Intalniri la zbor pentru Ploiesteni si nu numai Urleta,Tariceni.
Postat 15 November 2009 - 06:40 PM
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
Postat 15 November 2009 - 06:44 PM
Dan Andrei, la Nov 15 2009, 06:40 PM, a spus:
Vezi bine, si nu e singura problema de care m-am lovit. Spuma din pachet era foarte curbata, si urma sa intreb de cum se procedeaza daca n-ai carbon (eu n-am avut, l-am inchegat mai mult sa vad cum se lucreaza o chestie de-asta si care sunt potentialele probleme). E facut cu matele de la Cessna, dar n-am vrut sa le aduc modificari esentiale - tijele le-am pastrat aceeasi lungime, am jonglat din plasarea servourilor. Va inoportunez eu cand va prind online pe astia mai cunoscatori in ale izolatiilor termice...
Postat 15 November 2009 - 07:04 PM
_bucur_, la Nov 15 2009, 06:44 PM, a spus:
Poti arma aripile pt inceput si cu bagheta de pin 5x5mm sau 6x4mm etc...sau poti face ce a facut Florin la Pitts si anume a dublat tot cu depron prima jumatate a ambelor aripi si atunci s-a ridigizat suficient..Apropos nu tot Izoflorul este plan asa cum ar trebui mai ales cel produs in Romania de aceea cel mai folosit este cel polonez sau cehoslovac si care nu se gaseste in mod curent in Brico sau Prak.ci doar la anumite magazine pt ca este un pic mai scumput....
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
Postat 15 November 2009 - 07:28 PM
22CMM, la Nov 15 2009, 07:21 PM, a spus:
Momentan noi cred ca mai ramanem la Plopu cu zona de zbor pt ca va mai pregatim o surpriza. :D
Eu cred ca daca face-ti un efort puteti veni macar o data la Paulesti sa ne cunoastem mai bine mai ales ca cel putin unul din voi a mai fost de cateva ori la Paulesti.... cred ca Mircea si nu cred ca a fost nemultumit de pista de aici care acum este mult mai mare si mult mai lata decat la inceput si se poate decola si ateriza pe doua directii perfect perpendiculare :D
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
Postat 15 November 2009 - 08:42 PM
Dan Andrei, la Nov 15 2009, 08:28 PM, a spus:
Ma dau batut in fata argumentelor o sa vorbesc cu big brothers sa venim la Paulesti.
La Paulesti am zburat toti 3 cel mai mult eu cu Mihai, si chiar cosisem o pista paralela cu soseau. Ehe ce vremuri ...
Postat 15 November 2009 - 09:35 PM
Postat 15 November 2009 - 09:52 PM
Postat 15 November 2009 - 10:15 PM
Dan Andrei, la Nov 15 2009, 07:28 PM, a spus:
Salut.
Eu (Mihai) am zburat cel mai mult la Paulesti...de fapt sunt printre primii care am zburat p'acolo. Personal eu consider ca ma descurc fara probleme la Paulesti...dar pt un incepator Plopu e mult mai sigur, motiv pt. care nu insist pa langa ceilalti frati (Mircea si Dan) sa zburam la Paulesti. Eu unu am in minte ceea ce a fost la RR2009. Multe avioane...multe masini etc....eu incepator...mi-a inghetat sangele cand pur si simplu nu puteam sa virez dreapta iar avionul se incapatana sa faca stanga peste masini si corturi la 2m inaltime. repte...nu ca m-am pierdut...ci pur si simplu nu il puteam controla... de aceea prefer ca mai inai sa fie ei siguri ca pot duce avionul acolo unde vor ei...
Deci din punctul meu de vedere...daca ias singur la zbor voi fi la paulesti...daca ies cu ei...ma duc unde considera ei ca sunt in siguranta.
Acum revenind...in acest weekend eu n-am fost in localitate...ci...pe malul marii. Ca un aeromodelist ce sunt nu putea lipsi avionul din masina...
Marele meu regret este ca fly-cam-ul a filmat fix 15sec..apoi imaginea s-a blocat si sonorul s-a inregistrat in continuare pt 6min. Am facut un zbor superb la rasul valurilor...si abia asteptam sa vad ce a iesit...din pacate...filmul e un fiasco total...deci pun doar 3 poze.
Bafta....ai sper ca in curand sa ne vedem la Paulesti.
ps. teoretic sambata viitoare ar trebui sa "infectez" un nou aeromodelist. Catalin..un tip de treaba care baga simulator de vreo luna si tot asteapta momentul sa iasa la zbor.
Postat 16 November 2009 - 11:30 PM
icounter, la Nov 13 2009, 11:45 PM, a spus:
Chiar vi se pare atat de oribil la paulesti? Mihai din cate stiu a zburat mult si fara probleme la Paulesti.
Sper sa reusesc sa ajung si eu maine la paulesti. De asemenea sper sa vin cu pitts-ul de depron sa il incerc. :D
Dane, gata ti-ai facut aripa ? Zbori cu ea maine ?
salut ! poate ... adica sigur !!! eu sunt capul rautatilor intrucat eu le-am aratat terenul de la Plopu inainte de a deveni si eu " posesor de aeromodel" acum sincer nu sunt impotriva terenului de la paulesti dar, conditile de "trafic" de acolo sunt mult mai "NElinistite" tinand cont de faptul ca totusi un motor electric nu se aude asa bine in conditii de zgomot( vezi masinile de pe drum , aeromodele termice.. etc.) iar eu l-am rupt deja de cateva ori din cauza unor pene de motor ( unele asteptate altele nu....) .... ma rog !!! stiu , puteti rade , dar ... Vom discuta "in familie" si probabil vom veni week-end-ul viitor la paulesti macar in trecere , daca cel putin eu voi considera ca nu pot sa " va incurc" mihai si mircea nu au probleme cu zborul acolo eu sunt "oaia neagra" si sa fiu sincer chiar nu ma deranjeaza ... abia astept sa ne cunoastem totusi pt ca nu am nimic de pierdut !!!
Postat 17 November 2009 - 10:04 AM
Costache Dan, la Nov 17 2009, 12:30 AM, a spus:
Salut.
E Dane nu fi atat de negativist nimeni nu a zis ca tu esti "oaia neagra", insa exact cum zici si tu si ai mare dreptate motoarele electrice sunt ceva mai pretentioase la capitolul pana de motor, (dpdv al zgomotului), daca sesizezi la timp totul e ok dar daca intri in evolutie si nu auzi ca motorul nu mai are putere te trezesti ca iti tace in evolutie si atunci sa vezi adrenalina :D , oricum daia avem un prieten numit "Glue" (nu vreau sa fac reclama).
La Paulesti e frumos si prin faptul ca ai mai multi spectatori decat la Plopu, ca suntem in familia aeromodelistilor, ca intalnim persoane de la care avem ceva de invatat, etc. , dar ca sa pun si eu punctul pe I daca respectam un regulament ca cel postat de mine sau in genul lui (desi majoritatea/toti il respecta printr-o intelegere tacita) atunci iti spun sincer ca putem zbura oriunde. Oricum eu consider ca nici un aeromodelist nu este neintelegator in momentul in care intalneste un incepator in ale aeromodelismului cum am fost si noi si cum fi sigur ca vor fi si altii (uni stiu deja la ce ma refer :rolleyes: ), sa nu uitam ca tot timpul exista loc de mai bine :rolleyes: . Eu de exemplu al doilea zbor l-am facut sub "tutela" domnului Ionut, care mi-a trimat avionul si mi-a dat indicatii in timpul zborului de bun augur, si sunt si altii ca dansul.
La Plopu nu mergeam numai din cauza ta, pentru ca si eu eram adept pt acea zona, ci mai ales pt conditiile meteo si spatiul larg in care cum sti am tot incercat formatii de 2 si de 3 aeronave fara limita de spatiu.
Nu conteaza unde zburam la urma urmei cu toti suntem aeromodelisti si asta ne leaga intre noi, oricum si eu vreau sa ii cunosc pe noii membrii si sai revad pe "veterani" si noile lor achizitii.
Aterizari line tuturor.
Aceasta postare a fost editata de 22CMM: 17 November 2009 - 10:11 AM
Postat 17 November 2009 - 06:47 PM
Aceasta postare a fost editata de Dan Andrei: 17 November 2009 - 06:48 PM
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
Postat 17 November 2009 - 08:45 PM
Dan Andrei, la Nov 17 2009, 06:47 PM, a spus:
doar cand zboara bogdan aripa zburatoare sa va feriti :)) :lol:
Postat 17 November 2009 - 10:05 PM
george10, la Nov 9 2009, 09:07 PM, a spus:
Si apropo!Sunt doar GEORGE!...DOMNI SUNT LA PARLAMENT :lol:
Vreau sa te intreb daca oferta cu fuselajul de cessna mai este valabila
daca da,cat si cum?
id-ul meu de mess este petrutviulet
o seara placuta iti doresc!
Postat 17 November 2009 - 10:08 PM
shogi, la Nov 17 2009, 09:41 PM, a spus:
RACHETA???!!!
Putem veni si cu rachetomodele?
Bestial!!!
Glumeam
Am sa pregatesc trei motoare pt racheta mea Patriot
Vedem sambata
Postat 17 November 2009 - 10:11 PM
Dan Andrei, la Nov 17 2009, 06:47 PM, a spus:
Fara vre-un avion avariat?
LA ASTA ...SUNT CAMPION!!!
Pot sa depun marturie
Asa este.Sa nu uitam ca avem colegi care ne ajuta(asta in ciuda neindemanarii noastre) :lol:
Postat 17 November 2009 - 10:33 PM
petrutviulet, la Nov 17 2009, 10:11 PM, a spus:
LA ASTA ...SUNT CAMPION!!!
Pot sa depun marturie
Asa este.Sa nu uitam ca avem colegi care ne ajuta(asta in ciuda neindemanarii noastre) :lol:
...in sensul ca nu am iertat nici un avion
toate si-au dat tributul neindemanarii!!! :)
Postat 18 November 2009 - 10:22 AM
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
Postat 18 November 2009 - 10:32 AM
Dan Andrei, la Nov 18 2009, 10:22 AM, a spus:
:D
Nu fii rau Dane...
Bogdan: Vezi ce se intampla daca nu m-ai ascultat, eu ti-am zis : Predator UAV .. tu nu ! Batman ! Batman! :D
Aceasta postare a fost editata de icounter: 18 November 2009 - 10:44 AM
Postat 18 November 2009 - 10:40 AM
icounter, la Nov 18 2009, 10:32 AM, a spus:
Nu fii rau Dane...
Vezi ce se intampla daca nu m-ai ascultat, eu ti-am zis : Predator UAV .. tu nu ! Batman ! Batman! :D
Eu nu ziceam batman batman ci cutit cutit...... :D Este bine sa avem sirena la Paulesti...numai sa nu se sperie grataragii cand zboara Bogdan cu aripa si sa fuga in padure lasand gratarele nesupraveghiate.....ca poate luam naibii foc nevinovati.... :D
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
Postat 18 November 2009 - 11:43 AM
Faptul ca orice avion al lui Bogdan trebe sa prinda minim 5-6 mach e doar un ananunt...oricum n-apuci sa fugi in padure. (Stiu eu ca aterizarile in padure nu prea ii reusesc :D )
Bafta!
Postat 18 November 2009 - 01:31 PM
Postat 18 November 2009 - 07:43 PM
Postat 18 November 2009 - 09:49 PM
shogi, la Nov 18 2009, 01:31 PM, a spus:
Eu ma bag in masina ta ......asa pt orice eventualitate :blink: pt ca pe a mea o voi lasa la asfalt.
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro