Modelism - RHC Forum: Invitatie demosntratie automodele 17 mai 2008 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »

Invitatie demosntratie automodele 17 mai 2008 demonstratie in curtea POLITEHNICII

#1 Useril este offline   bossose 

• Nou venit
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 9
  • Inregistrat: 04-April 08

Postat 04 April 2008 - 11:30 AM

Daca doriti sa aratati lumii ce poate automodelul vostru va ashteptam sambata 17 mai 2008 in curtea politehnicii cu automodelul vostru. sunt conditii atat pentru automodelele onroad multumita proaspatului asfalt pus in poli cat si pentru automodelele offroad pentru care vom incerca sa organizam o pista cu cateva obstacole, asta daca vom reushii sa obtinem toate aprobarile de pe la conducerea politehnicii.

Ash dori sa shtiu ce credeti despre respectivul eveniment si daca ati dori sa participati.

demonstratia va avea loc in cadrul unui festival studentesc, deci spectatori vor fi destui;)

P.S. o sa incerc sa fac rost de zeama pt participanti, macar atat sa dam si noi.... dar inca nu va garantez
0

#2 Useril este offline   Red Team 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 537
  • Inregistrat: 25-December 05

Postat 04 April 2008 - 11:52 AM

Pe 17 Mai este etapa a 5-a a Cupei PNC la automodele RC 1/28 on road, dar daca demonstratia este dupa-amiaza probabil ca si automodelistii care participa la acest concurs, vor putea ajunge cu modelele lor de clasa mai mare la aceasta manifestare.
0

#3 Useril este offline   bossose 

• Nou venit
  • Pip

Postat 04 April 2008 - 12:38 PM

Pai ca sa participe cat mai multa lume ne putem muta pe data de 18 mai:) festivalul tine de pe 15 pana pe 18 asa ca e oki daca e si duminica...asa poate vom avea participanti mai multi,

ce ziceti?
0

#4 Useril este offline   marshu 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 242
  • Inregistrat: 25-December 07

Postat 04 April 2008 - 12:48 PM

Sambata avem calificari si duminica finalele ... cred ca mai bine ar fi sambata ...
0

#5 Useril este offline   bossose 

• Nou venit
  • Pip

Postat 04 April 2008 - 01:00 PM

DECI sambata 17 mai pe la ora 13 ar fi oki sa anuntam???

Aceasta postare a fost editata de bossose: 04 April 2008 - 01:05 PM

0

#6 Useril este offline   AMG 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 258
  • Inregistrat: 21-November 03

Postat 04 April 2008 - 01:03 PM

Eu, unul, as vrea sa vin, dar hotaraste-te daca pe 17 mai sau 17 aprilie, ca nu mai inteleg nimic.
In privinta orei, ar fi perfect daca ai mai inainta o ora, adica 14-00, muncesc pana la 13-00 si mi-ar lua cam 1 ora sa ajung din comuna Frumusani pana in Poli.

Aceasta postare a fost editata de AMG: 04 April 2008 - 01:05 PM

0

#7 Useril este offline   bossose 

• Nou venit
  • Pip

Postat 04 April 2008 - 01:08 PM

E pe 17 mai, dar ash vrea, daca puteti sa ma ajutat un pic cu organizarea si cam ce ar fi bine sa fie. am nishte planuri pt cursa de off road luate de pe net care implica nishte placaj, buturugi si ceva pamant. cat pt masinutele de onroad nu prea shtiu ce sa fac.

VA MULTUMESC si va ashtept

P.S. daca ati putea sa imi dati un reply cei care pot si vor sa participe cu automodelul/automodelele, m-ar ajuta foarte mult la organizare.
0

#8 Useril este offline   Abburo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1317
  • Inregistrat: 02-June 07

Postat 04 April 2008 - 03:02 PM

Desi sunt nou in automodelism si am doar un model electric, mi-ar place si mie sa vad o intalnire cu mai multi participanti si modele.
In principiu subscriu cu prezenta mea.

Este loc si pt aero?
URGENT !!! schimb Caiet A4 cu Audi acelashi model….rog seriozitate!!!
0

#9 Useril este offline   s0s0 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 635
  • Inregistrat: 06-January 08

Postat 04 April 2008 - 03:08 PM

17... ora 13 gata am notat:-)
1:18 Xray m18;
1:10 TT01;TA05/Mamba;Xray t2/Xcelorin;Schumacher Fusion .28;losi xxx-s;
1:8 graupner Flash/zx21;graupner Flash/Mamba BL
Bj 26;graupner Carbon ECO
dx3r,mtx pro,etc62
For help call:0724885194
For rent:rentech.ro
0

#10 Useril este offline   P407 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 220
  • Inregistrat: 16-March 08

Postat 04 April 2008 - 10:47 PM

Tot "pufos" (ca Abburo) si tot cu o electrica, subscriu si eu.
Nu ma pricep la aranjarea pistelor, dar sub indicatiilor celor mai experientati pot da o mana de ajutor, cu o zi (doua) inainte.
Cessna 182 BL Frecv. 35.120
0

#11 Useril este offline   andrei86 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 37
  • Inregistrat: 13-October 07

Postat 04 April 2008 - 11:30 PM

eu si prietenul mihai venim (cu doua termice, invatate cu terenurile din poli) va sustinem, sa facem o mare adunare de masini termice si electrice, sa mai aducem oameni intre noi, sa incepem sa promovam acest sport/ hobby/virus... domnul bossose... http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif ... o sa iasa mult praf, mult fum si multa distractie ... stim noi
0

#12 Useril este offline   geozaza 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 386
  • Inregistrat: 14-November 06

Postat 04 April 2008 - 11:58 PM

o idee foarte buna, din punctul meu de vedere. Sper sa avem si ajutorul celor de la la rhc, care au deja experienta in organizarea de concursuri.
0

#13 Useril este offline   s0s0 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 635

Postat 11 April 2008 - 04:33 PM

cum ramane baietzi?
1:18 Xray m18;
1:10 TT01;TA05/Mamba;Xray t2/Xcelorin;Schumacher Fusion .28;losi xxx-s;
1:8 graupner Flash/zx21;graupner Flash/Mamba BL
Bj 26;graupner Carbon ECO
dx3r,mtx pro,etc62
For help call:0724885194
For rent:rentech.ro
0

#14 Useril este offline   Toys 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 580

Postat 11 April 2008 - 04:46 PM

s0s0, la 11 Apr 2008, 16:33, a spus:

cum ramane baietzi?

Eheee pana pe 17 mai ...sa tot fie timp pentru organizare .

Am o rugaminte B) !!! Se pot pune pe forum niste poze cu pistele de on-road si off-road de la politehnica !! Sau macar poze cu locurile unde se vor infinta pistele ! :D

Aceasta postare a fost editata de Toys: 11 April 2008 - 04:50 PM

0

#15 Useril este offline   P407 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 12 April 2008 - 01:07 AM

E cam devreme pentru un raspuns afirmativ, din partea tuturor celor care ar dori sa vina. Oricum, nu ramai fara "jucarii" stai linistit. Eu unul, ...90% vin. Succes!
0

#16 Useril este offline   promo 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 258
  • Inregistrat: 23-November 06

Postat 12 April 2008 - 01:08 PM

salutare, pe unde e loc de dat ? pe asfalt ? ca pe dealurile alea e cam multa iarba....
tocmai am fost azi prin politehnica.
Traxxas Revo 3.3
0

#17 Useril este offline   Zue 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1495
  • Inregistrat: 05-January 07

Postat 12 April 2008 - 02:15 PM

vin si eu cu 2 modele on road (unul va fi sigur de drift)
tel.0745026562
0

#18 Useril este offline   catastyle 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 385
  • Inregistrat: 21-January 08

Postat 13 April 2008 - 06:13 AM

promo, la 12 Apr 2008, 13:08, a spus:

salutare, pe unde e loc de dat ? pe asfalt ? ca pe dealurile alea e cam multa iarba....
tocmai am fost azi prin politehnica.

dc Promo , tie teama sa nu scoti masina din iarba cu coasa ?

HPI-Nitro Car Drifting
0

#19 Useril este offline   cataWRC 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1486
  • Inregistrat: 27-December 02

Postat 26 April 2008 - 12:32 AM

Ideea lui "bossose" mi se pare foarte buna si recomand participarea in numar cat mai mare. Poate fi o ocazie de punere in valoare a calitatilor voastre. In 2006, la o simpla intalnire in curtea politehnicii in cadrul careia am facut cunostinta cu Flo234 si AMG pe langa alti modelisti, am fost abordat de catre mentorii organizatiei Best Bucuresti si solicitat pentru a-mi fi filmat automodelul in actiune si a fi inclus in filmul de prezentare al unui curs de vara organizat de acestia. Dupa tratative mi s-a propus sa predau un curs despre automobilismul sportiv unor studentii straini. A fost o ocazie, zic eu unica, pe care nu am putut-o rata si pe langa placerea de a preda acest curs de automobilism cu tematica "Raliuri" am avut placerea de a cunoaste persoane implicate direct in WRC (Campionatul Mondial de Raliuri).
0

#20 Useril este offline   shogi 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 2753
  • Inregistrat: 08-March 06
  • Interests:pussy

Postat 05 May 2008 - 05:03 PM

in concluzie clar venim ,nu numai pentru ocaziile care s`ar putea ivi dar si pentru a face cunostinta intre noi,membrii tineri sau vechi nu conteaza.Atat timp cat avem acest hobby cred ca merita,dar sa ne spuneti si noua cum ramane cu ora/ziua/locul unde ne putem da,pentru ca din cate am citit sunt unele probleme legate de programul unora care nu este compatibil sa zic asa cu programul intalnirii.sunt sigur ca sunt mai multi care asteapta un raspuns concret.

Aceasta postare a fost editata de shogi: 05 May 2008 - 05:09 PM

0

#21 Useril este offline   catastyle 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 05 May 2008 - 05:07 PM

da dc ii spune "demonstratie" ?? ce trebuie sa demonstram..sau cui ? avem spectatori ?
mai degraba intalnire pasionati de modelism , sa ne cunoastem , schimbam pareri , sfaturi , experienta etc.

HPI-Nitro Car Drifting
0

#22 Useril este offline   Toys 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 580

Postat 05 May 2008 - 07:00 PM

catastyle, la 5 May 2008, 17:07, a spus:

da dc ii spune "demonstratie" ?? ce trebuie sa demonstram..sau cui ? avem spectatori ?
mai degraba intalnire pasionati de modelism , sa ne cunoastem , schimbam pareri , sfaturi , experienta etc.

aaa citez ----> demonstratia va avea loc in cadrul unui festival studentesc, deci spectatori vor fi destui;).
Deci studentii astia au un spectacol acolo si ca sa fie mai mult " show " sa gandit unul dintre organizatori sa aduca si cateva automodele ca prea isi rupe lumea gatu :D . Cam asa stau lucrurile , oricum vad ca tipu nu a mai zis nimic.

LA MULTI ANI TUTUROR BARBATILOR !!! 05.05.2008 Ziua barbatului !!! :D :D http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/pint.gif

Aceasta postare a fost editata de Toys: 05 May 2008 - 07:01 PM

0

#23 Useril este offline   catastyle 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 05 May 2008 - 08:42 PM

poate se imbata studenti si ne iau la suturi pe acolo ca`i deranjam cu galagia :D)

HPI-Nitro Car Drifting
0

#24 Useril este offline   bossose 

• Nou venit
  • Pip

Postat 05 May 2008 - 11:56 PM

1 la mana: imi cer scuze pt ca nu am mai dat nici un semn de viatza dar am fost plecat din bucureshti si am mai avut si de munca pe la organizatie, lucru care mi-a ocupat cam multa vreme.

2: Asa ca va propun sa ne intalnim duminica asta pe la un 12 in spatele rectoratului in politehnica sa vvedem cum putem organiza si sa va arat si locatia. VA INVIT daca vreti sa va mai cunoashteti intre voi si daca puteti sa ne ajutati macar cu idei.

din pacate o sa ma injurati un pic pt ca am reushit sa obtin de la rectorat aprobare sa inchidem strada ca sa nu ne trezim cu nshpe mii de mashini decat duminica asa ca ATENTIE!! am mutat pe 18 MAI demonstratia

pe mine ma puteti gasii pe mess seara pt detalii: mihai_calin86 sau la 0729011287 sau 0755961959

p.s. dupa va invit la un meci demonstrativ ca incepe Cupa Regiei la Fotbal si ma mai ocup sa o organizez si pe aia

aaaa...si sa nu uit... daca va place locatia poate faem un demers la rectorat sa facem o pista permanenta pt offroad: GRATUITA pt toata lumea: asa mai promovam si noi virusul http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/wink.gif
0

#25 Useril este offline   totulii 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 523
  • Inregistrat: 18-August 05

Postat 06 May 2008 - 09:52 AM

IN PRINCIPIU DATA DE 18 MAI COINCIDE CU CONCURSUL DE ELECTRICE DE LA DEMON'S.........ASA CA NU STIU CATI VOR VENI DINTRE CEI VECHI, SA NU MAI VORBIM DE AJUTOR DIN PARTEA AUTORC LA ORGANIZARE.

POATE VI SE PARE SIMPLU SA ORGANIZATI ASA CEVA.....DAR CREDETI-MA .....E EXTREM DE COMPLICAT
MA MANANCA DEGETELU'
0

#26 Useril este offline   Flo234 

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 2307
  • Inregistrat: 24-February 06

Postat 06 May 2008 - 11:06 AM

foarte buna ideea ca in polii e destul loc sa amenajezi o pista si inca cateva de rezerva ;)
0

#27 Useril este offline   catastyle 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 06 May 2008 - 03:44 PM

Sustinem ideea unei piste off road acolo !
PS : un loc in echipa la fotbal este ? :D

Aceasta postare a fost editata de catastyle: 06 May 2008 - 03:45 PM

HPI-Nitro Car Drifting
0

#28 Useril este offline   razyel 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 236
  • Inregistrat: 18-April 08

Postat 07 May 2008 - 12:30 AM

Salutare, suna a o idee f buna, au loc shi noobi ? ;)
Nu doresc sa par impertinent dar, pana una alta ceva concret exista ? se shtie cine vine ? deoarece din acest topic nu reies prea multi participanti, eu unul daca reusesc sa imi potcovesc cum trebuie automodelul pana la data desfasurarii voi venii cu mare placere, insa pana la urma ... a vbit cineva dintre automodelisti (tet-a-tet) cu domnul organizator ? imi cer scuze dar pana acuma nu par decat idei aruncate cu cerneala invizibila
Si inca o data resubliniez faptul ca nu incerc sa fiu ostil, dar dle bossose in ce calitate din partea politehnicii organizati dvs aceasta demonstratie ? si cand vom fi siguri ca acest eveniment va avea aloc....pana la urma cu 3 participanti.. nu prea este demonstratie.

Toate cele bune.

Hush little baby, dont say a word; And never mind that noise you heard;
Its just the beast under your bed, In your closet, in your head.
0

#29 Useril este offline   P407 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 07 May 2008 - 05:25 PM

razyel, la 7 May 2008, 00:30, a spus:

..... insa pana la urma ... a vbit cineva dintre automodelisti (tet-a-tet) cu domnul organizator ? ......

Pai nu ai citit mesajele anterioare?
S-a propus/agreeat o intalnire tete-a-tete cu organizatorul, pentru duminica asta dupa ora 12.00. Probabil nu vor veni toti participantii de sapt. urmatoare, dar cativa (dintre cei mai cu experienta) poate tot se vor strange. Eu unul voi incerca sa apar, dar cu indicatiile "mai putin" pt. ca nu sunt in masura sa le dau. Depinde si de vreme, course.
0

#30 Useril este offline   bossose 

• Nou venit
  • Pip

Postat 08 May 2008 - 07:34 PM

shtiu ca nu va convine sa fie duminica de 18, dar haideti sa ne intalnim duminica asta pe la un 12 in poli si sa vedem ce putem face... sper sa fie vreme buna sa se si poata da lumea sa faca asa un test al trackului si sa imi spuneti parerea voastra...

ideea e ca eu duminica am aprobare de la rectorat sa blokez strada... dar daca ne hotaram sa facem pan la urma sambata.... poate mai incerc sa ma mai duc la doamna Andronescu cu o cerere si poate ne-o si aproba sa il putem face in conditii decente si sambata...

asa ca va ashtept duminica pe la 12 in spatele rectoratului in apropierea facultatii de energetica sa vedem ce putem face

Multumesc anticipat tuturor celor care isi pot rapi o ora, doua din programul lor si care vor si pot sa paricipe si eventual sa mai dea si o mana de ajutor!

Mihai Calin
Preshedinte Organizatia Studentilor din Inginerie Electrica
0729011287
0

Arata acest topic

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi