Intalniri la zbor pentru Ploiesteni si nu numai Urleta,Tariceni.
Postat 22 November 2009 - 06:37 PM
Ce zicetzi ? Impacam si vaca si varza ? :rolleyes:)
YaK 54 2.7m Wing Spam - DLE 111 cc Under Construction
T50 EDF 70mm
Easy Glider Pro RTF
ACROMaster RTF
TELINK YAK 54 RTF
Heli
Ornith 7.5 cc RTF
SJM 325 SE - RTF
Ornith-TReX 600 8.5 cc ARTF
Postat 22 November 2009 - 06:41 PM
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
Postat 22 November 2009 - 06:42 PM
1. pt. Bogdan...da ala era un fel de hangar...adik am delimitat clar spatiul unde stationeaza avioanele (tragand cu ochiu la patania lui Florin de ieri...am luai masuri imediat)
2. Rhaoul...propunerea ta pare interesanta...dar stiind cam ce ii trebuie unui termic cred ca ar fi bine ca mai intai cineva cu termic sa "vizualizeze" terenul. (Noi folosim drumurile existente ca piste de decolare aterizare...si in ultimele saptamani au cam aparut balti si denivelari care nu stiu cum se pupa cu un termic.
In rest Bafta...si aterizari line.
Postat 22 November 2009 - 06:46 PM
Rhaoul, la Nov 22 2009, 06:37 PM, a spus:
Ce zicetzi ? Impacam si vaca si varza ? :))
Eu merg daca vii si tu cu termicul :rolleyes:
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
Postat 22 November 2009 - 08:51 PM
Rhaoul, la Nov 22 2009, 06:37 PM, a spus:
Ce zicetzi ? Impacam si vaca si varza ? :rolleyes:)
chiar daca eu sunt DOAR un incepator in ale "aeromodelelor" sunt deacord sa ne vedem daca vremea permite o zi la plopu iar cealalta la paulesti , doar asa putem vedea unde si cum te simti ai bine ... si ma refer la zbor . Multa bafta si o sapt usoara tuturor
Postat 22 November 2009 - 09:01 PM
shogi, la Nov 22 2009, 06:29 PM, a spus:
putem sa ii zicem si hangar dar.... mai repede linia de start ( acele avioane fiind DOAR cele pregatite de zbor) si apoi cand faci ceva din si cu pasiune incerci sa te apropii cat mai mult de " original" ( ma refer la zbor real) nu cred ca era ceva rau cu atat mai putin ceva de luat in gluma .... era si este respect pt ceea ce facem noi asa cum putem noi chiar daca nu avem avergura, greutatea si viteza avioanelor dumneavoastra. o sapt usora TUTUROR
Postat 23 November 2009 - 09:06 AM
Costache Dan, la Nov 22 2009, 09:01 PM, a spus:
nu-ti face griji, ca toata lumea care vine la paulesti are cel putin un avion mai mic, mai usor si mai putin vitezoman decat cessna :unsure:. Nu a intrebat cu rautate. Noi mai glumim, radem, ca ne cunoastem de ceva vreme.
Postat 23 November 2009 - 11:22 AM
Ma bucur nespus de mult sa descopar aici o idee foarte interesanta si care nu va face decat sa uneasca "asa zisele bisericute Plopu-Paulesti sau invers :D ", deci eu sunt deacord cu propunerea o zi colo o zi dincolo si astfel abia astept o poza de grup cu o adevarata linie de avione "sau hangar cum vreti sa-i ziceti :) " pentru asta o sa ma ocup personal sa aduc banda alb rosu sa putem delimita zona ca sigur o sa fie necesara mai multa :) .
In rest la noi weekendul a decurs exceptional, exceptie facand incidentul lu' Cata care a descoperit punctul de intersectie intre aripa de la Cesna si raza pamantului. ( se repara repede). Sambata pot spune ca au fost dati la zbor doua persoane Cata si Alin (fratimiu al mic), botezul de sambata sa continuat cu gratarul de duminica.
Un lucru trebuie sa mentionez ieri am reusit sa depasim un record pe care la aerodrom il aveam doar in minte, ieri am fost toti patru fratii in aer in acelas timp. O sa apara si pozele in curand.
Aterizari line tuturor.
Postat 23 November 2009 - 01:31 PM
Bogdan, Mr. EGI, Florin,Marian ce spuneti ne bagam la un schimb de experienta cu plopistii ?
Am vazut ca Dan si Andrei cel putin pe moment sunt incantati de idee . :))
Am sa iau eu gratarul, masuta, scaune, farfurii, furculite etc si hai sa ne impartim cumparaturile k deobicei.
Bafta ,
Raul
T50 EDF 70mm
Easy Glider Pro RTF
ACROMaster RTF
TELINK YAK 54 RTF
Heli
Ornith 7.5 cc RTF
SJM 325 SE - RTF
Postat 23 November 2009 - 03:28 PM
icounter, la Nov 23 2009, 11:35 AM, a spus:
Pai nu ti-am taiat-o eu ......cu tot cu aripa?!! :) :D
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
Postat 23 November 2009 - 03:34 PM
Rhaoul, la Nov 23 2009, 01:31 PM, a spus:
Bogdan, Mr. EGI, Florin,Marian ce spuneti ne bagam la un schimb de experienta cu plopistii ?
Am vazut ca Dan si Andrei cel putin pe moment sunt incantati de idee . :))
Am sa iau eu gratarul, masuta, scaune, farfurii, furculite etc si hai sa ne impartim cumparaturile k deobicei.
Bafta ,
Raul
Eu asa cum v-am obisnuit o sa aduc apa de spalat pe maini si poate apa de baut asa ca sa nu-mi aud vorbe :) iar de gratar ca de obicei se va ocupa maestrul Raul care are si obligatia morala sa vina cu termicul asta asa ca sa nu fiu decat eu si Florin cei mai galagiosi....si poate Marian o sa scoata si el Funtana ca si asa s-a umplut de praf :D
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
Postat 23 November 2009 - 06:33 PM
Din cauza ca am cam ingreunat aripa cu ceva decaluri si polistiren decolarea e o problema si la blana, da planeaza bine ca e echilibrata beton.
O zi de munca misto pt mine :lol:) Mi-am pus deja pt maine o elice de slow si hi torque :lol:.
AA si ca deobicei oricat de usor as ateriza imi zboara batiul non stop ... asta e din cauza la motorului de 60 de grame (mult prea greu).
Bafta si aterizari line :)
Raul
T50 EDF 70mm
Easy Glider Pro RTF
ACROMaster RTF
TELINK YAK 54 RTF
Heli
Ornith 7.5 cc RTF
SJM 325 SE - RTF
Postat 23 November 2009 - 08:19 PM
Am vazut ca Dan si Andrei cel putin pe moment sunt incantati de idee . :lol:)
Bafta ,
Raul
Cred ca pentru mine PLOPU este prea departe de aceea prefer PAULESTI-ul.
Asta este. Fara suparare
Postat 23 November 2009 - 08:20 PM
Cateva poze de ieri de la Plopu si cateva de azi de la Paulesti undeva intre orele 14-15. La Paulesti am fost doar eu cu Alin o fuga pentru a profita de vremea frumoasa de afara, vantul nu a fost lipsa la apel dar ne-am descurcat; si pentru azi pot declara o zi buna de zbor fara nici un accident sau incident major, minor a existat o tentativa de a lui Alin de a ateriza Cesna undeva prin copaci la marginea padurii pe care a ratat-o la mustata de data asta :lol:
Postat 23 November 2009 - 08:23 PM
Se poate observa cat de infometate erau avioanele si cat se muncea la gratar pana in poza nu ne facuseram aparitia inca, (Catalin fusese mai devreme de poza pentru a pune treaba pe roti, Mihai pregatise o vatra, si tot asa fiecare a contribuit cu cate ceva :lol: )
...
Aceasta postare a fost editata de 22CMM: 23 November 2009 - 08:27 PM
Postat 23 November 2009 - 08:38 PM
EGI, la Nov 23 2009, 09:19 PM, a spus:
Asta este. Fara suparare
Domnule Ionut nu are dece sa fie vreo suparare cel putin din partea noastra nu este sigur, insa nustiu sigur o sa trebuiasca sa vb cu Mihai dar din cate stiu eu parca exista un drum ce face legatura intre zona dumneavoastra si zona Pleasa care e aproape de Plopu. Cand o sa am informatii exacte o sa va informez, astfel nu mai ocoliti si s-ar putea distanta sa fie aproximativ aceasi.
Oricum in urma celor stabilite pana in prezent cu ajutorul vremii ne vedem Duminica, pentru ca asa cum a zis bine un coleg de al nostru Sambata- Plopu si Duminica - Paulesti.
Aterizari line tuturor.
Postat 23 November 2009 - 09:00 PM
Am vazut ca Dan si Andrei cel putin pe moment sunt incantati de idee . :rolleyes:)
Bafta ,
Raul
eu unu cu ajutorul vremi voi fi asa cum am vorbit la plopu vs paulesti
Postat 23 November 2009 - 09:36 PM
Eu unul personal chiar m-as bucura sa ne vedem cu "paulistii" http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif (cine mai tine minte serialul ala de ii luase locul Dallas-ului la un moment dat, se numea "Bulevardul Paulista") la Plopu, ca sa vada si ei la fata locului terenul si sa decida daca pe viitor este OK pt. termicele lor.
De asemenea imi doresc sa zbor si la Paulesti, macar asa ca sa vad cum e si acolo. Eu sunt mult mai aproape de terenul de la Paulesti, dar fiind incepator-incepator, am preferat un spatiu mai larg, cum e la Plopu.
In fine...
Conteaza intr-adevar sa ne strangem macar o data toti intr-un loc, fie Plopu, fie Paulesti si apoi om vedea unde isi va continua fiecare zborurile. :)
In principiu daca vremea e OK weekend-ul asta, agreez si eu propunerea de a fi sambata la Plopu si duminica la Paulesti.
Mai trebuie insa sa-mi lipesc aripa pana atunci... :rolleyes:
Cessna 182 ART-Tech
Postat 23 November 2009 - 10:03 PM
Catzus, la Nov 23 2009, 09:36 PM, a spus:
Eu unul personal chiar m-as bucura sa ne vedem cu "paulistii" http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif (cine mai tine minte serialul ala de ii luase locul Dallas-ului la un moment dat, se numea "Bulevardul Paulista") la Plopu, ca sa vada si ei la fata locului terenul si sa decida daca pe viitor este OK pt. termicele lor.
De asemenea imi doresc sa zbor si la Paulesti, macar asa ca sa vad cum e si acolo. Eu sunt mult mai aproape de terenul de la Paulesti, dar fiind incepator-incepator, am preferat un spatiu mai larg, cum e la Plopu.
In fine...
Conteaza intr-adevar sa ne strangem macar o data toti intr-un loc, fie Plopu, fie Paulesti si apoi om vedea unde isi va continua fiecare zborurile. :)
In principiu daca vremea e OK weekend-ul asta, agreez si eu propunerea de a fi sambata la Plopu si duminica la Paulesti.
Mai trebuie insa sa-mi lipesc aripa pana atunci... :rolleyes:
cum nu l-ai lipit pana acum ? :) nu stiu cum ai dormit azi noapte http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/laugh.gif
Postat 23 November 2009 - 10:16 PM
Costache Dan, la Nov 23 2009, 10:03 PM, a spus:
Nu, nu l-am lipit si nici in seara asta nu il lipesc pt. ca ..... mi se lipesc mie ochii... :)
Am avut o zi grea si lunga astazi la serviciu...
Maine ca ajung mai devreme acasa sper sa ma apuc de el...
Cessna 182 ART-Tech
Postat 23 November 2009 - 10:25 PM
Eu sunt cel de-al doilea incepator alaturi de Catalin care am zburat sambata si duminica la Ploupu si azi la Paulesti. Pot sa zic ca am avut ceva emoti si duminica si azi (luni) "in zbor", dar a scapat fara nici o zgrarietura ... Unul din motivele emotiilor la enuntat Mircea (CMM) ...Eram sa "parchez" avionul in copaci, bine ca nu mi-a iesit :rolleyes: .
Trebuie sa ii multumesc celor trei frati ai mei care m-au sprijinit sa incep aceasta activitate:
- ii multumesc lui Mihai pentru ca a fost mentorul meu si m-a ajutat la punerea aeromodelului in functiune (99,99% el si eu resul http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif, dar am asistat pe cat posibil la toate operatiile ) si a avut rabdare cu mine.
-le multumesc la toti trei (cei trei frati: Dan, Mihai si Mircea) ca au avut incredere in mine sa imi dea pe mana avioanele lor, cu toate ca eu nu aveam experienta ...
-le multumesc pentru tot spijinul acordat ... daca am uitat ceva sper sa nu se supere ... ma anunta si le trec aici http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/rolleyes.gif .
Sper ca nu v-am plictisit ... si asa cum au zis toti abia astept sa va cunosc ...:)
P.S.: Nu o sa va vina sa credeti, dar am cu o aterizare mai mult decat decolari ... cu ajutorul la nevoie a celor din jur toate reusite.
Aceasta postare a fost editata de Alin Costache: 23 November 2009 - 10:27 PM
Zlin 50 - homemade
...
Postat 24 November 2009 - 03:16 PM
Oricum...azi e marti si mai e ceva timp....
Mircea zicea ceva de un drum mai scurt pt d-nul Ionut...sincer nu cred ca e mai scurt. Varianta amintita ar fi: de la Slanic in Teisani apoi pe DN pana la pod la Teleajen se face la stanga si se iese la Bucov apoi drumul normal catre Plopu...dar repet nu cred ca este mai scurt. Deci cel mai probabil ne vedem duminica la Paulesti.
De fapt doar pt mine, care stau in marginea de est a Ploiestiului, Plopu sau Paulesti e cam acelasi lucru fiind vorba de 4km diferenta. Deja pt cei care stau in alte zone ale Ploiestiului drumul spre Plopu e mai lung fata de Paulesti cu 7-10km.
O zi buna...si la reauzire.