Nelutu35, la May 22 2009, 06:05 PM, a spus:
Apoi Florine draga bag seama ca tu faci politie pe topicul "Hey Cluj". I-mi editezi postul pentru o prescurtare(una) sa ma simt eu prost?Daca crezi ca e constuctiv pentru comunitate cenzureaza-ne de tot, inchide topicul.
PS:Am pierdut o jumatate de ora sa citesc toate posturile recente in care erau folosite abrevieri si prescurtari si nu am vazut sa fi edidat vreounul.
Eu nu cred ca are cineva ceva cu voi. Ideea e ca TREBUIE sa scriem in LIMBA ROMANA, pt ca asa e normal si frumos. Ganditi-va ca, poate, mai citesc si alti membri topicul vostru si le cresc dioptriile pana reusesc sa desluseasca ceva. Nu mai zic de faptul ca toti ne supunem aceluias regulament.
Sfatul meu prietenesc este sa nu "plecati" nicaieri, sa va vedeti in continuare de activitatea voastra, bineinteles in conformitate cu regulamentul si , de ce nu, sa respectati ceea ce va roaga moderatorii.
Fara suparare, mai am un sfat pt unii membri, nu neaparat numai pt cei din Cluj: mai puneti mana pe o carte de gramatica, pt ca e mult mai rusinos sa nu stii sa scrii corect in limba materna decat sa-ti editeze un moderator postul.
Parerea mea care este...