Deoarece murise Rx de la mini inferno am luat alta statie si anume o TAMIYA
Receptorul de la ea model TRU-03 este perfect compatibil cu TX de la Kyosho modelul KT-3.
De asemenea si quartz-urile sunt perfect compatibile functionand atat cu cele tamiya cat si cu cele kyosho.
ASTA in caz ca mai vrea cineva sa stie. :)
Pagina 1 din 1
Compatibilitate TX cu RX
Postat 04 September 2008 - 09:34 PM
Postat 15 September 2008 - 08:13 PM
Acum, ca de mai mult de o saptamina am 2 RC si o masina, am facut niste teste din care au rezultat urmatoarele:
Cristalele, RX si TX de la kyosho si tamiya modelele de mai sus merg in orice combinatie.
Totusi am decis sa pastrez pe mini inferno RC-ul ei, iar RC tamiya dupa ce cumpar un ESC sa echipeze urmatoarea masina off-road care o vreu un bonzer sau mt.
Cristalele, RX si TX de la kyosho si tamiya modelele de mai sus merg in orice combinatie.
Totusi am decis sa pastrez pe mini inferno RC-ul ei, iar RC tamiya dupa ce cumpar un ESC sa echipeze urmatoarea masina off-road care o vreu un bonzer sau mt.
You can go faster... I can go anywhere !
Postat 15 September 2008 - 08:49 PM
Este vorba de radiocomenzi in 27 MHz AM. Cristalele sunt standardizate de peste 30 de ani. Orice combinatie este posibila fara nici o problema.
De asemenea si la radiocomenzile 40MHz AM sunt posibile astfel de combinatii, n-aveti nici o grija.
La radiocomenzile FM si FM PCM situatia este cu totul alta.
De asemenea si la radiocomenzile 40MHz AM sunt posibile astfel de combinatii, n-aveti nici o grija.
La radiocomenzile FM si FM PCM situatia este cu totul alta.
Aceasta postare a fost editata de ERASER: 15 September 2008 - 08:51 PM
Future is electric, but I belong to the past...
TEL. 0726.191.725
TEL. 0726.191.725
Arata acest topic
Pagina 1 din 1