GMC, la Mar 7 2010, 09:18 PM, a spus:
Salut, accu e pus sub bot unde e capota, bucata de pb de pe coada am dat-o jos si am pus-o pe bot,desi inca pare a fi prea usor in fata si imi pare rau ca nu i-am facut niste poze sa arat mielul in aer :( ,a fost primul zbor de proba si cat am stat mi-au inghetat mainile pe comenzi, sper ca pana sapt urmatoare sa il pun la punct si sa ii facem niste probe,tu ce accu foloseai 3s sau 2s ?
Salut.
cu accu 2s a zburat doar in varianta originala cand era dotat cu motor cu perii seria 400. De cand a capatat un motor BL a zburat doar cu 3s pozitionat dupa cum spuneam in trapa aia de sub bot.
Ar mai fi ceva... Avionul l-am dat cu doua capote la motor. Cand o foloseam pe cea scurta mai trebuiau cam 20-30gr de pb in bot. Pentru asta a aparut capota noua dar foloseam un batiu mai lung. Practic duceam motorul cu totul ceva mai in fata. Batiul era tot din tabla de Al ca si cel pe care il ai...doar ca era mai lung (din pacate am avut nevoie de tabla de al si l-am sacrificat).
Bafta!
ps. cu CG-ul corect, Mielu trebe sa stea in echilibru daca il tii de capetele aripii din zona unde se termina scociul de pe aripa. (E un scoci transparent pe extrados)...iti arat weekendul viitor, daca ne vedem.
Aceasta postare a fost editata de yr-zbg: 08 March 2010 - 08:28 AM
Pacat ca Slz nu zboara.