Modelism - RHC Forum: T-Maxx&Revo&HPI - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

T-Maxx&Revo&HPI Ajutor si piese de schimb

#1 Useril este offline   Alex Radu 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10
  • Inregistrat: 28-October 08

Postat 28 October 2008 - 06:01 PM

Numele meu este Alex Radu si sunt din Canada, Ontario. Am 4 modele de la Traxxas iar unul dintre ele este T-Maxx. Ma ocup de acest hobby de aproape 4 ani si va pot oferii orice ajutor de care aveti nevoie pentru a va mentine truck-urile in forma si va pot furniza piese de schimb, sfaturi si ajutor in tot ceea ce priveste acest hobby. Ma puteti contacta la numar de telefon (001) 905-961-7786 sau prin e-mail la axaradu@aim.com sau imi puteti lasa mesaj aici. Anul viitor (2009) vin in Romania in Brasov in vacanta si voi aduce cu mine cateva T-Maxx si Revo electrice si Nitro. Nu ezitati sa ma intrebati orice despre ele. Acesta monster.traxxas.com este un forum special pentru produsele Traxxas unde puteti gasii toate informatiile despre ele.T-Maxx&Revo&HPI

Aceasta postare a fost editata de Alex Radu: 28 October 2008 - 06:10 PM

0

#2 Useril este offline   ghost rider 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 362
  • Inregistrat: 25-February 08

Postat 28 October 2008 - 06:26 PM

Vezi postareaAlex Radu, la Oct 28 2008, 06:01 PM, a spus:

Numele meu este Alex Radu si sunt din Canada, Ontario. Am 4 modele de la Traxxas iar unul dintre ele este T-Maxx. Ma ocup de acest hobby de aproape 4 ani si va pot oferii orice ajutor de care aveti nevoie pentru a va mentine truck-urile in forma si va pot furniza piese de schimb, sfaturi si ajutor in tot ceea ce priveste acest hobby. Ma puteti contacta la numar de telefon (001) 905-961-7786 sau prin e-mail la axaradu@aim.com sau imi puteti lasa mesaj aici. Anul viitor (2009) vin in Romania in Brasov in vacanta si voi aduce cu mine cateva T-Maxx si Revo electrice si Nitro. Nu ezitati sa ma intrebati orice despre ele. Acesta monster.traxxas.com este un forum special pentru produsele Traxxas unde puteti gasii toate informatiile despre ele.T-Maxx&Revo&HPI

Salut!

stai linistit tinere ca ne descurcam singuri de ani de zile si cu comenzi din afara si cu toate........ :blink:
multumim oricum...

PS:n-am nici o intrebare.. :blink:
nevoia te invata...:)
0

#3 Useril este offline   Alex Radu 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 10
  • Inregistrat: 28-October 08

Postat 28 October 2008 - 06:29 PM

Tot ce am vrut a fost sa dau o mana de ajutor la toti care au nevoie. Oricum, tinere, iti multumesc pentru raspuns!
0

#4 Useril este offline   ghost rider 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 28 October 2008 - 06:34 PM

Vezi postareaAlex Radu, la Oct 28 2008, 06:29 PM, a spus:

Tot ce am vrut a fost sa dau o mana de ajutor la toti care au nevoie. Oricum, tinere, iti multumesc pentru raspuns!

Da tinere,nici o problema....

Bafta!

Aceasta postare a fost editata de ghost rider: 28 October 2008 - 06:42 PM

0

#5 Useril este offline   SkRuLL 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 428
  • Inregistrat: 29-January 08

Postat 28 October 2008 - 07:10 PM

ghost rider.. voi astia mai "batrani" in aces hobby va descurcati foarte bine, dar sunt si cei mai neexperimentati , incepatori care au nevoie de sfaturi... nu trebuia sa-i raspunzi aja omului.. el incearca doar sa ajute.
Traxxas Stampede VXL (ezrun 5.5T) :P[/b][/b]
0

#6 Useril este offline   ghost rider 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 28 October 2008 - 10:10 PM

Vezi postareaSkRuLL, la Oct 28 2008, 07:10 PM, a spus:

ghost rider.. voi astia mai "batrani" in aces hobby va descurcati foarte bine, dar sunt si cei mai neexperimentati , incepatori care au nevoie de sfaturi... nu trebuia sa-i raspunzi aja omului.. el incearca doar sa ajute.

Ai dreptate, incearca sa ajute...

Putea sa raspunda pe forum la intrebarile puse de cei neexperimentati,nu sa-si deschida topic ................lucru pe care il vad acum........posteaza aproape prin toate topicurile.
Avem aici pe forum "batrani" care se ocupa de mai mult de 4 ani de modelism..........la ce intrebare nu ti s-a raspuns? :blink:
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu