Modelism - RHC Forum: Pune o intrebare tehnica, primesti un raspuns - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 134 Pagini +
  • « Prima
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • Ultima »

Pune o intrebare tehnica, primesti un raspuns

#3361 Useril este offline   radu94 

• GNS Racing
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2650
  • Inregistrat: 02-November 08
  • Interests:Automodelism
    Ciclism

Postat 01 February 2015 - 02:33 AM

Deci, tu ai minusul si coada, plus, ca si firele groase de alimentare, iar acele "plusuri" cum le numesti tu, sunt fire de la legatura serie. Practic e plus pentru o celula si minus pentru cealata. Daca sunt acumulatorii la fel, legati in serie sau paralel se vor descarca destul de egal si nu trebuie sa te complici. Oricum, ce ai tu de facut pentru a le lega le buzzer e:
Iei firul de plus de la mufa de egalizare, al 3lea pentru 2s si il legi la firul minus, primul pentru 2s de la al 2lea pack. Acestea 3 sunt primele 3 in buzzer, iar ce a ramas de la al 2lea pack urmatoarele doua in buzzer.

Stima,
Radu

Custom CNC parts GNS Racing
0

#3362 Useril este offline   SkRuLL 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 428
  • Inregistrat: 29-January 08

Postat 01 February 2015 - 09:58 AM

Am desfacut masina,fara motor atasat masina merge lin impinsa atat fata cat si spate,am desfacut motor,totul pare in regula in el,rulmentu de sus pare mai obosit voi comanda 2 bucati,in gol motorul merge bine l-am testat vreo 5 minute accelerari decelerari si marsarier totul e ok,merge bine dar de fiecare data cand las de acceleratie se aude un pacanit in motor(nustiu daca e normal).

Nu avem aici pe forum vreun coleg electronist sa ii trimit esc-ul sa il verifice,eventual sa refaca sudurile firelor calumea ca eu nu prea ma pricep cu pistolul de lipit?!
Traxxas Stampede VXL (ezrun 5.5T) :P[/b][/b]
0

#3363 Useril este offline   Tzicul 

• Free your mind
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2111
  • Inregistrat: 31-May 12

Postat 24 February 2015 - 09:01 PM

Pun si aici aceeasi intrebare ca pe topicul meu, acolo nu se prea inghesuie lumea, cum se leaga USB Programming Adapter la ESC
Ca soft inteleg ca se poate folosi cel de la Hobbywing. Mai am nevoie si de un card de programare, sau e suficient adaptorul? Le-am legat si softul nu vede ESC-ul.
Axial Yeti XL

Losi LST XXL

Kyosho Mad Force Xtra long and Xtra wide
Imagine postata
0

#3364 Useril este offline   Geo S 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 6
  • Inregistrat: 28-February 15

Postat 01 March 2015 - 03:08 PM

Salutare! Ma gandesc sa achizitionez un Losi Speed T..are cineva de pe forum asa ceva?..sunt fiabile?Sau poate imi recomandati altceva in acelasi buget de 1200 lei! Multumesc
0

#3365 Useril este offline   radu94 

• GNS Racing
  • PipPipPipPipPipPipPip
    Ciclism

Postat 01 March 2015 - 03:33 PM

Salut,
Pentru ce vrei sa il folosesti? Losi speed t este modelul truck care e construit pe platforma xxx (cr), un model deosebit, rulat de multi in concursuri.
Deci modelul este foarte ok. Tine minte doar ca nu are diferential, eu asa tin minte. Ai nevoie de cateva piese mici pentru el.

0

#3366 Useril este offline   Geo S 

• Nou venit
  • Pip

Postat 01 March 2015 - 03:59 PM

Vezi postarearadu94, la 01 March 2015 - 03:33 PM, a spus:

Salut,
Pentru ce vrei sa il folosesti? Losi speed t este modelul truck care e construit pe platforma xxx (cr), un model deosebit, rulat de multi in concursuri.
Deci modelul este foarte ok. Tine minte doar ca nu are diferential, eu asa tin minte. Ai nevoie de cateva piese mici pentru el.

Radu..doar ca hobby pe teren offroad( locuiesc langa o padurice) :p . Ma intereseaza sa fie fasneata si sa nu cedeze repede piesele!Am vazut ca o au in oferta cei de la HPI Romania
0

#3367 Useril este offline   Geo S 

• Nou venit
  • Pip

Postat 01 March 2015 - 04:04 PM

Vezi postareaGeo S, la 01 March 2015 - 03:59 PM, a spus:

Radu..doar ca hobby pe teren offroad( locuiesc langa o padurice) :p . Ma intereseaza sa fie fasneata si sa nu cedeze repede piesele!Am vazut ca o au in oferta cei de la HPI Romania

Marturisesc si ca ar fi primul automodel!..deci nu ma pricep chiar deloc..
0

#3368 Useril este offline   radu94 

• GNS Racing
  • PipPipPipPipPipPipPip
    Ciclism

Postat 01 March 2015 - 04:35 PM

Vezi postareaGeo S, la 01 March 2015 - 03:59 PM, a spus:

Fiind prima, te vei descurca greu cu piesele ca nu prea aduce nimeni piese de losi in tara. Are intradevar un comportament bun pentru concurs, insa lipsa pieselor si mai ales faptul ca esti la inceput nu pot sa ti-o recomand. Dar daca crezi ca vei avea maxima grija si atentie, da, e un model performant.
Totusi, fata de concurenta, la refer la truck-uri, are brushless din fabrica, insa mai ai nevoie de un acumulator si un charger pentru ea.

In alta ordine de idei, cauciucurile cu care vin nu sunt deloc bune pentru offroad, adica nu faci nimic cu ele. Ti-as recomanda totusi un model second mai bine, poate gasesti ceva cu charger si acumulator inclus si daca ai bafta chiar si piese de schimb.
La acest buget eu zic ca vei gasi ceva bun, insa ai grija de la cine il iei, ar fi de preferat sa il poti lua cu "ridicare personala" sa il poti vedea...altfel apar probleme ascunse si pentru inceput este un lucru care te va dezamagi :(

Spor!

0

#3369 Useril este offline   master 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 816
  • Inregistrat: 03-September 13
  • Interests:interior design, pictura murala si de sevalet, ilustratie de carte, machete si modelism.

Postat 01 March 2015 - 04:39 PM

Vezi postareaTzicul, la 24 February 2015 - 09:01 PM, a spus:

Pun si aici aceeasi intrebare ca pe topicul meu, acolo nu se prea inghesuie lumea, cum se leaga USB Programming Adapter la ESC
Ca soft inteleg ca se poate folosi cel de la Hobbywing. Mai am nevoie si de un card de programare, sau e suficient adaptorul? Le-am legat si softul nu vede ESC-ul.

Nu cred ca este suficient!
Eu mi-am luat un astfel de card de la Castele Creaționiste si arata puțin diferit. Îmi este greu sa cred ca tot montajul este in carcasa mufei usb.
In plus eu am descărcat de pe site programul indicat de ei. Imediat ce am cuplat esc-ul l-a recunoscut fără probleme. Deci practic îți trebuie o interfață constituita dintr-un program si un dispozitiv electronic, acel card. Practic ce ai tu este o mufa combinata, intr-un cap ai sub iar in celălalt o mufa tip servo sau esc.
In tara asta prost facuta,
Rahatii-is sefi in loc sa puta
Iar oamenii adevarati sunt sufocati de-acesti rahati....
0

#3370 Useril este offline   master 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Interests:interior design, pictura murala si de sevalet, ilustratie de carte, machete si modelism.

Postat 01 March 2015 - 04:50 PM

Vezi postareaGeo S, la 01 March 2015 - 03:08 PM, a spus:

Salutare! Ma gandesc sa achizitionez un Losi Speed T..are cineva de pe forum asa ceva?..sunt fiabile?Sau poate imi recomandati altceva in acelasi buget de 1200 lei! Multumesc

Sfatul meu este sa iei Savage si la clasa de cel puțin 1/10. Ia ceva cu garda mare la sol. Vorba colegilor orienteaza-te către ceva second, dar in stare buna. Losi are garda mai mica......eu a-si începe ori cu Savage ori cu Traxxas E Maxx sau T. Maxx.
Este foarte important sa ai o mașină puternica de la început, altfel vei putea înțelege altfel lucrurile mai ales când facvi offroad si bashing!
Daca pleci cu motoare mici si slăbuțe este posibil sa te plictisești repede si sa îți moara pasiunea mai devreme decât crezi
Si daca tot stai lângă o pădurice si nu îți place viteza dar vrei cățărare gandeste-te serios la un Traxxas Summit
0

#3371 Useril este offline   Geo S 

• Nou venit
  • Pip

Postat 01 March 2015 - 04:52 PM

Vezi postarearadu94, la 01 March 2015 - 04:35 PM, a spus:

Fiind prima, te vei descurca greu cu piesele ca nu prea aduce nimeni piese de losi in tara. Are intradevar un comportament bun pentru concurs, insa lipsa pieselor si mai ales faptul ca esti la inceput nu pot sa ti-o recomand. Dar daca crezi ca vei avea maxima grija si atentie, da, e un model performant.
Totusi, fata de concurenta, la refer la truck-uri, are brushless din fabrica, insa mai ai nevoie de un acumulator si un charger pentru ea.

In alta ordine de idei, cauciucurile cu care vin nu sunt deloc bune pentru offroad, adica nu faci nimic cu ele. Ti-as recomanda totusi un model second mai bine, poate gasesti ceva cu charger si acumulator inclus si daca ai bafta chiar si piese de schimb.
La acest buget eu zic ca vei gasi ceva bun, insa ai grija de la cine il iei, ar fi de preferat sa il poti lua cu "ridicare personala" sa il poti vedea...altfel apar probleme ascunse si pentru inceput este un lucru care te va dezamagi :(

Spor!

Mersi pentru sfat! Sincer ...n as lua second hand tocmai pentru ca pot avea surprize! ..si am observat ca majoritatea care le vand aici pe forum mentioneaza faptul ca au doar cateva iesiri ...yeah right! :))
0

#3372 Useril este offline   radu94 

• GNS Racing
  • PipPipPipPipPipPipPip
    Ciclism

Postat 01 March 2015 - 04:55 PM

Vezi postareaGeo S, la 01 March 2015 - 04:52 PM, a spus:

Mersi pentru sfat! Sincer ...n as lua second hand tocmai pentru ca pot avea surprize! ..si am observat ca majoritatea care le vand aici pe forum mentioneaza faptul ca au doar cateva iesiri ...yeah right! :))

Vei gasi pe putini care sa vanda calitate la pret bun. Ori sunt preturi exagerate, ori marfa e proasta. Acel losi cum am zis nu iti permite sa mergi pe off road asa cum e. Totusi, poti incepe cu un firestorm brushed, urmand pe urma sa treci la brushless, insa e cheltuiala mai mare. Totusi, arunca un ochi si pe la bursa, poate gasesti ceva second.
De unde esti?

0

#3373 Useril este offline   Geo S 

• Nou venit
  • Pip

Postat 01 March 2015 - 05:29 PM

Vezi postarearadu94, la 01 March 2015 - 04:55 PM, a spus:

Vei gasi pe putini care sa vanda calitate la pret bun. Ori sunt preturi exagerate, ori marfa e proasta. Acel losi cum am zis nu iti permite sa mergi pe off road asa cum e. Totusi, poti incepe cu un firestorm brushed, urmand pe urma sa treci la brushless, insa e cheltuiala mai mare. Totusi, arunca un ochi si pe la bursa, poate gasesti ceva second.
De unde esti?

Sunt din TImisoara! Am vazut un firestorm pus azi pe bursa ..la 1000 lei, avea si un acumulator extra :p . M am mai uitat si la Invictus 10MT produs de Helion ..are referinte bune pe forumuri
0

#3374 Useril este offline   radu94 

• GNS Racing
  • PipPipPipPipPipPipPip
    Ciclism

Postat 01 March 2015 - 05:37 PM

Acel firestorm nu merita banutii, pentru ca e brushed si pretul e mare. Nu iti oferta nici o senzatie. Asa mai bine firestorm nou, dispui si de garantie.
Ai timp sa gasesti ceva bun, nu arunca cu banii.

0

#3375 Useril este offline   Geo S 

• Nou venit
  • Pip

Postat 01 March 2015 - 05:51 PM

Vezi postarearadu94, la 01 March 2015 - 05:37 PM, a spus:

Acel firestorm nu merita banutii, pentru ca e brushed si pretul e mare. Nu iti oferta nici o senzatie. Asa mai bine firestorm nou, dispui si de garantie.
Ai timp sa gasesti ceva bun, nu arunca cu banii.

Ok ..o sa ma uit dupa ceva brushless. Ms
0

#3376 Useril este offline   Gyx 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 214
  • Inregistrat: 02-December 12

Postat 06 March 2015 - 08:25 AM

Salutare,

Am si eu o problema cu servo-ul din poza de mai jos.

Fisier atasat  20150306_064625.jpg (159.11K)
Number of downloads: 48

Servo-ul este functional, dar cand ii dau comanda stanga sau dreapta din statie, da reflex catre ESC, adica da socuri scurte si repetate catre motor. Am schimbat servo-ul cu altul si nu maii face, merge normal.
Se pricepe cineva la reparat asa ceva, sincer as vrea sa recuperez acest servo?

:drinks:
0

#3377 Useril este offline   radu94 

• GNS Racing
  • PipPipPipPipPipPipPip
    Ciclism

Postat 06 March 2015 - 08:39 AM

Ce regulator ai? Folosesti un condensator pe receptor? Poate asta ar ajuta putin :-?? Am dat si eu peste o problema ca si a ta si am renuntat la servo din pacate, asta pentru ca eram in graba foarte mare si nu am analizat problema. Eu din ce stiu nu am avut nici pe regulator un condensator, care era cam obligatoriu din ce retin eu.

0

#3378 Useril este offline   Gyx 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 06 March 2015 - 08:58 AM

Vezi postarearadu94, la 06 March 2015 - 08:39 AM, a spus:

Ce regulator ai? Folosesti un condensator pe receptor? Poate asta ar ajuta putin :-?? Am dat si eu peste o problema ca si a ta si am renuntat la servo din pacate, asta pentru ca eram in graba foarte mare si nu am analizat problema. Eu din ce stiu nu am avut nici pe regulator un condensator, care era cam obligatoriu din ce retin eu.

Salut,
Am condesator pe regulator. Regulatorul este LRP Crawler Brushed + Brushless. Problema este ca am schimbat servo-ul cu altul mai slab calitativ ce e drept, si a functionat perfect, fara socuri la motor. Dupa parerea mea, este clar ceva in neregula cu servo.

Fisiere atasate

0

#3379 Useril este offline   master 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 06 March 2015 - 01:05 PM

Ai o problema pe partea electronica a servo-ului. De obicei cel care cedează primul datorita uzurii este potențiometrul semireglabil. Este recomandat sa încerci sa il desfaci, il inspectezi daca angrenajele sunt curate si cursa se efectuează fara întreruperi, cursiv si liniar si abia după treci la inspectarea plăcutei cu circuite. Verifici lipiturile cele de la motor si cablul de semnal si apoi încerci sa găsești un semireglabil de valoarea celui pe care il ai in montaj si il înlocuiești. Cam atât poți face, după părerea mea...restul montajului este alcătuit din circuit integrat, rezistoare, diode, etc. Pentru măsurarea acestora ar trebui scoase de pe placa, ceea ce nu justifica efortul si pretul
0

#3380 Useril este offline   Gyx 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 06 March 2015 - 01:30 PM

Vezi postareamaster, la 06 March 2015 - 01:05 PM, a spus:

Ai o problema pe partea electronica a servo-ului. De obicei cel care cedează primul datorita uzurii este potențiometrul semireglabil. Este recomandat sa încerci sa il desfaci, il inspectezi daca angrenajele sunt curate si cursa se efectuează fara întreruperi, cursiv si liniar si abia după treci la inspectarea plăcutei cu circuite. Verifici lipiturile cele de la motor si cablul de semnal si apoi încerci sa găsești un semireglabil de valoarea celui pe care il ai in montaj si il înlocuiești. Cam atât poți face, după părerea mea...restul montajului este alcătuit din circuit integrat, rezistoare, diode, etc. Pentru măsurarea acestora ar trebui scoase de pe placa, ceea ce nu justifica efortul si pretul

Salut,
DE desfacut l-am desfacut, angrenajele sunt OK, nu stiu unde sa ma uit de semireglabil :)
La motoras am refacut lipiturile, dar fara un rezultat pozitiv. o sa incerc sa demontez complet placuta. Sunt anumiti pasi de urmat, sau dzlipesc toate lipiturile si gata?

:drinks:
0

#3381 Useril este offline   radu94 

• GNS Racing
  • PipPipPipPipPipPipPip
    Ciclism

Postat 06 March 2015 - 01:45 PM

Doar sa ai grija cand dai jos potentiometrul. Unele sunt cu fire si e mai usor, in schimb la altele sunt pinii lipiti si trebuie cu o pompa de cositor sau tresa sa scoti afara cat de mult cositor poti de pe placuta.
incearca prima data cu un spray de contact pe el.
Spor

0

#3382 Useril este offline   Gyx 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 06 March 2015 - 03:37 PM

Vezi postarearadu94, la 06 March 2015 - 01:45 PM, a spus:

Doar sa ai grija cand dai jos potentiometrul. Unele sunt cu fire si e mai usor, in schimb la altele sunt pinii lipiti si trebuie cu o pompa de cositor sau tresa sa scoti afara cat de mult cositor poti de pe placuta.
incearca prima data cu un spray de contact pe el.
Spor

O sa incerc.

Ms. :drinks:
0

#3383 Useril este offline   Gyx 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 06 March 2015 - 09:38 PM

Salut,
Am refacut lipituri, nu am gasit nimic rupt, desfacut, placuta electronica vazuta sub lupa este ok. Nu stiu ce sa mai verific. Acum intrebare de 10 puncte: daca schimb placa electronica cu una de la un servo mai slab, se pastreaza puterea?
0

#3384 Useril este offline   master 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 06 March 2015 - 09:50 PM

Nu cred ca puterea este afectata, poate cel mult viteza de raspuns. Puterea este data de motor, de infasurarile acestuia. Sfatul meu este daca tot te-ai afundat in repararea acestui servo, scoate motorasul, alimenteaza-l singur la o sursa de 3,5 -5 V si vezi daca se invarte normal si constant.
Cat despre placuta cu circuite poti sa o schimbi fara probleme. Motorul o suporta fara doar si poate !
0

#3385 Useril este offline   Tzicul 

• Free your mind
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 March 2015 - 12:48 AM

Vezi postareamaster, la 01 March 2015 - 04:39 PM, a spus:

Nu cred ca este suficient!
Eu mi-am luat un astfel de card de la Castele Creaționiste si arata puțin diferit. Îmi este greu sa cred ca tot montajul este in carcasa mufei usb.
In plus eu am descărcat de pe site programul indicat de ei. Imediat ce am cuplat esc-ul l-a recunoscut fără probleme. Deci practic îți trebuie o interfață constituita dintr-un program si un dispozitiv electronic, acel card. Practic ce ai tu este o mufa combinata, intr-un cap ai sub iar in celălalt o mufa tip servo sau esc.

Pare-se ca ai dreptate, treaba este ca nu ma prind care naiba este cardul compatibil cu http://hobbyking.com...idProduct=36293
Unul singur s-ar potrivi, dar acela nu are decat o intrare cu trei pini, ori eu am nevoie de doua, una spre adaptorul USB si cealalta spre ESC
Axial Yeti XL

Losi LST XXL

Imagine postata
0

#3386 Useril este offline   ovidiugm 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1031
  • Inregistrat: 02-September 09

Postat 07 March 2015 - 01:53 AM

Vezi postareaTzicul, la 07 March 2015 - 12:48 AM, a spus:

Pare-se ca ai dreptate, treaba este ca nu ma prind care naiba este cardul compatibil cu http://hobbyking.com...idProduct=36293
Unul singur s-ar potrivi, dar acela nu are decat o intrare cu trei pini, ori eu am nevoie de doua, una spre adaptorul USB si cealalta spre ESC

Adaptorul pe care il ai este chiar o interfata USB si chiar are toata electronica in mufa - nu sunt oare chinezii minunati? O adevarata interfata la pretul la care Castelele in creativitatea lor ti-ar vinde probabil o mufa Deans sau ceva :D .
Adaptorul recunoaste modelele X-Car (nu ESC-ul tau) cand folosesti softul de HobbyWing Xerun (si bineinteles recunoaste cu succes si Xerun-urile originale :) ).
ESC-ul tau aduce cu o clona de HobbyWing EzRun, asadar poti incerca cu softul pentru acesta. Daca nu...nu ramane decat sa intrebi chiar la producator care este cardul potrivit ;) .

Aceasta postare a fost editata de ovidiugm: 07 March 2015 - 01:54 AM

Masinute de jucarie. Pe bani adevarati.
0

#3387 Useril este offline   Gyx 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 07 March 2015 - 06:52 AM

Vezi postareamaster, la 06 March 2015 - 09:50 PM, a spus:

Nu cred ca puterea este afectata, poate cel mult viteza de raspuns. Puterea este data de motor, de infasurarile acestuia. Sfatul meu este daca tot te-ai afundat in repararea acestui servo, scoate motorasul, alimenteaza-l singur la o sursa de 3,5 -5 V si vezi daca se invarte normal si constant.
Cat despre placuta cu circuite poti sa o schimbi fara probleme. Motorul o suporta fara doar si poate !

Salut,
Motorasul se invarte in gol fara probleme, o sa incerc sa schimb placa si vad ce iese :pardon:

Ms :drinks:
0

#3388 Useril este offline   Tzicul 

• Free your mind
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 March 2015 - 12:09 PM

Vezi postareaovidiugm, la 07 March 2015 - 01:53 AM, a spus:

Adaptorul pe care il ai este chiar o interfata USB si chiar are toata electronica in mufa - nu sunt oare chinezii minunati? O adevarata interfata la pretul la care Castelele in creativitatea lor ti-ar vinde probabil o mufa Deans sau ceva :D .
Adaptorul recunoaste modelele X-Car (nu ESC-ul tau) cand folosesti softul de HobbyWing Xerun (si bineinteles recunoaste cu succes si Xerun-urile originale :) ).
ESC-ul tau aduce cu o clona de HobbyWing EzRun, asadar poti incerca cu softul pentru acesta. Daca nu...nu ramane decat sa intrebi chiar la producator care este cardul potrivit ;) .

Pe site-ul Hobbywing e o poza in care se vede ca iti trebuie si adaptor si card. Eu cand leg esc-ul la laptop prin adaptor beculetul verde care imi confirma conexiunea nu se aprinde, dar se aprinde cel pentru Program box, cand il selectez pe acesta. Deci, in teorie, nici nu pot schimba softul, din moment ce nu recunoaste esc-ul
Cat despre suportul celor de la Hobbyking, este magnific, dar inexistent :)

Fisiere atasate

Aceasta postare a fost editata de Tzicul: 07 March 2015 - 12:09 PM

Axial Yeti XL

Losi LST XXL

Imagine postata
0

#3389 Useril este offline   Tzicul 

• Free your mind
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 March 2015 - 12:17 PM

.

Fisiere atasate

Axial Yeti XL

Losi LST XXL

Imagine postata
0

#3390 Useril este offline   ovidiugm 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1031
  • Inregistrat: 02-September 09

Postat 07 March 2015 - 12:21 PM

Vezi postareaTzicul, la 07 March 2015 - 12:09 PM, a spus:

Pe site-ul Hobbywing e o poza in care se vede ca iti trebuie si adaptor si card. Eu cand leg esc-ul la laptop prin adaptor beculetul verde care imi confirma conexiunea nu se aprinde, dar se aprinde cel pentru Program box, cand il selectez pe acesta. Deci, in teorie, nici nu pot schimba softul, din moment ce nu recunoaste esc-ul
Cat despre suportul celor de la Hobbyking, este magnific, dar inexistent :)

Pentru a reduce costurile cei de la Hobbyking au inclus doar partea de interfata USB in adaptorul pe care il ai. Cu program box-ul original de la Hobbywing, care apare in poza lor de pe site, poti schimba setarile fara sa cari un laptop dupa tine, in timp ce adaptorul ala are avantajul pretului. Program box-ul nu foloseste un adaptor ci un simplu cablu USB.

Nu iti recunoaste ESC-ul pentru ca nu este compatibil cu protocolul celor de la Hobbywing. Nici macar nu se stie daca ESC-ul permite upgrade de soft, sau doar modificarea parametrilor de functionare.
De ce nu deschizi un caz sa-ti recomande ei cardul compatibil?
Masinute de jucarie. Pe bani adevarati.
0

Arata acest topic

• 134 Pagini +
  • « Prima
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • Ultima »

Raspuns rapid