat 15 November 2009 - 06:52 PM

Am intrat in posesia pozelor de ieri facute cu aparatul lu Dan

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: IMG_0107.JPG
  • Imagine atasata: IMG_0108.JPG
  • Imagine atasata: IMG_0113.JPG
  • Imagine atasata: IMG_0112.JPG
  • Imagine atasata: IMG_0104.JPG

As vrea sa zbor perpetum...
0

#904 Useril este offline   Dan Andrei 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 15 November 2009 - 07:04 PM

Vezi postarea_bucur_, la Nov 15 2009, 06:44 PM, a spus:

Vezi bine, si nu e singura problema de care m-am lovit. Spuma din pachet era foarte curbata, si urma sa intreb de cum se procedeaza daca n-ai carbon (eu n-am avut, l-am inchegat mai mult sa vad cum se lucreaza o chestie de-asta si care sunt potentialele probleme). E facut cu matele de la Cessna, dar n-am vrut sa le aduc modificari esentiale - tijele le-am pastrat aceeasi lungime, am jonglat din plasarea servourilor. Va inoportunez eu cand va prind online pe astia mai cunoscatori in ale izolatiilor termice...

Poti arma aripile pt inceput si cu bagheta de pin 5x5mm sau 6x4mm etc...sau poti face ce a facut Florin la Pitts si anume a dublat tot cu depron prima jumatate a ambelor aripi si atunci s-a ridigizat suficient..Apropos nu tot Izoflorul este plan asa cum ar trebui mai ales cel produs in Romania de aceea cel mai folosit este cel polonez sau cehoslovac si care nu se gaseste in mod curent in Brico sau Prak.ci doar la anumite magazine pt ca este un pic mai scumput....
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
0

#905 Useril este offline   22CMM 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 15 November 2009 - 07:04 PM

...

...

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: IMG_0101.JPG
  • Imagine atasata: IMG_0115.JPG

0

#906 Useril este offline   Dan Andrei 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 15 November 2009 - 07:06 PM

Frumoase poze.Ale noastre(si avem destule)sunt inca la procesat :D dar o sa apara si ele.
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
0

#907 Useril este offline   22CMM 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 15 November 2009 - 07:21 PM

Asteptam cu nerabdare pozele, daca nu reusim sa ne vedem si sa zburam impreuna macar sa ne vedem in poze. :D
Momentan noi cred ca mai ramanem la Plopu cu zona de zbor pt ca va mai pregatim o surpriza. :D
0

#908 Useril este offline   Dan Andrei 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 15 November 2009 - 07:28 PM

Vezi postarea22CMM, la Nov 15 2009, 07:21 PM, a spus:

Asteptam cu nerabdare pozele, daca nu reusim sa ne vedem si sa zburam impreuna macar sa ne vedem in poze. :D
Momentan noi cred ca mai ramanem la Plopu cu zona de zbor pt ca va mai pregatim o surpriza. :D

Eu cred ca daca face-ti un efort puteti veni macar o data la Paulesti sa ne cunoastem mai bine mai ales ca cel putin unul din voi a mai fost de cateva ori la Paulesti.... cred ca Mircea si nu cred ca a fost nemultumit de pista de aici care acum este mult mai mare si mult mai lata decat la inceput si se poate decola si ateriza pe doua directii perfect perpendiculare :D
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
0

#909 Useril este offline   22CMM 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 15 November 2009 - 08:42 PM

Vezi postareaDan Andrei, la Nov 15 2009, 08:28 PM, a spus:

Eu cred ca daca face-ti un efort puteti veni macar o data la Paulesti sa ne cunoastem mai bine mai ales ca cel putin unul din voi a mai fost de cateva ori la Paulesti.... cred ca Mircea si nu cred ca a fost nemultumit de pista de aici care acum este mult mai mare si mult mai lata decat la inceput si se poate decola si ateriza pe doua directii perfect perpendiculare :D

Ma dau batut in fata argumentelor o sa vorbesc cu big brothers sa venim la Paulesti.
La Paulesti am zburat toti 3 cel mai mult eu cu Mihai, si chiar cosisem o pista paralela cu soseau. Ehe ce vremuri ...
0

#910 Useril este offline   petrutviulet 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 331
  • Inregistrat: 04-August 07

Postat 15 November 2009 - 09:33 PM

imagini ale ativitatii de ieripe youtube PAULESTI 14 11 2004 (DIN GRESEALA!!!!)
:D
SA NE AJUTE DOMNUL SA ATERIZAM...CU BINE!!!HI HI HI!!!
0

#911 Useril este offline   petrutviulet 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 15 November 2009 - 09:35 PM

http://www.youtube.c...h?v=1x8kKnJ02BY
0

#912 Useril este offline   icounter 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 259
  • Inregistrat: 07-August 08

Postat 15 November 2009 - 09:52 PM

Vezi postareapetrutviulet, la Nov 15 2009, 09:35 PM, a spus:

multumim pentru filmulet!!! :rolleyes:
hai bucur, ca daca imi trimiti link cu pozele din ultimele 2 weekenduri ... le pun eu pe forum :)
pune-le tu pe photobucket .. sau orice altceva .. si trimite-mi pe mail link. :)
0

#913 Useril este offline   yr-zbg 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1128
  • Inregistrat: 25-November 08
  • Interests:Aviatia

Postat 15 November 2009 - 10:15 PM

Vezi postareaDan Andrei, la Nov 15 2009, 07:28 PM, a spus:

Eu cred ca daca face-ti un efort puteti veni macar o data la Paulesti sa ne cunoastem mai bine mai ales ca cel putin unul din voi a mai fost de cateva ori la Paulesti.... cred ca Mircea si nu cred ca a fost nemultumit de pista de aici care acum este mult mai mare si mult mai lata decat la inceput si se poate decola si ateriza pe doua directii perfect perpendiculare :rolleyes:

Salut.
Eu (Mihai) am zburat cel mai mult la Paulesti...de fapt sunt printre primii care am zburat p'acolo. Personal eu consider ca ma descurc fara probleme la Paulesti...dar pt un incepator Plopu e mult mai sigur, motiv pt. care nu insist pa langa ceilalti frati (Mircea si Dan) sa zburam la Paulesti. Eu unu am in minte ceea ce a fost la RR2009. Multe avioane...multe masini etc....eu incepator...mi-a inghetat sangele cand pur si simplu nu puteam sa virez dreapta iar avionul se incapatana sa faca stanga peste masini si corturi la 2m inaltime. repte...nu ca m-am pierdut...ci pur si simplu nu il puteam controla... de aceea prefer ca mai inai sa fie ei siguri ca pot duce avionul acolo unde vor ei...
Deci din punctul meu de vedere...daca ias singur la zbor voi fi la paulesti...daca ies cu ei...ma duc unde considera ei ca sunt in siguranta.
Acum revenind...in acest weekend eu n-am fost in localitate...ci...pe malul marii. Ca un aeromodelist ce sunt nu putea lipsi avionul din masina...

Marele meu regret este ca fly-cam-ul a filmat fix 15sec..apoi imaginea s-a blocat si sonorul s-a inregistrat in continuare pt 6min. Am facut un zbor superb la rasul valurilor...si abia asteptam sa vad ce a iesit...din pacate...filmul e un fiasco total...deci pun doar 3 poze.

Bafta....ai sper ca in curand sa ne vedem la Paulesti.

ps. teoretic sambata viitoare ar trebui sa "infectez" un nou aeromodelist. Catalin..un tip de treaba care baga simulator de vreo luna si tot asteapta momentul sa iasa la zbor.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: PIC_0023__Large_.JPG
  • Imagine atasata: PIC_0028__Large_.JPG
  • Imagine atasata: PIC_0001__Large_.JPG

Pacat ca Slz nu zboara.
0

#914 Useril este offline   22CMM 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 16 November 2009 - 01:44 PM

Frumos filmuletul. Asteptam si pozele.
0

#915 Useril este offline   Costache Dan 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 416
  • Inregistrat: 24-April 09

Postat 16 November 2009 - 11:30 PM

Vezi postareaicounter, la Nov 13 2009, 11:45 PM, a spus:

Vad ca tot ziceti de zbor ... zbor ... zbor ... regulamente etc dar cand veniti si voi sa zburati cu restul lumii ? :)
Chiar vi se pare atat de oribil la paulesti? Mihai din cate stiu a zburat mult si fara probleme la Paulesti.

Sper sa reusesc sa ajung si eu maine la paulesti. De asemenea sper sa vin cu pitts-ul de depron sa il incerc. :D

Dane, gata ti-ai facut aripa ? Zbori cu ea maine ?

salut ! poate ... adica sigur !!! eu sunt capul rautatilor intrucat eu le-am aratat terenul de la Plopu inainte de a deveni si eu " posesor de aeromodel" acum sincer nu sunt impotriva terenului de la paulesti dar, conditile de "trafic" de acolo sunt mult mai "NElinistite" tinand cont de faptul ca totusi un motor electric nu se aude asa bine in conditii de zgomot( vezi masinile de pe drum , aeromodele termice.. etc.) iar eu l-am rupt deja de cateva ori din cauza unor pene de motor ( unele asteptate altele nu....) .... ma rog !!! stiu , puteti rade , dar ... Vom discuta "in familie" si probabil vom veni week-end-ul viitor la paulesti macar in trecere , daca cel putin eu voi considera ca nu pot sa " va incurc" mihai si mircea nu au probleme cu zborul acolo eu sunt "oaia neagra" si sa fiu sincer chiar nu ma deranjeaza ... abia astept sa ne cunoastem totusi pt ca nu am nimic de pierdut !!!
0

#916 Useril este offline   22CMM 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 17 November 2009 - 10:04 AM

Vezi postareaCostache Dan, la Nov 17 2009, 12:30 AM, a spus:

salut ! poate ... adica sigur !!! eu sunt capul rautatilor intrucat eu le-am aratat terenul de la Plopu inainte de a deveni si eu " posesor de aeromodel" acum sincer nu sunt impotriva terenului de la paulesti dar, conditile de "trafic" de acolo sunt mult mai "NElinistite" tinand cont de faptul ca totusi un motor electric nu se aude asa bine in conditii de zgomot( vezi masinile de pe drum , aeromodele termice.. etc.) iar eu l-am rupt deja de cateva ori din cauza unor pene de motor ( unele asteptate altele nu....) .... ma rog !!! stiu , puteti rade , dar ... Vom discuta "in familie" si probabil vom veni week-end-ul viitor la paulesti macar in trecere , daca cel putin eu voi considera ca nu pot sa " va incurc" mihai si mircea nu au probleme cu zborul acolo eu sunt "oaia neagra" si sa fiu sincer chiar nu ma deranjeaza ... abia astept sa ne cunoastem totusi pt ca nu am nimic de pierdut !!!

Salut.
E Dane nu fi atat de negativist nimeni nu a zis ca tu esti "oaia neagra", insa exact cum zici si tu si ai mare dreptate motoarele electrice sunt ceva mai pretentioase la capitolul pana de motor, (dpdv al zgomotului), daca sesizezi la timp totul e ok dar daca intri in evolutie si nu auzi ca motorul nu mai are putere te trezesti ca iti tace in evolutie si atunci sa vezi adrenalina :D , oricum daia avem un prieten numit "Glue" (nu vreau sa fac reclama).
La Paulesti e frumos si prin faptul ca ai mai multi spectatori decat la Plopu, ca suntem in familia aeromodelistilor, ca intalnim persoane de la care avem ceva de invatat, etc. , dar ca sa pun si eu punctul pe I daca respectam un regulament ca cel postat de mine sau in genul lui (desi majoritatea/toti il respecta printr-o intelegere tacita) atunci iti spun sincer ca putem zbura oriunde. Oricum eu consider ca nici un aeromodelist nu este neintelegator in momentul in care intalneste un incepator in ale aeromodelismului cum am fost si noi si cum fi sigur ca vor fi si altii (uni stiu deja la ce ma refer :rolleyes: ), sa nu uitam ca tot timpul exista loc de mai bine :rolleyes: . Eu de exemplu al doilea zbor l-am facut sub "tutela" domnului Ionut, care mi-a trimat avionul si mi-a dat indicatii in timpul zborului de bun augur, si sunt si altii ca dansul.
La Plopu nu mergeam numai din cauza ta, pentru ca si eu eram adept pt acea zona, ci mai ales pt conditiile meteo si spatiul larg in care cum sti am tot incercat formatii de 2 si de 3 aeronave fara limita de spatiu.
Nu conteaza unde zburam la urma urmei cu toti suntem aeromodelisti si asta ne leaga intre noi, oricum si eu vreau sa ii cunosc pe noii membrii si sai revad pe "veterani" si noile lor achizitii.

Aterizari line tuturor.

Aceasta postare a fost editata de 22CMM: 17 November 2009 - 10:11 AM

0

#917 Useril este offline   Dan Andrei 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 17 November 2009 - 06:47 PM

Si la Paulesti suntem multi incepatori si rare ori s-a incheiat vre-o zi de zbor fara vre-un avion avariat dar nu au fost nici-o data probleme mai grave de atat si aici ma refer la masini strambate(cu toate ca se mai aterizeaza si prin portbagaje :) ) sau probleme cu traficul stradal etc.Asa ca pt faptul ca unii dintre noi suntem incepatori nu inseamna ca nu avem cu totii loc la Paulesti iar acel regulament de care ai pomenit este de fapt o chestie de bun simnt care de obicei se aplica in mod firesc si tacit...din priviri ,asta pt ca ne cunoastem destul de bine si stim fiecare ce limite are.

Aceasta postare a fost editata de Dan Andrei: 17 November 2009 - 06:48 PM

Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
0

#918 Useril este offline   icounter 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 17 November 2009 - 08:45 PM

Vezi postareaDan Andrei, la Nov 17 2009, 06:47 PM, a spus:

Si la Paulesti suntem multi incepatori si rare ori s-a incheiat vre-o zi de zbor fara vre-un avion avariat dar nu au fost nici-o data probleme mai grave de atat si aici ma refer la masini strambate(cu toate ca se mai aterizeaza si prin portbagaje :D ) sau probleme cu traficul stradal etc.Asa ca pt faptul ca unii dintre noi suntem incepatori nu inseamna ca nu avem cu totii loc la Paulesti iar acel regulament de care ai pomenit este de fapt o chestie de bun simnt care de obicei se aplica in mod firesc si tacit...din priviri ,asta pt ca ne cunoastem destul de bine si stim fiecare ce limite are.

doar cand zboara bogdan aripa zburatoare sa va feriti :)) :lol:
0

#919 Useril este offline   shogi 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 2753
  • Inregistrat: 08-March 06
  • Interests:pussy

Postat 17 November 2009 - 09:41 PM

stai sa termin de upgradat la ea ...sa vezi atunci racheta :lol:))
0

#920 Useril este offline   petrutviulet 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 17 November 2009 - 10:05 PM

Vezi postareageorge10, la Nov 9 2009, 09:07 PM, a spus:

Da o zi superba!poate mai prindem ceva asemanator pana la sfarsitul anului...
Si apropo!Sunt doar GEORGE!...DOMNI SUNT LA PARLAMENT :lol:

Vreau sa te intreb daca oferta cu fuselajul de cessna mai este valabila
daca da,cat si cum?
id-ul meu de mess este petrutviulet
o seara placuta iti doresc!
0

#921 Useril este offline   petrutviulet 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 17 November 2009 - 10:08 PM

Vezi postareashogi, la Nov 17 2009, 09:41 PM, a spus:

stai sa termin de upgradat la ea ...sa vezi atunci racheta :lol:))

RACHETA???!!!
Putem veni si cu rachetomodele?
Bestial!!!
Glumeam
Am sa pregatesc trei motoare pt racheta mea Patriot
Vedem sambata
0

#922 Useril este offline   petrutviulet 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 17 November 2009 - 10:11 PM

Vezi postareaDan Andrei, la Nov 17 2009, 06:47 PM, a spus:

Si la Paulesti suntem multi incepatori si rare ori s-a incheiat vre-o zi de zbor fara vre-un avion avariat dar nu au fost nici-o data probleme mai grave de atat si aici ma refer la masini strambate(cu toate ca se mai aterizeaza si prin portbagaje :) ) sau probleme cu traficul stradal etc.Asa ca pt faptul ca unii dintre noi suntem incepatori nu inseamna ca nu avem cu totii loc la Paulesti iar acel regulament de care ai pomenit este de fapt o chestie de bun simnt care de obicei se aplica in mod firesc si tacit...din priviri ,asta pt ca ne cunoastem destul de bine si stim fiecare ce limite are.

Fara vre-un avion avariat?
LA ASTA ...SUNT CAMPION!!!
Pot sa depun marturie
Asa este.Sa nu uitam ca avem colegi care ne ajuta(asta in ciuda neindemanarii noastre) :lol:
0

#923 Useril este offline   petrutviulet 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 17 November 2009 - 10:33 PM

Vezi postareapetrutviulet, la Nov 17 2009, 10:11 PM, a spus:

Fara vre-un avion avariat?
LA ASTA ...SUNT CAMPION!!!
Pot sa depun marturie
Asa este.Sa nu uitam ca avem colegi care ne ajuta(asta in ciuda neindemanarii noastre) :lol:

...in sensul ca nu am iertat nici un avion
toate si-au dat tributul neindemanarii!!! :)
0

#924 Useril este offline   Dan Andrei 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 18 November 2009 - 10:22 AM

Ce bogdane ii pui vre-o goarna ceva sa faca galagie mai multa sau ce......ca de zburat tot nasol v-a zbura :D dar este bine totusi sa faca si zgomot mult, macar sti cand sa te feresti...
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
0

#925 Useril este offline   icounter 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 18 November 2009 - 10:32 AM

Vezi postareaDan Andrei, la Nov 18 2009, 10:22 AM, a spus:

Ce bogdane ii pui vre-o goarna ceva sa faca galagie mai multa sau ce......ca de zburat tot nasol v-a zbura :D dar este bine totusi sa faca si zgomot mult, macar sti cand sa te feresti...

Nu fii rau Dane...
Bogdan: Vezi ce se intampla daca nu m-ai ascultat, eu ti-am zis : Predator UAV .. tu nu ! Batman ! Batman! :D

Aceasta postare a fost editata de icounter: 18 November 2009 - 10:44 AM

0

#926 Useril este offline   Dan Andrei 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 18 November 2009 - 10:40 AM

Vezi postareaicounter, la Nov 18 2009, 10:32 AM, a spus:

Nu fii rau Dane...
Vezi ce se intampla daca nu m-ai ascultat, eu ti-am zis : Predator UAV .. tu nu ! Batman ! Batman! :D

Eu nu ziceam batman batman ci cutit cutit...... :D Este bine sa avem sirena la Paulesti...numai sa nu se sperie grataragii cand zboara Bogdan cu aripa si sa fuga in padure lasand gratarele nesupraveghiate.....ca poate luam naibii foc nevinovati.... :D
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
0

#927 Useril este offline   yr-zbg 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1128
  • Inregistrat: 25-November 08
  • Interests:Aviatia

Postat 18 November 2009 - 11:43 AM

SSSt...ca speriati copii. Eu le zic ca sunteti ok...ca daca e unu care se simte stresat sta lumea cu avionul jos sa il lase si pe el sa zboare linistit 10min...si voi acu va dati in petec ca faceti vanatoare de popandai cu aripa lui Bogdan.
Faptul ca orice avion al lui Bogdan trebe sa prinda minim 5-6 mach e doar un ananunt...oricum n-apuci sa fugi in padure. (Stiu eu ca aterizarile in padure nu prea ii reusesc :D )

Bafta!
Pacat ca Slz nu zboara.
0

#928 Useril este offline   shogi 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 2753
  • Inregistrat: 08-March 06
  • Interests:pussy

Postat 18 November 2009 - 01:31 PM

Dane stai asa ca n`am inteles o chestie...cum ti se pare tie ca zboara naspa ?Eu unul sunt fooooooooaaarte multumit de ea.Are exact ce trebuia sa aiba..viteza :D.Daca vroiam sa planez cu ea imi luam ca a ta sau ca a lui domnul ionut.Daca data trecuta ti se parea vitezomana stai sa o vezi sambata asta ...presimt ca va bag pe toti in masini :D))))))))
0

#929 Useril este offline   _bucur_ 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 27
  • Inregistrat: 19-September 09

Postat 18 November 2009 - 07:43 PM

http://s808.photobuc...s/zz3/thebucur/

Serviti ca e calde, frige.
0

#930 Useril este offline   Dan Andrei 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 18 November 2009 - 09:49 PM

Vezi postareashogi, la Nov 18 2009, 01:31 PM, a spus:

Dane stai asa ca n`am inteles o chestie...cum ti se pare tie ca zboara naspa ?Eu unul sunt fooooooooaaarte multumit de ea.Are exact ce trebuia sa aiba..viteza :lol:.Daca vroiam sa planez cu ea imi luam ca a ta sau ca a lui domnul ionut.Daca data trecuta ti se parea vitezomana stai sa o vezi sambata asta ...presimt ca va bag pe toti in masini :D))))))))

Eu ma bag in masina ta ......asa pt orice eventualitate :blink: pt ca pe a mea o voi lasa la asfalt.
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
0

Arata acest topic

• 228 Pagini +
  • « Prima
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33