am achizitionat un incarcator si sunt tare nalamurit cu BID-ul ala. pa ajuta cineva .Postez tot ce se poate despre incarcator
Pagina 1 din 1
incarcator help whit BID
Postat 06 September 2008 - 11:51 AM
BID nu e "bagat" in baterie, ci e un CHIP care se aplica pe baterie. Se achizitoneaza separat si poti sa il pui pe orice pack, pentru ca incarcatorul sa ia automat parametri de incarcare/descarcare memorate pentru un anume BID/pack. Este ceea ce e in penultima ta poza. E ca un fel de "memorie" pe baterie, in care incarcatorul pune parametrii setati de tine pentru pack-ul respectiv, urmand ca la incarcarea viitoare, la conectarea BID, chargerul sa incarce automat dupa cum "ii spune" CHIP-ul.
Aceasta postare a fost editata de Primus: 06 September 2008 - 12:00 PM
Postat 06 September 2008 - 10:53 PM
Aha . Cand ma-m decis sa dau bani pe acest incarcator am, zis daca dau atatia bani macar sa pot incarca orice fel de accumulator. Din prospect am inteles ca se poate memora vreo 10 tipuri de acc . Atunci pt ce mai tra BID ? Pe linga acest lucru la s...a la descrierae incarcatorului nu specifica vezi ca ca sa poti incarca li-po iti tra si egalizator. Acest lucru nu afli decat dupa ce citest sfarsitu instructiunilor de folosinta de pe CD ce se da cu incarcator. :) Tot colo am vazut o poza in care era introdus BId-ul . Am cam ramas mut un pic.
Fisiere atasate
-
bid.doc (128.5K)
Number of downloads: 79
WHEELY KING or what ?
Arata acest topic
Pagina 1 din 1