Mihai Pall, la 04 April 2015 - 07:23 PM, a spus:
Ca se balanseaza intre ele e una.
Eu zic ca toate ajung la 4.2V, dar cu toate acestea, un acumulator ia 4500mAh si unul 2500mAh. Asta e mirarea mea.
Vezi tu, daca nu ma înșel ii folosești pe un model cu ESC care lucrează cu 2 acumulatori deodata, cum ar fi Summit-ul. Este normal sa traga de unul mai mult si de celalalt mai puțin. Astăzi am ieșit in parc cu E Savage-ul sa ii mai dau o tura sa îmi aduc aminte cum merge si la întoarcere exact așa îmi fac si acumulatorii mei
Nu mai contează daca ai sau nu cutoff, daca acumulatorii nu sunt inseriati, astfel încât in ESC sa intre tensiune doar pe un +si un - problema va persista. Este clar ca un circuit trage mai mult decât celalalt din cauza componentelor pe care trebuie sa le comande.
De ex. Pt Summit-ul tau ar fi fost ideal un ESC pe care il vindea Cata model HPI Flux dar care avea un fir dezlipit Acel esc era pt brusheless dar având un fir dezlipit mergea foarte bine in modul brushed. Știa lipo, știa cutoff si era alimentat in serial.
Părerea mea este ca acumulatorii nu au nimic, ei saracii iau la încărcare cat au cedat ma refer la mAh. Ce a ieșit din ei prin descărcare trebuie pus la loc. Oricum nu poți descărca maxim un acumulator fara sa îl deteriorezi. La un acc de 5300mAh nu poți scoate din el toți cei 5300 pt ca apoi sa ii pui înapoi.
Aceasta postare a fost editata de master: 04 April 2015 - 09:27 PM