Octavian_B, la 19 May 2015 - 10:17 AM, a spus:
Salutare Brasov! Eu sunt din Sibiu, dar pentru ca aici automodelismul este cam vitregit, adica nu gasesc pe nimeni cu care sa mai schimb ceva impresii, as vrea sa gasesc tovarasi in alte orase. As vrea sa stiu daca la Brasov se mai strang in mod cat de cat organizat automodelisti si se organizeaza concursuri sau mini-concursuri. Sau macar ceva piste indoor sau outdoor unde sa pot veni sa ma dau si eu si sa mai exersez, altundeva decat pe camp, coclauri sau parcari. As fi interesat si eu sa particip, caci din Sibiu pana in Brasov este doar "o aruncatura de bat" si mi-ar fi la indemana sa vin. Am investit destul de mult in Slash-ul meu LCG si as vrea sa-l vad la treaba comparativ cu alte modele de SCT.
Din pacate, nu avem piste nici indoor , nici outdoor. Parcari, coclauri, pasuni, pe unde apuca fiecare. Nu am auzit sa se organizeze concursuri de orice fel in Brasov. Majoritatea au electrice cu care se pot da , aproape , oriunde. Eu cu termica mea, nu pot pacani cu ea peste tot.Acelasi "off" ca si tine, am si eu.
Bafta !