Pagina 1 din 1
Automodelisti din Oltenia in cautare de automodelisti
Postat 27 July 2008 - 11:52 PM
Salutare
Sunt din Dr. Tr. Severin si la inceputul verii am cumparat o Baja SS. Toate bune si frumoase, insa sunt singurul din oras cu un automodel si..
M-am gandit sa imi iau si un savage XL curand.. sa fie doua in oras :D) ... Macar sa imi mai tina cineva companie. Dar pana atunci.. e cineva din "apropiere" cu acest microb in sange?
Astept vesti
un incepator intr-ale automodelismului
ps. de asemenea, daca sunteti dispusi a-mi da sfaturi referitoare la intretinere, etc.. va voi "asculta" cu atentie
Sunt din Dr. Tr. Severin si la inceputul verii am cumparat o Baja SS. Toate bune si frumoase, insa sunt singurul din oras cu un automodel si..
M-am gandit sa imi iau si un savage XL curand.. sa fie doua in oras :D) ... Macar sa imi mai tina cineva companie. Dar pana atunci.. e cineva din "apropiere" cu acest microb in sange?
Astept vesti
ps. de asemenea, daca sunteti dispusi a-mi da sfaturi referitoare la intretinere, etc.. va voi "asculta" cu atentie
Postat 04 August 2008 - 02:15 PM
ecko, la Jul 27 2008, 11:52 PM, a spus:
Salutare
M-am gandit sa imi iau si un savage XL curand.. sa fie doua in oras :)) ... Macar sa imi mai tina cineva companie. Dar pana atunci.. e cineva din "apropiere" cu acest microb in sange?
Astept vesti
M-am gandit sa imi iau si un savage XL curand.. sa fie doua in oras :)) ... Macar sa imi mai tina cineva companie. Dar pana atunci.. e cineva din "apropiere" cu acest microb in sange?
Astept vesti
suntem cativa prin craiova,de alte orase din oltenia nu am cunostinta ca ar fi automodelisti...
Postat 31 January 2011 - 08:38 AM
CIORINGA, la Jan 31 2011, 07:37 AM, a spus:
eu sunt din severin si am un Savage FLUX si inca un SAVAGE X facut electric Brushless :angry2:
credeam ca sunt singur :) ))
se pare ca You are not alone !
credeam ca sunt singur :) ))
se pare ca You are not alone !
Daca nu citesti si iti place sa "dezgropi mortii"... probabil ca s-a si lasat de sportul asta pana ai aparut tu dupa 3 ani aproape...
Arata acest topic
Pagina 1 din 1