Pagina 1 din 1
Comanda truck
Postat 27 October 2008 - 06:08 PM
Salutare, sunt nou in domeniu, am fost prins si eu de sindrom, vreau sa achizitionez un HPI 1/8 Savage X 4.6 RTR.
Stie cineva unde-l gasesc mai convenabil, l-am gasit pe TowerHobbies, dar nu vreau sa dau 100 si ceva pe transport, poate se mai baga cineva la o comanda.
Altfel, bine v-am gasit.
Stie cineva unde-l gasesc mai convenabil, l-am gasit pe TowerHobbies, dar nu vreau sa dau 100 si ceva pe transport, poate se mai baga cineva la o comanda.
Altfel, bine v-am gasit.
Postat 27 October 2008 - 06:12 PM
Noobie, la Oct 27 2008, 06:08 PM, a spus:
Salutare, sunt nou in domeniu, am fost prins si eu de sindrom, vreau sa achizitionez un HPI 1/8 Savage X 4.6 RTR.
Altfel, bine v-am gasit.
Altfel, bine v-am gasit.
Ai MI !
In cautare de posesori crawlere 1/10 , 1/8 electrice ! :)
Postat 27 October 2008 - 06:29 PM
Flo234, la Oct 27 2008, 06:27 PM, a spus:
valoare transportului este data de greutatea coletului....deci cu oricine te-ai combina tot 100 de $ vine partea ta.....de ce nu incerci in tara dupa ce calcule am facut eu iesi chiar mai scump daca platesti transport si taxe vamale vorbeste cu dani146
Florin , si eu i-am zis tot de dani si i-am dat si site-ul ... Scuze de off-topic
Postat 31 October 2008 - 07:32 PM
Alex Radu, la Oct 28 2008, 06:03 PM, a spus:
Nu comanda-ti de la towerhobbies.com pentru ca o sa va incarce mai mult pentru shipping! Intrati la www.greathobbies.com sau trimiteti-mi un email la axaradu@aim.com. Sunt din Canada si il pot cumpara eu si trimite spre dumneavoastra!
MAN , nu te supara si scuze daca sunt off-topic ... Dar ... E 600$ REVO , man ... Adica towerhobbies + transport . Stiu ca mai e si TVA , dar ...
Postat 31 October 2008 - 09:42 PM
alex-revo97, la Oct 31 2008, 10:32 AM, a spus:
MAN , nu te supara si scuze daca sunt off-topic ... Dar ... E 600$ REVO , man ... Adica towerhobbies + transport . Stiu ca mai e si TVA , dar ...
Man, este $600 canadieni nu americani si depinde si la ce model de revo te-ai uitat pentru ca sunt 3. Oricum nu conteaza. M-am gandit ca va pot ajuta si nimic mai mult! Nu am intentionat si nici nu intentionez sa jignesc sau sa ofensez pe nimeni!
Mersi!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1