Modelism - RHC Forum: Intalniri la zbor pentru Ploiesteni si nu numai - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 228 Pagini +
  • « Prima
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Ultima »

Intalniri la zbor pentru Ploiesteni si nu numai Urleta,Tariceni.

#1741 Useril este offline   shogi 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 2753
  • Inregistrat: 08-March 06
  • Interests:pussy

Postat 09 April 2010 - 02:37 PM

Maine si poimaine :

Sambata Posibil Ploaie - 30% Posibil Precipitatii 17 °C 7 °C
Duminica Posibil Ploaie - 30% Posibil Precipitatii 16 °C 7 °C

Se incumeta cineva pentru sambata ?
0

#1742 Useril este offline   Rhaoul 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 543
  • Inregistrat: 17-March 09
  • Interests:Jocurile de noroc si alcoolul :)

Postat 09 April 2010 - 04:52 PM

Sambata poate sa ploua cu broaste sunt la camp in jur de 12.30 ! B)
Avioane

YaK 54 2.7m Wing Spam - DLE 111 cc Under Construction
T50 EDF 70mm
Easy Glider Pro RTF
ACROMaster RTF
TELINK YAK 54 RTF

Heli

Ornith 7.5 cc RTF
SJM 325 SE - RTF
Ornith-TReX 600 8.5 cc ARTF
0

#1743 Useril este offline   shogi 

• MEGA Membru

Postat 09 April 2010 - 04:56 PM

Prezent si eu dupa 12:30 daca e vreme zburabila.
0

#1744 Useril este offline   mihaiagu 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1357
  • Inregistrat: 07-December 09
  • Interests:Cessna 182<br />Batranul Farnkestein

Postat 09 April 2010 - 05:57 PM

Salutare ,

Maine si sunt prezent , insa as propune sa ne vedem mai tarziu , adica incepand cu ora 14:00 , m-ai ales ca ziua s-a marit si dupa amiaza se lasa si vantul , iar vremea devine mult mai prielnica !

Bafta si pe maine !

PS: ce se mai aude cu noua pista ?
AERO

Edge V2 XL - RcFacory 1.1m electric - functional
Yak 54 -PheonixModel - 1.4m/7.5cm metanol - in lucru
SBACH 2.2m - PilotRC/DLE55RA - functional
Sbach 2.2m - PilotRC,Kit - neechipat +DLE55RA - in lucru
EDGE 1.85m - Pilot RC + DLE30, +servouri SAVOX 1272SG - noi in cutie, urmeaza echipare, cand, nu stiu...
BREEZE PRO - indoor - in lucru
Lazy BEE - 1.5cc - de facut RK
Aeromodel Ehawk-1500,Kit - de facut RK

RX / TX
HITEC AURORA 9
HITEC AURORA 9X
0

#1745 Useril este offline   shogi 

• MEGA Membru

Postat 09 April 2010 - 06:01 PM

Pai referitor la pista,raul tre sa ne dea unda verde cand poate sa aduca cositoarea si ne apucam de ea.Ar fi misto daca ar putea sa o ia maine sa dam drumu la ea ...scapam si noi de padurea aia.Eu vin dupa ora 12:30 ca oricum imi ia ceva sa montez Ultimate`ul.
0

#1746 Useril este offline   Dan Andrei 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 785
  • Inregistrat: 18-April 09

Postat 09 April 2010 - 07:00 PM

Mihai ia si tu gratarul ala al tau ca vine si Florian si insista sa facem si un gratar ca i-au placut mult mici de data trecuta :rolleyes:Sa-mi spui daca mai sunt carbuni sau trebuie sa cumpar. Eu in jur de ora 13 ajung.
Yak 54 Russian Thunder pwd by 55cc reborn!
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
0

#1747 Useril este offline   Costache Dan 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 416
  • Inregistrat: 24-April 09

Postat 09 April 2010 - 08:34 PM

salutare , maine dupa un botez in jurul orei 12 ( "obligatii") sper sa am timp sa ajung si la zbor ... ciar imi doresc sa mai salt avionul nitel nu de alta dar pregatesc si YAK-ul de inaugurare ...timp frumos maine si uratimi succesc sa va insotesc si eu !!!
0

#1748 Useril este offline   EGI 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 263
  • Inregistrat: 06-June 06

Postat 09 April 2010 - 08:59 PM

Bogdan,
Sa nu uiti FOLIA.
0

#1749 Useril este offline   mihaiagu 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 April 2010 - 09:05 PM

Ok Dane ,

Maine vin cu gratarul si carbuni sunt din belsug! Insa eu cred ca voi ajunge in jur de ora 14:00 ! Pana atunci zburati fara "maneca" http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/laugh.gif
Daca pleaca cineva mai devreme din Ploiesti si vreti gratarul sa ma sune ( 0744 544 286 ) si il dau ! Daca nu pe la 14:ajung si eu !

Bafta !

PS: Petrecere fumoasa Dan C. Noi facem gratar tu sa vi cu ceva(lichid) de pe acolo .
AERO

EDGE 1.85m - Pilot RC + DLE30, +servouri SAVOX 1272SG - noi in cutie, urmeaza echipare, cand, nu stiu...

RX / TX
HITEC AURORA 9
HITEC AURORA 9X
0

#1750 Useril este offline   yr-zbg 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1128
  • Inregistrat: 25-November 08
  • Interests:Aviatia

Postat 09 April 2010 - 09:20 PM

Salutare...
Daca maine e vreme zburabila si eu voi zbura. Vreau sa mai zbor zlinul (i-am modificat trenul) si decathlonul (care are iar bechie).

Bafta!

ora o stabilesc in functie de ce vb la tel cu ceilalti frati.
Pacat ca Slz nu zboara.
0

#1751 Useril este offline   incepatoru 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2863
  • Inregistrat: 30-May 09
  • Interests:aero

Postat 09 April 2010 - 10:16 PM

Vezi postareayr-zbg, la Apr 9 2010, 10:20 PM, a spus:

Salutare...
Daca maine e vreme zburabila si eu voi zbura. Vreau sa mai zbor zlinul (i-am modificat trenul) si decathlonul (care are iar bechie).

Bafta!

ora o stabilesc in functie de ce vb la tel cu ceilalti frati.

..bechie?? de la cine o ai..man..(suntem curiosi)...
0

#1752 Useril este offline   Costache Dan 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 10 April 2010 - 08:20 AM

Vezi postareaincepatoru, la Apr 9 2010, 11:16 PM, a spus:

..bechie?? de la cine o ai..man..(suntem curiosi)...

e tot a lui , dar il modificase cu roata de bot si nu ia placut cum zboara mai bine zis cum rula la decolare /aterizare :rolleyes:
0

#1753 Useril este offline   22CMM 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 160
  • Inregistrat: 08-January 09
  • Interests:Zbor cu motor

Postat 10 April 2010 - 08:29 AM

sal
Eu ma anunt la zbor, nu de alta dar pana pe 7.05 sambetele vor deveni zile lucratoare normale adik 12 ore pe zi (incepe revizia la Petrobrazi) asa ca nu stiu daca o sa mai reusesc sa ies la zbor macar duminica. Vom vedea. Oricum cel mai mult ma racaie RR unde sunt sanse f mari sa nu reusesc sa ajung, asta e daca nu vin la RR zburati voi si pentru mine.
Numai bine si aterizari line tuturor.
As vrea sa zbor perpetum...
0

#1754 Useril este offline   yr-zbg 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 10 April 2010 - 08:58 AM

Fiind la et.5 intr-un cartier cu blocuri cu 4 etaje am posibilitatea sa vad orasul.
deci:
- vant aprope inexistent, cer senin si vizibilitate ~ 30-40km. Se disting cu greu siluetele muntilor, fata de zilele perfecte cand vad zapada pe creste.
- "amenintarea" cred ca vine dinspre partea de nord, acolo fiind cerul cam negru. probabbil Dan la Campina nu are cer asa senin ca noi.
Deci azi se zboara.

bafta!
Pacat ca Slz nu zboara.
0

#1755 Useril este offline   Dan Andrei 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 785
  • Inregistrat: 18-April 09

Postat 10 April 2010 - 09:39 AM

La Campina este inca soare dar se vad intradevar spre nord niste nori negri dar sa speram ca ne ocolesc....
Yak 54 Russian Thunder pwd by 55cc reborn!
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
0

#1756 Useril este offline   yr-zbg 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 10 April 2010 - 09:43 AM

OK..la noi "negocierile" s-au incheiat, deci:
- Eu, Mircea si Alin vom ajunge la paulesti in jur de ora 12.
- Dan cel mai probabil dupa 13.30

bafta si ne vedem acolo.

Alex (Airflow) sper sa ne vedem p'acolo. :rolleyes:
Pacat ca Slz nu zboara.
0

#1757 Useril este offline   Costache Dan 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 10 April 2010 - 05:22 PM

o zi frumoasa de zbor in care ,chiar daca eu am zburat doar putin , am avut parte de adrenalina la greu responsabili cu emotiile fiind mai ales cei cu termice care sau intrecut intre ei care trec mai aproape de padure , dar mai ales de masini .... eu cred ca ar trebui discutat inca odata aspectul sigurantei , venim acolo sa ne simtim bine si nu sa punem in pericol ceva sau pe cineva ar trebui in cel mai RAU caz fiecare sa ii puna daca vrea in pericol DOAR propriul aeromodel !!! poate par rautacios dar am vazut clar ca toti cei care nu erau " la mansa" nu au avut o stare prea confortabila vazand ce se intampla mai ales ca au fost si momente in care parea ca aeromodelel nu fac tocmai ce isi doreau " piloti"

P.S. nu cred ca cineva isi doreste sa avem si noi evenimente cum au fost la bucuresti .... ( vezi pe forum)
0

#1758 Useril este offline   shogi 

• MEGA Membru

Postat 10 April 2010 - 05:36 PM

Degeaba discutam si rasdiscutam Dan.Eu astazi chiar NU am trecut intentionat pe langa padure,ba chiar mi`am pus in cap sa nu va dau emotii insa de la locul de pilotaj chiar NU ITI DAI SEAMA.Involuntar sigur toti am trecut peste ea si foarte aproape insa la noi(astia pe zeama) sunt emotiile mai mari pentru ca auzi motorul.Mie unul de la locul de unde pilotam,cand voi ati zis ca am trecut razant de copac,eu il vedeam la cel putin 10 metrii de el.Singura solutie este sa dam drumul la pista noua.

P.S. daca rezolvam treaba cu intemeierea clubului la Strejnic,chiar nu mai avem nici o treaba.

Aceasta postare a fost editata de shogi: 10 April 2010 - 05:37 PM

0

#1759 Useril este offline   Costache Dan 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 10 April 2010 - 05:56 PM

Vezi postareashogi, la Apr 10 2010, 06:36 PM, a spus:

Degeaba discutam si rasdiscutam Dan.Eu astazi chiar NU am trecut intentionat pe langa padure,ba chiar mi`am pus in cap sa nu va dau emotii insa de la locul de pilotaj chiar NU ITI DAI SEAMA.Involuntar sigur toti am trecut peste ea si foarte aproape insa la noi(astia pe zeama) sunt emotiile mai mari pentru ca auzi motorul.Mie unul de la locul de unde pilotam,cand voi ati zis ca am trecut razant de copac,eu il vedeam la cel putin 10 metrii de el.Singura solutie este sa dam drumul la pista noua.

P.S. daca rezolvam treaba cu intemeierea clubului la Strejnic,chiar nu mai avem nici o treaba.

sincer nu ma refeream la tine pt ca toata evolutia ta nu a dat batai de cap , a fost acel moment in care sa facut liniste pt ca toti am vazut acelasi lucru .... te cred ca nu ai facut-o intentionat si cred ca nu ti-ai dat seama de pozitia fata de padure , de ce spun asta pt ca atunci cand eu l-am adunat din padure am avut aceeasi senzatie ca sunt doar in buza paduri si ca pot folosi locul de deasupra masiinilor sa il redresez , realitatea a fost ca am intrat cam 10 m in padure dupa ramasite ..... cu siguranta NU zgomotul motorului ma facut sa tac ci viteza cu care venea pt ca practic nu mai ai timp de reactie ( sa te feresti)

P.S. -1 ) tu chiar ai evoluat in siguranta , nu o lua ca pe un afront nu e deloc asta doar ca pe acest forum exista cateva cazuri in care sa ajuns pana la spital si nu cred ca asta isi doreste cineva , ne intelegem bine , ne respectam si cu siguranta vrem sa ne distram deci HAI SA O FACEM ASA CUM TREBUIE !!!!
- 2 ) varianta cu stejnicul o astept cu nerabdare dar si cu retinere pt ca stiu foarte bine ca atunci cand e frumos se zboara in draci sambata - duminica 1:1 pana tarziu spre ora 20.00
0

#1760 Useril este offline   Rhaoul 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 10 April 2010 - 06:37 PM

O zi de zbor ok :D hai sa nu mai vb de ce s-ar fi intamplat, io sper in naivitatea mea ca Bogdan stia foarte bine ce face deoarece nu odata a fost razant cu copacii aia tampiti :rolleyes:

Maine cine vine asta este intrebarea si la ce ora ? :D

Eu am sa ajung dimineata pe la 11.30 sa incerc " cutitul " controversat :) la ora 16.00 o sa imi iau zborul cu un beoing 737 spre UK :)

P.S: Va rog nu lansati areomodele in miniatura la acea ora ca inteferati cu pilotul avionului meu :))

Bafta ,

Raul
Avioane

T50 EDF 70mm
Easy Glider Pro RTF
ACROMaster RTF
TELINK YAK 54 RTF

Heli

Ornith 7.5 cc RTF
SJM 325 SE - RTF
0

#1761 Useril este offline   shogi 

• MEGA Membru

Postat 10 April 2010 - 06:41 PM

@Dan,da n`am zis ca de mine era vorba.Problema e ca toti avem probleme cu vizibilitatea cand suntem pe locul de pilotaj.

@Raul,tu crezi ca daca nu stiam ce fac imi mai luam dita` hardughia de model si il zburam la 200 de m de grataragii ? :D)

Maine nu mai vin ca s`ar putea sa ploau ca`n filme si plus de asta astazi e programata si o mica bauta :rolleyes:
0

#1762 Useril este offline   Rhaoul 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 10 April 2010 - 06:50 PM

bafta multa, mi-e greu sa scriu mai mult ! am mancat mult si bine si am planuri pentru maine :D

n-are legatra cu topicul dar scriu si eu cu subinteles sa fac macar o postare pe zi :rolleyes:.

Bafta,

Raul
Avioane

T50 EDF 70mm
Easy Glider Pro RTF
ACROMaster RTF
TELINK YAK 54 RTF

Heli

Ornith 7.5 cc RTF
SJM 325 SE - RTF
0

#1763 Useril este offline   Costache Dan 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 10 April 2010 - 06:52 PM

Vezi postareaRhaoul, la Apr 10 2010, 07:37 PM, a spus:

O zi de zbor ok :D hai sa nu mai vb de ce s-ar fi intamplat, io sper in naivitatea mea ca Bogdan stia foarte bine ce face deoarece nu odata a fost razant cu copacii aia tampiti :rolleyes:

Maine cine vine asta este intrebarea si la ce ora ? :D

Eu am sa ajung dimineata pe la 11.30 sa incerc " cutitul " controversat :) la ora 16.00 o sa imi iau zborul cu un beoing 737 spre UK :)

P.S: Va rog nu lansati areomodele in miniatura la acea ora ca inteferati cu pilotul avionului meu :))

Bafta ,

Raul

ca sa ai timp de antrenament eu vin pe la 12.00 , vremea sa tina cu sufletelul nostru!!!
0

#1764 Useril este offline   yr-zbg 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 10 April 2010 - 07:07 PM

Salutare.
Bogdane, nu tu ai fost problema azi. La tine evident a fost aceiasi afurisita de iluzie pe care o avem cu totii, si anume ca aeromodelul este langa padure si nu pe ea.
Altcineva a fost problema (si se stie el cine) care a decolat dintre masini si a zburat doar pe coltul padurii si pe masini desi toti tipam la el sa se duca mai incolo. Aceiasi persoana s-a incapatanat sa faca si al doilea zbor in aceleasi conditii, cu o decolare si mai spectaculoasa...adika dintre masini direct spre mine si Alin care ne aflam pe camp si zburam. Si eu si alin ne-am trantit avioanele la sol imediat (ba chiar era sa le lovim intre ele) pentru a ne refugia spre masiuni. Ala a fost si momentul cand am inceput sa strang.

Toti (cu o exceptie) si-au luat frumos aeromodelul si s-au dus pe pista ca sa zboare, doar DOMNUL cu emotile nu s-a sinchisit sa o faca.
Cu tot respectul si fara sa incerc sa il jignesc...dar cele 2 zboruri de azi au fost peste limita bunului simt ca sa nu zic altfel.
Nu e posibil sa zbori in acea maniera cu un aeromodel care, culmea, a decolat prima data pentru trimaje.

Nu stiu daca ceilalti ma vor sustine sau nu, dar cert e ca cei care ne aflam atunci langa masini am rasuflat usurati cand a aterizat.

Bafta!
Pacat ca Slz nu zboara.
0

#1765 Useril este offline   Costache Dan 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 10 April 2010 - 10:58 PM

Vezi postareayr-zbg, la Apr 10 2010, 08:07 PM, a spus:

Salutare.
Bogdane, nu tu ai fost problema azi. La tine evident a fost aceiasi afurisita de iluzie pe care o avem cu totii, si anume ca aeromodelul este langa padure si nu pe ea.
Altcineva a fost problema (si se stie el cine) care a decolat dintre masini si a zburat doar pe coltul padurii si pe masini desi toti tipam la el sa se duca mai incolo. Aceiasi persoana s-a incapatanat sa faca si al doilea zbor in aceleasi conditii, cu o decolare si mai spectaculoasa...adika dintre masini direct spre mine si Alin care ne aflam pe camp si zburam. Si eu si alin ne-am trantit avioanele la sol imediat (ba chiar era sa le lovim intre ele) pentru a ne refugia spre masiuni. Ala a fost si momentul cand am inceput sa strang.

Toti (cu o exceptie) si-au luat frumos aeromodelul si s-au dus pe pista ca sa zboare, doar DOMNUL cu emotile nu s-a sinchisit sa o faca.
Cu tot respectul si fara sa incerc sa il jignesc...dar cele 2 zboruri de azi au fost peste limita bunului simt ca sa nu zic altfel.
Nu e posibil sa zbori in acea maniera cu un aeromodel care, culmea, a decolat prima data pentru trimaje.

Nu stiu daca ceilalti ma vor sustine sau nu, dar cert e ca cei care ne aflam atunci langa masini am rasuflat usurati cand a aterizat.

Bafta!

mai putin conteaza daca sau nu te sustine cineva , mult mai important este ca TOTI sa traga un semnal de alarma fiecare pt EL, ca nu traim in jungla si ca totusi respectul intre noi e o baza in ceea ce facem .... nu cred ca iar conveni cuiva cu termic sa ma bag si eu in seama cu cessna de 300 RON super peticita si amarata si sa-l fac sa rupa un termic de 200 - 300 EURO

P.S. sunt total dezamagit de ceea ce sa intamplat astazi pt ca trebuie sa recunosc ca ma durut in c..r de tot!!! aveam un singur gand unde copii mei ar fi in siguranta atunci cand acel "Domn" isi dadea in petec.... ok daca nu trebuie sa mai vin cu copii macar sa mi se spuna !!!
0

#1766 Useril este offline   Florian 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 194
  • Inregistrat: 11-May 04

Postat 11 April 2010 - 09:23 AM

Acum am inteles regulile,
Am gresit, nu se va repeta.....
cu stima ....Florian
Too many people spend money they haven't earned, to buy things they don't want, to impress people they don't like.
0

#1767 Useril este offline   Costache Dan 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 11 April 2010 - 09:55 AM

pentru astazi se anunta cineva ???? eu as veni pe la 12.00 - 12.30 poate se mai limpezeste nitel situatia
0

#1768 Useril este offline   mihaiagu 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 11 April 2010 - 11:11 AM

Salutare ,

Desi ieri am ajuns mai tarziu (deh, petrecerea acasa si la rugamintea lui Dan care se pare ca s-a indragostit de gratarul meu :) ) nu am asistat la incidentul creat de Florian , insa acum ca ne-am luminat Dan in privinta mutatului lui la Ploiesti , eu zis sa punem totul pe seama nestiintei si nici decum pe rautate sau mai stiu cum vreti sa ii spuneti ! Toti am facut greseli si sunt convis ca vom mai face , insa presupunand ca ne cunoastem cat de cat , banuiesc ca nimeni nu o face din rea vointa ! Asa ca hai sa da uitari cele intamplate si sa ne bucuram ca grupul nostru s-a mai imbogatit cu inca un impatimit (Florian) . Eu vorbesc din punctul de vedere al celor mai novice in ale zborului , caci cu cati mai multi colegi cu experienta cu atat avem de unde ne ghida si invata mai multe !

Bafta si data viitoare !
AERO

RX / TX
HITEC AURORA 9
HITEC AURORA 9X
0

#1769 Useril este offline   Rhaoul 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 11 April 2010 - 01:00 PM

Sper ca nu se uita si primarul in cauza pe forum-ul asta ca o sa mai zburam avioane la Paulesti numai in zilele de 29 si 30 februarie :)).

Am fost astazi pe la "partie" dar bate vantu prea tare ....

Bafta,

Raul
Avioane

T50 EDF 70mm
Easy Glider Pro RTF
ACROMaster RTF
TELINK YAK 54 RTF

Heli

Ornith 7.5 cc RTF
SJM 325 SE - RTF
0

#1770 Useril este offline   shogi 

• MEGA Membru

Postat 11 April 2010 - 01:16 PM

Heheee bine ai venit Floriane ! Dane,i`m in :)
0

Arata acest topic

• 228 Pagini +
  • « Prima
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Ultima »

17 useri citesc topicul
0 membri, 17 vizitatori, 0 utilizatori anonimi