Modelism - RHC Forum: in sfarsit biplane meu - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

in sfarsit biplane meu probleme cu locul in cabina :))

#1 Useril este offline   1nsan3 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 19
  • Inregistrat: 24-December 07

Postat 29 March 2009 - 11:43 AM

dupa munca indelungata am terminat si eu avionul meu tiger moth 900mm anvergura aprox 650mm lungime si aprox. 600g nu l-am cantarit cu baterie receptor si combustibil (rezervorul 170 ml) undeva la 900 cred ca va iesi total.aha era sa uit e echipat cu un motor termic 2.5 cm cubi
nu prea mai am loc sa jonglez cu bateriile ele intra fix intr-un loc si gata :wacko:) nu mai e loc cum o sa vedeti in poza
Astep sugestii ,multumesc

1nsan3, la Mar 29 2009, 11:43 AM, a spus:

dupa munca indelungata am terminat si eu avionul meu tiger moth 900mm anvergura aprox 650mm lungime si aprox. 600g nu l-am cantarit cu baterie receptor si combustibil (rezervorul 170 ml) undeva la 900 cred ca va iesi total.aha era sa uit e echipat cu un motor termic 2.5 cm cubi
nu prea mai am loc sa jonglez cu bateriile ele intra fix intr-un loc si gata :wacko:) nu mai e loc cum o sa vedeti in poza
Astep sugestii ,multumesc

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 2.JPG
  • Imagine atasata: 2__1_.JPG

0

#2 Useril este offline   Dragos Avramescu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 528
  • Inregistrat: 01-August 08
  • Interests:Schi, aeromodelism

Postat 29 March 2009 - 08:01 PM

arata foarte frumos, cu ce e acoperit ?
0

#3 Useril este offline   1nsan3 

• Incepator
  • PipPip

Postat 30 March 2009 - 06:21 PM

Dragos Avramescu, la Mar 29 2009, 08:01 PM, a spus:

arata foarte frumos, cu ce e acoperit ?

Rasina .Dupa foarte multe incercari pe diferite materiale am gasit asa numitul saten (care il gasesti in toate magazinele de materiale prime ,captuseli s a m) rasina am cumparat o de la institutul de cercetare , langa policcolor ,( nu e ca fibra de sticla),dar dupa ce am dat cu rasina pe acest material pigmentul din material ,care era alb, a intrat cred in reactie cu rasina si a devenit transparent . aceasta rasina se poate prelucra usor gauri si este mai rezistenta decat fibra de sticla si pe deasupra super ieftina ,singurul incovenient este ca este la fel de periculoasa ca fibra,are trei componente de amestecat ,masa (rasina propriu zisa ) ,intaritoru si un accelerator de cobalt si ai timp destul de prelucrare aproximativ 15-20 min pana intra in reactie .
Asa poti fol. materiale mai usoare pt. constructii pt ca rasina devine foarte rigida si ce este frumos si putin elastica ,la avionu meu am fol. doar 150 g rasina.
0

#4 Useril este offline   Dragos Avramescu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 528
  • Inregistrat: 01-August 08
  • Interests:Schi, aeromodelism

Postat 30 March 2009 - 08:34 PM

interesant. despre saten mai citisem pe rc soaring digest, cred.
Totusi, presupun ca tu compari cu rasina poliesterica, nu cu fibra de sticla :)
Iar ce zici tu ca a fost reactie, de fapt s-a intamplat ca atunci cand ungi hartia cu ulei: lichidul patrunde intre fibre si o face transparenta. Efectul este foarte frumos, oricum. Old school :D
0

#5 Useril este offline   1nsan3 

• Incepator
  • PipPip

Postat 30 March 2009 - 08:44 PM

Dragos Avramescu, la Mar 30 2009, 08:34 PM, a spus:

interesant. despre saten mai citisem pe rc soaring digest, cred.
Totusi, presupun ca tu compari cu rasina poliesterica, nu cu fibra de sticla :blink:
Iar ce zici tu ca a fost reactie, de fapt s-a intamplat ca atunci cand ungi hartia cu ulei: lichidul patrunde intre fibre si o face transparenta. Efectul este foarte frumos, oricum. Old school :D

Tot cei posibil dar frumos::D))
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu