Salut.
O sa incerc sa povestesc pe scurt zborul edg-ului si schema lui de colorare nu de alta dar dupa aia intarzii la botezul lu' Costache junior.(si se supara Costache senior
http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif )
Schema de colorare a edg-ului vine de la dorinta de a da la zbor un avion care sa semene cu Extra 300L si cu indicativul YR-EWC. Acest indicativ aduce in amintirea noastra imaginea unui OM pe care multi l-au stimat, multi l-au vazut si il iubeau si pe care putini ajungeau sa il cunoasca cu adevarat si mai mult sa zboare cu el, e vorba despre Domnul
GHEORGHE MILITARU care in primavara lui 2000 in timpul unui zbor de transport al unui avion extra ce urma sa completeze lotul de 6 avioane extra al Romaniei s-a prabusit in Germania datorita conditiilor meteo nefavorabile intalnite pe traiect. Eu pot spune ca ii datarez reusita mea in activitatea de pilot sportiv deoarece a fost cel care intr-o zi de toamna insorita 24.09.1999 m-a intrebat: "Esti in stare sa zbori singur?" erau vorbele pe care toti incepatori si le doreau sa le auda si eu am fost unul dintre ei, de aceea am vrut ca YR- EWC sa zboare iar in memoria Dl. MILITARU.
Un motiv pentru care am dorit ca zborul inugural al lui edge sa fie facut la Plopu a fost dat de faptul ca avand in minte povestea trista de mai sus ma temeam ca ceea ce vroiam sa fie un zbor inaugural sa nu se transforme intrun incident aviatic si avionul sa se opreasca in copacii de la Paulesti repetand astfel povestea. Deci lasand la o parte starea de tristete din inceputul mesajul avionu a zburat f. bine.
Mai departe o sa las pozele sa vorbeasca.
P.S. Imi cer scuze pentru aceasta istorioara fata de cei care considera ca nu si-ar avea locul aici.
O zi buna tuturor si aterizari line tuturor.
As vrea sa zbor perpetum...