Modelism - RHC Forum: it`s SHOWTIME !!!! - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

it`s SHOWTIME !!!! HANGAR 9

#1 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2685
  • Inregistrat: 20-June 06

Postat 12 May 2008 - 06:52 PM

mi-am luat de curand si eu un aveon mai maricel...am ales showtime 4d, de la hangar9 ( http://www.hangar-9.com/Products/Default.a...?ProdID=HAN2800 ) . La anvergura sa (1700mm) am ales un motor 4T OS FS 120 III Surpass pe care il astept din state .Primele impresii....nu am decat cuvinte de lauda...E IMPECABIL, IREPROSABIL construit, FRUMOs ce mai...va las si pe voi sa il priviti...Deabea astept sa fac si eu hover alaturi de zodelu :o

Fisiere atasate

• Fisier atasat  1.JPG (35.06K)
    Number of downloads: 346

"Odata ce ai gustat din mirajul zborului, nu vei mai putea merge pe pamant decat cu ochii ridicati spre cer"

Team Aeropower

0

#2 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 12 May 2008 - 06:53 PM

....

Fisiere atasate

• Fisier atasat  2.JPG (38.76K)
    Number of downloads: 299

"Odata ce ai gustat din mirajul zborului, nu vei mai putea merge pe pamant decat cu ochii ridicati spre cer"

Team Aeropower

0

#3 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 12 May 2008 - 06:54 PM

.......

Fisiere atasate

• Fisier atasat  3.JPG (45.08K)
    Number of downloads: 238

Team Aeropower

0

#4 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 12 May 2008 - 06:55 PM

un manual superb facut, foarte detaliat, scris clar nu tras la xerox. Cu poze foarte detaliate....nu am cuvinte :(

Fisiere atasate

• Fisier atasat  4.JPG (36.37K)
    Number of downloads: 259

Aceasta postare a fost editata de florin100%: 12 May 2008 - 06:55 PM

Team Aeropower

0

#5 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 12 May 2008 - 06:55 PM

.........

Fisiere atasate

• Fisier atasat  5.JPG (39.01K)
    Number of downloads: 240

Team Aeropower

0

#6 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 12 May 2008 - 06:56 PM

maruntisuri

Fisiere atasate

• Fisier atasat  6.JPG (51.01K)
    Number of downloads: 223

Team Aeropower

0

#7 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 12 May 2008 - 06:57 PM

profundoru si directia care sunt cat masa

Fisiere atasate

• Fisier atasat  7.JPG (40.77K)
    Number of downloads: 254

Team Aeropower

0

#8 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 12 May 2008 - 06:58 PM

asamblat provizoriu... :(

Fisiere atasate

• Fisier atasat  8.JPG (38.97K)
    Number of downloads: 261

Team Aeropower

0

#9 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 12 May 2008 - 06:59 PM

eu impreuna cu noul meu prieten :(

Fisiere atasate

• Fisier atasat  9.JPG (40.55K)
    Number of downloads: 281

Team Aeropower

0

#10 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 12 May 2008 - 07:00 PM

acum sta pe perete si isi asteapta motorul :(

am sa pun si un film cu el care mie imi place la nebunie

Fisiere atasate

• Fisier atasat  10.JPG (37.1K)
    Number of downloads: 294

Aceasta postare a fost editata de florin100%: 12 May 2008 - 07:06 PM

Team Aeropower

0

#11 Useril este offline   TUROK 

• BAGA VITEZA
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3708
  • Inregistrat: 03-February 07
  • Interests:AEROMODELISM

Postat 12 May 2008 - 08:36 PM

de unde este achizitionat modelu?..da-mi MI ...ca sunt interesat si eu ..de unu .
ADOR VITEZA!!!
0

#12 Useril este offline   fulgerica 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2235
  • Inregistrat: 31-July 07
  • Interests:vintage

Postat 12 May 2008 - 08:48 PM

http://shop.lindinger.at/product_info.php?...oducts_id=71998
cred...
Laser frate!
"Drona este pt modelism exact ce este maneaua in muzica" - Epicur
0

#13 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 12 May 2008 - 08:53 PM

fulgerica, la 12 May 2008, 20:48, a spus:

wrong !
DT
0

#14 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 12 May 2008 - 09:22 PM

al meu este showtime 90 nu 50....ala 50 are anvg 1400mm al meu are 1700...

Team Aeropower

0

#15 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 May 2008 - 12:52 PM

si filmul promis..... este superb
http://www.vimeo.com/1005959

Team Aeropower

0

#16 Userul este online   ALEX2007_BZ 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 395
  • Inregistrat: 07-February 08

Postat 13 May 2008 - 03:58 PM

restul parca sunt jucarii pe langa el
vezi sa-i pui o elice deaia smechera ca sa fie 4d complet sa ne dai pe spate cu ce stii
Orice poate zbura..............DACA II PUI UN MOTOR DESTUL DE MARE
0

#17 Useril este offline   razyel 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 236
  • Inregistrat: 18-April 08

Postat 13 May 2008 - 04:17 PM

Salutare, eu nu sunt fan aero...dar...acest video...ma lasat cam fara cuvinte, incredibil....

Hush little baby, dont say a word; And never mind that noise you heard;
Its just the beast under your bed, In your closet, in your head.
0

#18 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 May 2008 - 06:16 PM

http://www.pauzuolis-rc.com/donatas-pauzuo...olis.html uitatil si pe nenea care pilota.Cititi atent ce povesteste el acolo

Aceasta postare a fost editata de florin100%: 13 May 2008 - 07:16 PM

Team Aeropower

0

#19 Useril este offline   mvpricop 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1424
  • Inregistrat: 08-February 06

Postat 13 May 2008 - 07:25 PM

Si zi asa, Florinache, iti iei numai monstri benzinozauri hiperD si nu mai vii si tu sa te dai la Poli cu o spuma ceva.....
Treaba ta, nu stii ce pierzi..... :)
Cu sau fara de motor,
Io le zbor pentru popor!

Schaum vor dem Mund,
Und Papier fuer der Fund!
0

#20 Useril este offline   flash4all 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 23
  • Inregistrat: 09-February 04

Postat 13 May 2008 - 07:30 PM

Salut

Ma bucur ca iti place Showtime -ul si abia astept sa il vad si eu live. Eu am unul mic pe care il aveam la Rapa dar vreau sa il vad si pe acela mare aici in RO. La fabricant am vazut ce stie dar vreau sa il vad si in tara.

"Get High No Fear ! Face Your Fears Live Your Dreams !
0

#21 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 14 May 2008 - 06:39 AM

INCAS, la 13 May 2008, 19:25, a spus:

Si zi asa, Florinache, iti iei numai monstri benzinozauri hiperD si nu mai vii si tu sa te dai la Poli cu o spuma ceva.....
Treaba ta, nu stii ce pierzi..... ;)

Da.. se numeste evolutie...
DT
0

#22 Useril este offline   aantikk 

• ex aantik
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 995
  • Inregistrat: 11-June 07

Postat 14 May 2008 - 11:28 AM

Imi pare rau ca tre'sa raspund asa...numi sta in fire dar....nu mam putut stapani.Zod,nici de departe nu se numeste evolutie,multi dintre noi ne dorim aceste modele dar din pacate nu avem putere de cumparare cu toate ca muncim adesea multe ore pe zi, asa ca ne multumim cu spumele cu care dealtfel ne stingem pofta de zbor si credema pe cuvant ca mie personal imi aduc mari satisfactii asa cum probabil iti aduce tie un super acrobat.Stiu ca esti mester mare si ai scule tari dar de...asta este, unii dintre noi nu pot strange atat de tare gaurica(stiti voi care)pt a putea achizitiona un asemenea model.
Nu vreau sa te ofensez dar "evolutia"tine de cele mai multe ori de bani,mai ales in sportul asta.

Cu stima,aantikk.
0

#23 Useril este offline   Flightaddicted 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 147
  • Inregistrat: 12-May 04

Postat 14 May 2008 - 11:43 AM

aantikk, la 14 May 2008, 11:28, a spus:

nici de departe nu se numeste evolutie

Dar cum se numeste?
Eu l-am vazut de multe ori pe Florin zburand si de fiecare data pe mine unu ma impresionat. Prinde repede, incet incet incepe sa faca figurile curat...dar avionu cu care le facea (parca era un cap) nu-i permitea sa faca tot ce putea el, asa ca a cumparat un avion cu care sa poate faca orice. Asta nu se cheama evolutie? Ca sa poti sa faci ce face el iti trebuie un avion capabil, asa e cum spui si tu ca, costa mai mult decat isi pot permite unii dintre noi, dar cand vrei sa ajungi la un nivel mai inalt iti terbuie un avion mai bun, iar daca Florin are o situatie financiara mai buna ce l-ar impiedica sa nu-si cumpere ceva care sa-i dea satisfactie mai mare?
Si eu am inceput pe un polistiren (zagi) care pe vremea aceea imi dadea satisfactie, dar pe masura ce invatam cu ea realizam ca vreau mai mult si cu polistirenu ala nu puteam sa fac tonouri din bucati si alte nebuneli.
Pustiu are potential iar avionu asta e ceea ce-i trebuie si sunt sigur ca in cateva luni o sa ne bata pe toti la fundu gol cu el.

Ma enervea maxim ca de fiecare data cand apare cate un avion mai mare la sectiunea Kit Rewiew incep discutiile ca ala are mai mult si ca altii nu-si permit si din acest motiv sunt foarte multi care nu-si prezinta avioanele pe forum. Florin chiar merita avionu ala si dupa parerea mea a avasant cel mai repede dintre toti pe care ii stiu eu

Aceasta postare a fost editata de DMC: 14 May 2008 - 11:51 AM

0

#24 Useril este offline   aantikk 

• ex aantik
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 14 May 2008 - 11:52 AM

Pffffuai....mai inteles complet gresit :D ...nu ma refeream la Florinel sau la Zod....ma refeream strict la trecerea de la polistiren la termic scump :) .

Vai de mine,departe gandul de a avea ceva cu evolutia lui Florinel sau a lui Zodel,ba chiar le urmaresc filmuletele cu mare drag si chiar ai respect pt ce fac.
Pasii pe care iau facut ce doi in modelism se numeste fara doar si poate evolutie dar eu ma refeream doar la aspectul financiar al problemei :) .

Inca ceva,pe Florin lam urmarit atent inca din perioada in care avea un simplu Cessna :) asa ca imi cer scuze daca am fost inteles gresit.

Stima,
0

#25 Useril este offline   aantikk 

• ex aantik
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 14 May 2008 - 11:55 AM

ZOD, la 14 May 2008, 06:39, a spus:

INCAS, la 13 May 2008, 19:25, a spus:

Treaba ta, nu stii ce pierzi..... :)

Da.. se numeste evolutie...

Ma refeream strict la aceasta idee.

Faptul ca Incas spusese o gluma iar Zod ai daduse un raspuns.Eu am facut comentariul numai si numai din perspectiva financiara :)
0

#26 Useril este offline   zgr_44 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1324
  • Inregistrat: 02-February 07

Postat 14 May 2008 - 12:54 PM

aantikk, la 14 May 2008, 11:52, a spus:

Pffffuai....mai inteles complet gresit :D ...nu ma refeream la Florinel sau la Zod....ma refeream strict la trecerea de la polistiren la termic scump :) .

Vai de mine,departe gandul de a avea ceva cu evolutia lui Florinel sau a lui Zodel,ba chiar le urmaresc filmuletele cu mare drag si chiar ai respect pt ce fac.
Pasii pe care iau facut ce doi in modelism se numeste fara doar si poate evolutie dar eu ma refeream doar la aspectul financiar al problemei :) .

Inca ceva,pe Florin lam urmarit atent inca din perioada in care avea un simplu Cessna :) asa ca imi cer scuze daca am fost inteles gresit.

Stima,

Este vb. de trecerea de la Polistiren, la AEROMODEL.......polistirenul e ceva zburator.......nu are aceleasi prorprietati elastice ca si cele ale unui stucturat......si automat nu are acelasi comportament la G-uri.
Lucrurile sunt simple.......noi le complicam...
0

#27 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 14 May 2008 - 12:56 PM

aantikk, la 14 May 2008, 11:52, a spus:

Stima,

Pfuuaaii... Florinel zboara cu spuma de n-ai vazut...sa ne intelegem .. inca zboara spuma .. nu asa in general.. doar ca si-a dat seama ca poti evolua ...

Am mai explicat odata.. nu ma deranjeaza ca zburam polistirene (SI EU AM SI GUST ZBORU CU ASA CEVA) doar ca mi-ar placea sa vas si aleceva decat .. nici macar cercuri sau linii drepte nu vad...ceva frumos.. Eu vin la camp sa ii vad si pe altii cumn zboara nu numai sa zbor io...

Cand apare masina de 20 mii de euro + si zboara cu un polistiren obosit.. de 2 ani de zile si zboara la fel de prost e evident ca nu a evoluat omu si nu isi propune.. Asta ma intristeaza.. ca nu ajungem la alt nivel.. Ar fi fost frumos sa ne ajutam unii pe altii.. dar daca nu evoluam impreuna ... io cand am probleme la cine sa apelez ?

Am vandut termic io cu 350 de ron.. daca si asta e scump atunci inseamna ca trebuie mai putin modelism si mai multa munca. Discutia asta e veche pe forum.. si am demonstrat de mai multe ori cum cu bani putini poti sa iti faci avioane cu care sa evoluezi pana la momentul in care ai putere financiara sa iti cumperi ceva mai mult. (m-am saturat io de cate ori l-am adus pe bob in discutie) .

Tot ce discutam aici e inutil daca omenii nu doresc modelism ci spuma in politehnica. Nu ii arat cu degetu (prea rau) sunt alta specie ei.. Mie imi pare rau ca nu sunt multi ca florin. Gandeste-te ca e un fel de egoism... Nu am cu cine sa discut pe camp despre ce imi place..

Era cineva pe camp care imi spunea ca un avion de f3a e bine sa zboare incet... !!!!! sau ca caramida mea cu motor de 55 zboara bine pentru F3A ... cine stie, intelege ca n-are nicio legatura cu nimic avionul ala.. e frumos si spectaculos in aer.. dar doar atat. Astea sunt discutii de care ma lovesc la camp.. Din pacate acel domn NU a evoluat si zboara de ceva timp. NU zic ca e rau.. doar ca nu imi place mie...

Tot cu privire la evolutie.. Cred ca DMC ... poate sa iti faca spectacol cu absolut orice avion oricat de naspa ar fi..

Incercam sa facem asta la HF... cu avionu din spuma...

Bafta .
DT
0

#28 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 14 May 2008 - 01:21 PM

PS :

Cristi Matica .. parca de la Arad.. zboara spuma cum n-a vazut incas.. si le mai si construieste .. Si il apreciem ca atare cu toate ca zboara spuma ... Spre deosebire de INCAS (institutul de cercetari aerospatiale numai cum suna... Aero spatiale.. un om care vine de acolo ar trebui sa fie zeu.. sa ne ducem cu spaga la el sa ne invete.. ) care ne-a delectat cu o lectie de aerodinamica si constructie de si acum am cosmaruri.

Sa nu uitam apropo de spuma si bani.. DMC a castigat indoor-ul de anu trecut cu o spuma facuta de mine cu el si terminata in dimineata concursului.. chiar am cerut sa zburam la sfarsit ca nu se uscase lipiciu. Deci se poate ...
DT
0

#29 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 June 2008 - 03:18 PM

in sfarsit mi-a venit motorul la SHOWTIME !!!
poze :

Fisiere atasate

Team Aeropower

0

#30 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 June 2008 - 03:18 PM

dupa ce ii fac rodaju il montez pe aveon

2

Fisiere atasate

Team Aeropower

0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

17 useri citesc topicul
0 membri, 17 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu