Postat 02 September 2011 - 07:35 PM
Deci sa explicam putin decorul ca sa nu se inteleaga altceva:
In poza, in planul secund,sta hamangistic un navomodelist, privind ganditor la lemnul de balsa din care sunt nascocite butoaiele decorative. El gandeste:`` oare imi ajunge lemnul pt noul cuirasat de lux?`` Sigur ca in fata sa, pe masa sta inerta o masura bine calculata de tornado 30% scursa de pe fundul canistrei si care prin evaporare doar din halba ii va creste concentratia de nitro, asta fiind si scopul sezatoarei si nu altul. Da, asta asteapta, de fapt omul; nu ca s-ar uita ca bou`n tzeava cu privirea pierduta prin vaporii de zeama.
In prim-plan,(cum altminteri?) este asezat pe un soclu (butoi), intzeleptul si dibaciul nostru camarad, Fokker. Inutil de specificat:il iubim mai mult decat pe sotziile noastre; desigur, nu in acelasi mod!Evident, lui ii tare place shaormaaaaa; dar nici noua nu ne-ar mai displace de la un timp in coace, mai ales ...., dar nu de asta discutam. Explica el in tabloul rembrandian uzand se talentu-i naratoricesc cunoscut, cum se zboara cuminte asa cat sa nu tzi se bage modelu`n daia sau in dailalta. Peisajul e mirific, audienta-i siderata, iar stiu eu cine crede ca zboara cumintzel la Geamana....
Nenea,nenea, cat e halba?
PS.Multumim tie ca existi, Pretziosu! :D (nu mai trage chiulu`!)
PPS. Omului cu heli: Uelcom in za club! :good: si Ui dont laic motorsicli, deci facem modelism!
PPPS.Maine la 15 EGT cu fum.
PPPPS. Ba ce mult am scris; daca nu veniti toti injur pe rand absentii! (atentie, se apropie toamna :D)