yr-zbg, la Nov 1 2009, 12:49 AM, a spus:
Frate dar nu mai spuneti nimic....v-ati adunat? zburarati?....cum fu....nimic nimic?
Maine eu si cu fratemiu ala mare (Dan) iesim iar, cel mai probabil la plopu pt ca el nu suporta paulestiul. Si tot cel mai probabil un nou personaj isi va face aparitia. Este vorba de un baiat de treaba, care m-a abordat cu ceva timp in urma...si-a luat un cessna...a bagat cam o luna de simulator si acum simte ca ar vrea sa isi i-a zborul....vedem maine cum va fi.
Bafta!
ps. mai am ceva de spus...azi inainte sa vina Marian m-am intalnit la Paulesti cu un tip...care cica vrea sa se apuce si el, ba chiar lucreaza la un aeromodel termic...mai precis un zlin 726 care va purta indicativul...YR_ZBG... Eu nu l-am recunoscut...dar fratemiu mai tanar da... se pare ca este cel care a provocat (complet involuntar) accidentul meu din 21.09.2001 in urma caruia eu mi-am vazut moartea cu ochii iar avionul din avatar a fost scos definitiv de la zbor.....ce mica este lumea....si culmea...nici macar nu ii port pica...pt. ca vina principala a fost a altcuiva care nu a verificat contactele. Sper sa nu vorbesc cu pacat...dar fratemiu e sigur ca el e persoana...
Salutari si toate cele bune,
Sunt dator cu niste explicarii referitor la cele spuse de yr-zbg in legatura cu accidentul de acum multi ani de pe Strejnic, accident in urma caruia yr-zbg (zlinul 726) a fost scos la pensie.
In perioada aceea practicam si parasutism unde aveam un coleg cu care semanam fosrte mult, stiu ca este cam ciudat dar pana si d-na Maria, instructoare de parasutism la vremea respectiva, ne-a confundat de mai multe ori. Acest tip cu o zi inaintea zile fatale sau chiar in acea zi s-a urcat in zbg (cu acordul instructorilor de zbor cu motor) si fara sa stie de pericolul care ar putea sa-l creeze, a inceput sa se joace cu butoanele din bod printre care si comanda de escamontare a trenului de aterizare. Eu sunt in relatii destul de bune cu tipul chiar daca din cauza asemanarii noastre am avut mai multe neplaceri si intamplari haioase. Acum partea paradoxala este ca acest tip (Cornel) este acum in franta la Nice pedagog si am vb acum 2 saptamani cu el pe mess si imi povestea ca o sa faca niste cursuri de pilotaj.... :rolleyes: ...
In legatura cu planurile pt 526, cand doresti poti sa-mi lasi un pm cu nr de tel sa ne intalnim.