Pagina 1 din 1
Cum pot spala o masina termica
Postat 16 October 2008 - 06:07 PM
krocco, la Oct 16 2008, 06:39 PM, a spus:
Salut! Am un savage xl si un prieten de al meu un savage x ss , si leam cam murdarit , putem sa dam jos tot ce este electronic si sa le bagam sub dush ? sau trebuie curatate cu periute, carpe etc ?
poti folosi solutie de curatat automodele nitro, care nu afecteaza electronica.
nevoia te invata...:)
Postat 16 October 2008 - 06:26 PM
poti sa scoti electronica si s o speli cu apa fara probleme in cel mai rau caz ruginesc unele piese dar nimic grav eu imi spal revo-ul cu apa si cu electonica pe el de vro 2 ani si nu am stricat decat arcul de la ambreiaj.acum tu alegi
Aceasta postare a fost editata de roland_fzj: 16 October 2008 - 06:27 PM
Postat 17 October 2008 - 12:37 PM
CU spray si multa rabdare ...asta daca vrei bineinteles sa iti cumperi spray...
Si eu am folosit Wap-ul direct de la spalatorie, cu electronica data jos bineinteles
dupa ce o lasi sa se usuce putin, da-i cu wd40 pe la imbinarile metalice si .... ia-o din nou la murdarit
Si eu am folosit Wap-ul direct de la spalatorie, cu electronica data jos bineinteles
dupa ce o lasi sa se usuce putin, da-i cu wd40 pe la imbinarile metalice si .... ia-o din nou la murdarit
Postat 17 October 2008 - 06:21 PM
Eu procedez asa: in prima faza demontez rotile,pe care le spal separat cu apa si detergent obisnuit; apoi,pe masina pulverizez spray pentru curatat motoare auto(se gasesc tot felul de marci,la benzinarii si supermarketuri.Trebuie oarecare atentie,pentru a se evita pe cat posibil stropirea electronicelor,in special receptorul.Apoi,clatesc cu grija cu apa.Apoi,imediat,pulverizez alcool tehnic-se gaseste si e ieftin,care alunga apa ramasa. Dupa 5 minute,folosesc din belsug WD 40 ,si o pun la uscat pana a doua zi ,fara a sterge! Zici ca e noua!
Postat 17 October 2008 - 06:36 PM
eu dau receptorul jos pun o punga pe filtru si dau cu wap-ul
din cand in cand dau cu sprei de vaselina la articulatii
concluzia o trageti voi
am uitat sa mentionez ca rotile sunt noi dar restul arata destul de curat
din cand in cand dau cu sprei de vaselina la articulatii
concluzia o trageti voi
am uitat sa mentionez ca rotile sunt noi dar restul arata destul de curat
Aceasta postare a fost editata de nelu bv: 17 October 2008 - 06:37 PM
Decat sa bei si sa conduci mai bine fumezi si zbori !!!!!!!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1