intrebare pt cei care fol si stiu :
am 2 acc lipo, unul 2c si unul 3c. la cel de 3c, mufa de egalizare se pupa cu incarcatorul, dar la cel de 2c nu.
aveti careva o schema despre cum se conecteaza firele la celule si la cablul de egalizare? am dat serch si pe forum si pe google, dar ori nu stiu eu ce sa caut... ori....
incarcatorul este multiplex LN 3008 iar acc 2c - TeraHobby, 3c - Mystery
multumesc anticipat
Pagina 1 din 1
lipo 2c - 3c
Postat 15 September 2008 - 06:22 PM
_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
Postat 15 September 2008 - 06:26 PM
allen_g30, la Sep 15 2008, 07:22 PM, a spus:
intrebare pt cei care fol si stiu :
am 2 acc lipo, unul 2c si unul 3c. la cel de 3c, mufa de egalizare se pupa cu incarcatorul, dar la cel de 2c nu.
aveti careva o schema despre cum se conecteaza firele la celule si la cablul de egalizare? am dat serch si pe forum si pe google, dar ori nu stiu eu ce sa caut... ori....
multumesc anticipat
multumesc anticipat
uita-te la link-ul asta :http://www.schulze-elektronik-gmbh.com/guide/glipob-e.pdf
pagina 7 ultima poza din stanga jos
mufa care o arata ei este pentru 6 celule, dar prinzi ideea !
1 este - si urmeaza +celula 1 pe pin2, +celula 2 pe pin 3, etc
Aceasta postare a fost editata de alexvid: 15 September 2008 - 06:28 PM
Postat 15 September 2008 - 09:49 PM
sau poti cumpara ceva gen:
http://tinyurl.com/6cmvvb
http://tinyurl.com/6cmvvb
Aceasta postare a fost editata de Tempus: 15 September 2008 - 09:50 PM
Postat 15 September 2008 - 11:32 PM
facand legatura intre link-ul lui alexvis si cu ajutorul pretenului gogo, am reusit sa fac o schita despre cum se leaga cablul egalizator la celulele lipo. daca gresesc cu ceva va rog sa ma corectati:

Postat 16 September 2008 - 06:18 AM
allen_g30, la Sep 16 2008, 12:32 AM, a spus:
facand legatura intre link-ul lui alexvis si cu ajutorul pretenului gogo, am reusit sa fac o schita despre cum se leaga cablul egalizator la celulele lipo. daca gresesc cu ceva va rog sa ma corectati:
celule_lipo.jpg

Cam asa e, dar ar trebui sa pui si catarile la mufa de egalizare. Mufa de egalizare, are protectie scuzati expresia "antiprost" :). Nu poate fi bagata decat intr-un fel. Firul cu - trebuie sa fie pe pinul 1, dar asta nu lamureste pe nimeni, fiecare are propriul sistem de referinta.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1