U 2540 Clasa XXI
Postat 11 September 2008 - 06:25 PM
O chestie intersanta: avand in vedere montajul lui U astia de la Robbe au gasit o metoda interesanta ... o parghie de vreo 800 cuplata la un comutator + prezervativul' de rigoare ... sistemul chiar functioneaza.
Functioneaza datorita geniului meu tehnic :D
Functioneaza datorita geniului meu tehnic :D
Aceasta postare a fost editata de Shumica: 11 September 2008 - 06:37 PM
Si ieri va fi o zi !
Postat 11 September 2008 - 06:36 PM
Intrebare catre popor:
Sa pun simulatorul de diesel sau nu ?
Mentionez ca U avea motoare diesel si avand in vedere ca submainele din clasa XXI navigau sub apa pe baza de schnoerchel mi se pare realist.
Diesel Motoren laufen http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif
Sa pun simulatorul de diesel sau nu ?
Mentionez ca U avea motoare diesel si avand in vedere ca submainele din clasa XXI navigau sub apa pe baza de schnoerchel mi se pare realist.
Diesel Motoren laufen http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif
Si ieri va fi o zi !
Postat 14 September 2008 - 07:54 PM
Yap de acolo.
Depinde foarte mult de ce difuzoare pui si cum faci reglajele (are 4 potentiometre)
Acuma sa fim sinceri la ce sa te astepti de la 2 circuite si niste piticanii de difuzoare, este mai greu sa scoti basi si duduit de motor diesel realist . Sa fiu sincer ma asteptam la mai mult.
Daca il montezi pe o statie de amplificare ca lumea probabil ca suna realist B) dar stii vorba "la tara merge".
Scoate un pacanit interesant si da "culoare" modelului.
Tubul etans al submarinului o sa functioneze ca o incinta acustica si sper sa obtin un sunet mai interesant.
In orice caz o sa te tin la curent cu progresul.
Depinde foarte mult de ce difuzoare pui si cum faci reglajele (are 4 potentiometre)
Acuma sa fim sinceri la ce sa te astepti de la 2 circuite si niste piticanii de difuzoare, este mai greu sa scoti basi si duduit de motor diesel realist . Sa fiu sincer ma asteptam la mai mult.
Daca il montezi pe o statie de amplificare ca lumea probabil ca suna realist B) dar stii vorba "la tara merge".
Scoate un pacanit interesant si da "culoare" modelului.
Tubul etans al submarinului o sa functioneze ca o incinta acustica si sper sa obtin un sunet mai interesant.
In orice caz o sa te tin la curent cu progresul.
Si ieri va fi o zi !
Postat 15 September 2008 - 06:36 PM
Lasa antifonul :rolleyes:
Dupa cum am spus conteaza foarte mult ce tip de difuzoare folosesti.
Cateva caracteristici ale montajului:
Tensiune alimentare 6-12 V si se recomanda difuzor de 4 ohmi.
Daca il cumperi te rog sa nu ma injuri daca nu esti multumit :)
Dupa cum am spus conteaza foarte mult ce tip de difuzoare folosesti.
Cateva caracteristici ale montajului:
Tensiune alimentare 6-12 V si se recomanda difuzor de 4 ohmi.
Daca il cumperi te rog sa nu ma injuri daca nu esti multumit :)
Si ieri va fi o zi !