Buna seara, nene MalibuFish,
ma bag si eu, ca musca-n lapte, a-si avea o observatie: vrei sa racesti motoarele?? sau sa draghezi balta?, mai taie din tzevile alea de racire, lasa o "adancime" egala cam cu diam tzevi, priza de apa taiata la 45 grd va fi suficient. Flapsurile le pui cat mai in extremitatea barcii, ele vor lucra numai la viraje pt a tine axa tranzversala a barci cat mai orizontala, in linie dreapta nu prea ai nevoie de ele sunt doar o frana inutila (mai bine lucrezi cu pozitzia packurilor pt un CG corect), tu ai doua elice al caror cupluri (momente) se anuleaza reciproc.
Stabilizatorul vertical (turn-lift) i-l montezi pe partea pe care iei preponderent virajele (de obicei dreapta daca mergi in circuit in sensul "acelor de ceasornic") , montarea o faci perpendicular pe "fundul barcii" (latura V-ului cocii) a.i. atunci cand barca se inclina intr-o parte, stabilizatorul sa fie vertical - daca pui flapsuri, acestea vor prelua rolul "turn lift"-ului deci nu-i vad rolul.... hic....parerea mea.
Barca cara si 14 celule si e posibil sa mearga fain, dar sincer, pe mine m-ar manca... undeva
http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif sa-i pun un singur pack , barosan, de 8-9 cell (asta depinde de capacitatea packurilor tale)
Bafta
PS scuza-mi impertinentza, sunt doar neste pareri :D