reportaj ASPACH 2003 cel mai mare meeting de electrice
Postat 19 December 2003 - 10:00 AM
Postat 19 December 2003 - 10:01 AM
Postat 19 December 2003 - 03:03 PM
Citeaza
Si atunci or sa vina nemtzalaii sa faca reportaje si or sa ne laude ce tehnica avem in noi ... la mancat mici si la beut vin. La ce va gandeati?
Vivi
Postat 19 December 2003 - 06:50 PM
Inca o data bravo Valteras.
Live to fly!!!!!
Subiectul JURNAL DE ZBOR este initiat de Dom*PROFESOR la 1 septembrie 2003
Postat 19 December 2003 - 07:46 PM
Dom*PROFESOR, la 19 Dec 2003, 18:50, a spus:
Inca o data bravo Valteras.
Profesore, multam ca esti pe acelasi canal! Aaaaa, am vrut sa zic fercventa!
M-am muncit sa traduc articolul fo 2 zile (nu incontinuu, nene, ca nu-s impiedecat!), pe picaturi, ca sa afle si altii ce se poarta in aristocratia modelismului european.
Dupa cum ziceam, am si o caseta video cu un reportaj filmat de la Aspach 2001 (fo 20-30 minute). Meserie!
Daca credeti ca va incumetati careva sa faceti dupa ea un SiDi cu un muvi, ceva p-acolo, am putea sa o raspandim celor interesati. Dar nu o dau din mana decat cu buletinu' garantie si cu brevetu' de aeromodelist gaj si cu statia sechestru pana ce mi-o dati inapoi, ca tre sa o returnez si io in Germania!
Asa sa v-ajute cel de sus si cel de jos, agatzasi-var banda in ricorder (nu asta de la mine ci alea XXX la ce te uiti singur!) si bruiasi-var sa va bruieze tate canalele pe care aveti cuarturi, flatteri-var, sa va flattereasca tate eleroanele, astazi shi mane si intata zua care iesti la zbor!!
Big bozgonu de caseta vidio nedata'napoi!
Aceasta postare a fost editata de Valteras: 19 December 2003 - 07:50 PM
Postat 19 December 2003 - 11:14 PM
si sintem pusi deja in fata faptului implinit. :lol: :lol: :lol:
Deunazi desfac o conserva de sardine inauntru plin de ulei si pesti morti.
Postat 20 December 2003 - 08:58 AM
hat shat, la 19 Dec 2003, 20:37, a spus:
hat shat,
Nu a fost nici o clipa vreun dubiu cum ca nu s-ar mai tine Aspach 2003!
Ce pot spune insa, este faptul ca eu personal, am trait o perioada cu teama in suflet cum ca s-ar putea ca intr-adevar, asa cum era planificat, Romaniei sa-i fie acordata de catre FAI, organizarea de anul acesta (2003) a Campionatului European de electrice (F5B si F5D)!
Insa cel de jos a tinut cu noi si anul asta Romania nu a mai organizat CE F5B&F5D! Ce usurare! Eu am starnit din timp ceva valurele, invitand niste prieteni din afara pt. evenimentul asta. Uff! Am scapat!
Si nici nu trebuie sa mai fim siliti sa participam in calitate de spectatori si sa ne enervam cand vedem nivelul tehnic al materialului volant si al evolutiilor in zbor ale celor de afara! Da-i in ma-sa cu super brushlessurile lor si cu super sculele de carbon-kevlar-sticla si cu planoarele lor ce planeaza la 140 km/h si cu Pilon Racingurile lor de nici un metru anvergura ce zboara cu peste 300 km/h (numai fo 35.000 rpm!) de nici nu le vezi!
Pe de alta parte insa, am vorbit cu organizatorii Aspach 2004 (maaaama, cum suna: "am vorbit cu organizatorii" - beton!)... Ma rog, prietenul nostru Philipp Gardemin (si cand zic "prietenul nostru" e ca si cum ar zice Stefan Cel Mare "sotia noastra, domnitza..." adica nu cum ai crede ca ar fi si prietenul tau, Marinare!) si mi-a zis ca ar fi foarte incantat ca la Aspach 2004 sa vada si modelisti din Romania, macar printre spectatori.
Ce zici, BIG bulibasha? La ce haglomeratzie o fo anul asta si la cati gura-casca ieste p-acolo nu sa pote sa nu ne invartim shi noi de fun portofele fun dijital fun teanc de oiro dupe la fraerii aia de sa uita ca copchiii la aia de dau cu invartiat pa sus cu aveonele ale de jucarele si nus atenti la avutul personal care va sa devina colectiv. Colectiva sa fiu io si tu ca Marianaru n-are tupeu si pregatire...
Acuma, fara bascalie, care vreti sa mergeti, intrarea e libera! Nu va costa decat benzina pt. 2x1700km, carte verde, 500 oiro de aratat la granita de caciula, autostrada la Ungaria (de doua ori dus, de doua ori intors), autostrada la Austria ca la Germania e gratis. A! Si sa inghita colega voastra de camera cum ca tre sa mergeti in delegatie o saptamana si nu o sa aveti semnal, ca e intre munti... In rest...
Na! Ca iar am dat-o in bascalie! Asta o fi crucea noastra, a romanilor, sa nu putem sa facem o treaba la modul serios ci sa facem o bascalie generala, chiar si cand nu e cazul!
...Da' las' ca macar e disrtactiv! Decat ca la aia de la Feroviare de-s pestritzi la matze si-si scuipa ficatzii de nervi?
Promit ca o sa fiu mai serios! ...de la anul!
Skyspy, ai dreptate despre hat shat! De aia mi-e simpatic!
Postat 20 December 2003 - 12:42 PM
Pe marinaru nu il putem lua cu noi ca se oripileaza dracu si mai trebuie sa-l ducem pe spitale sa-l trateze de oftica bulectrica!
Cat despre avutul colectiv io cred ca recolta va fi bogata, ca aia se uita ca fraierii pe sus si noi ne vedm de meseria noastra bratara de haur!
Big Bulibashala
da pe bune ca poate merem si noi la anu'!
Postat 22 December 2003 - 02:29 PM
Valteras, la 20 Dec 2003, 08:58, a spus:
Deviza mea...cine nu e prieten cu mine e dusmanul meu...si al urmasilor mei...si al urmasilor urmasilor mei!!! Ca urmare, s-ar putea sa va treziti cu mine acolo!!!... Poate chiar va las sansa sa ma convertiti la electrice...dar daca nici acolo la virf de tehno nu voi fi incantat de ce vad, si Valteras si Big (care nu are de gand sa tina la gat statia radio ci tzambalul mioritic) vor avea vocea lui Cindy Lauper!!!!
Cu rabdare si ciocan.
Postat 23 January 2004 - 05:17 PM
sa te preziniti cu model si RC si sa sti sa pilotezi in fata cateva spectatori fara stress
sa ai asigurare de raspundere civila
atit
Poti veni dimineata , predai emitator, te inscrie se iti pui avion la coada. Cand este rindul teu, zbori
chiar daca va fi ceva mai normal, ai voie sa zbori. Moderatorul va face poate putin misto si iti opreste timp de zbopr cand devine plictisitor ;-)
Aceasta postare a fost editata de wabo: 23 January 2004 - 05:23 PM
Walter Born
Postat 25 July 2005 - 01:56 PM
17.-18. September 2005
We ordered a very good weather! See you... :-))
PHILIPP
P.S.
If you have any questions, feel free to ask Valteras here in this Forum or me by email at phgardemin@freenet.de.
Aceasta postare a fost editata de phgardemin: 25 July 2005 - 01:58 PM
Postat 27 July 2005 - 07:41 AM
Thanks for reminding this.
Hopefully some of us will manage to be there.
This is a great show, in fact the greatest electric flying meeting all over Europe.
http://www.mfg-aspach.de/