Am asamblat EXTRemA 330S de la Ikarus si l-am si zburat. Nu, n-am uitat sa fac poze la constructie si n-am uitat nici ca vreau sa le pun aici, doar ca am fost foarte ocupat.
Inainte de toate, concluzia mea este, sunt cei mai bine investiti bani in modelism de pana acum. De ce? Pentru ca zboara foarte bine, pentru ca a construi un kit ikarus este foarte usor si amuzant, pentru ca zborurile cu el au fost cele mai distractive de pana acum. Sunt incantat.
Din pacate, am facut o mica greseala la constructia lui EXTRemA... Si mi-a fost rusine de ce-am facut, astfel incat n-am pus poze de la constructie. Si chiar si asa, a zburat din prima perfect. Pe vant, fara vant...
Ca sa-mi revin, am mai cumparat doua kituri Ikarus. Am luat un EXTRemA 330S ca sa-l construiesc corect si am mai luat un Yak-54 tot de la Ikarus.
Pot spune ca desi kitul de Yak e mai ieftin, de unde l-am luat eu, decat cel de Extra, e ceva mai bine facut. Instructiunile sunt mai complete, e ceva mai rigid, e putin mai marisor, nu contine deloc lemn, e mai aratos si mai bine facut, dar cu toate astea foarte similare si de o calitate caracteristica Ikarus. Inchipuiti-va ca pun in pachet si banda scotch si UHU por... :D Si costa putin peste un milion. Nu spun ca sunt super ieftine, dar merita fiecare banut.
Deci acum vom avea doua kituri construite pe acest topic... Un Ikarus EXTRemA 330S si un Ikarus YAK-54.
Aceasta postare a fost editata de Romulus: 21 August 2008 - 11:43 PM