Modelism - RHC Forum: probleme - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

probleme motor savage xl

#1 Useril este offline   krocco 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 30
  • Inregistrat: 04-March 08

Postat 02 September 2008 - 10:49 PM

Salut........ pana la urma miam cumparat un savage xl , toate bune si frumoase, este primul meu automodel si nu ma inteleg foarte bine cu motorul, nu prea stiu sa il reglez eu sunt din iasi daca este cineva care se pricepe si este prin preajma si doreste sa ma ajute , sau sa imi dati sfaturi , Va rog ajutatima
0

#2 Useril este offline   krocco 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 30
  • Inregistrat: 04-March 08

Postat 02 September 2008 - 10:53 PM

sry ca nu am postat la "pune o intrebare, primeste un raspuns "
0

#3 Useril este offline   moldo_claus 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 153
  • Inregistrat: 16-July 08

Postat 04 September 2008 - 07:14 PM

felicitari pt automodel am vazut si eu unu si mi-a picat fata!!!am un prieten in bacau care are acelasi model... ID - valentin_mihaly ....inca nu a dat drumu la model dar e baiat istet si poate te ajuta el cu niste sfaturi...
lazer zx-5
0

#4 Useril este offline   brutusanf 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 357
  • Inregistrat: 18-August 07

Postat 09 September 2008 - 07:58 PM

Sa-l stapanesti sanatos si sa ai parte de el !
REVO 3.3 modelul nou #5308 !
0

#5 Useril este offline   SAM 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 95
  • Inregistrat: 20-August 08

Postat 16 September 2008 - 01:28 PM

felicitari pt achizitie
si eu am unul ce tocmai l-am rodat.......am reglat motorul pana la urma la indicatiile cunoscatorilor de pe aici.
e relativ usurica operatiunea, insa e bine sa-l asculte un cunoscator sa stie cand sa-i dea gaz sau aer

acum am alta problema , dupa ce l-am tavalit prin munti undeva pe valea oltului nu-mi mai cupleaza diferentialul spate se aude cum scapa pinionul si cred ca am ras putin varful dintilor ca mi-am dat seama un pic cam tarziu.... am vazut ca nu prea mai facea treaba desi motorul mergea f bine si cand am studiat problema am vz ca nu am tractiune spate.
cred ca greseala e a mea ca nu am pus pasta semiblocanta la suruburile infiletate in aluminiu .... acum tre sa -l desfac si sa incerc sa-l pun la punct....sper sa reusesc ca nu am desfacut niciodata un diferential.
ti-am spus asta sa fi precaut si sa pui pasta pe suruburi sa nu amai ca se intampla faze de genu
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu