Pacat... Accidente la demo' aero
Postat 02 September 2007 - 10:38 AM
Oare foamea de adrenalina isi are justificarea in asemenea show'uri? Nu sunt pilot si poate de aceea pun aceste intrebari... dar totusi, se merita?
Postat 02 September 2007 - 10:33 PM
se moare pe trecerea de pietoni(poate si mai stupid de atat) si nimeni nu spune ca a facut o pasiune pentru "zebra pietonilor"... pe cand zborul......e un adevarat microb. Toata admiratia pentru piloti si pentru zbor. Ai voie sa fi necajit Silfax, nimeni nu se duce la un miting aviatic sa vada cum mor pilotii dar e imposibil sa opresti un pilot sa zboare .... e poate mai rau
Postat 03 September 2007 - 10:42 AM
MariusF, la 2 Sep 2007, 22:33, a spus:
se moare pe trecerea de pietoni(poate si mai stupid de atat) si nimeni nu spune ca a facut o pasiune pentru "zebra pietonilor"... pe cand zborul......e un adevarat microb. Toata admiratia pentru piloti si pentru zbor. Ai voie sa fi necajit Silfax, nimeni nu se duce la un miting aviatic sa vada cum mor pilotii dar e imposibil sa opresti un pilot sa zboare .... e poate mai rau
Chiar sa stii ca ma doare sufletul cand vad asemenea evenimente, atat din punct de vedere al dramelor traite de familiile pilotilor cat si de mediatizarea acestor intamplari nefericite. Stau si ma intreb daca nu cumva tot publicul este cel care impinge la extrem acest gen de manifestari...
Eu stiu ca zborul in sine este un microb, stiu si ca o poti mierli si pe trecerea de pietoni, dar ceea ce am vazut la unele figuri acrobatice (inclusiv cea din Polonia) este echivalent in a o cauta cu lumanarea. Si partea cea mai proasta vine din faptul ca la asemenea figuri ce implica tolerante masurate cateodata in cm, se pune prea putin accent pe eroarea umana... iar la aero de cele mai multe ori din pacate, gresesti o singura data...
Aceasta postare a fost editata de Silfax: 03 September 2007 - 10:44 AM
Postat 03 September 2007 - 11:18 AM
eu unu iubesc zborul pentru ca nu ai treaba cu niemeni...pe strada degeaba esti prudent ca intra unu in tine..in cer nu mai e la fel.. B)
de asta e si frumos... daca ei au riscat si au incercat figur aia acroabtica... problema lor...si-au cam cautat-o....
zborul acrobatic e mult mai frumos in formatie , dar prea riscant...
tipu care a fost la tuzla , a facut un super spectacol , singur...nu e nevoie de 2 sa iasa un super show...
Postat 03 September 2007 - 11:40 AM
RedBaron, la 3 Sep 2007, 12:18, a spus:
Au murit...in film le vezi trupurile aruncate haotic pe cer!!
Pareau zlinuri 526...ieri la stiri era un prim-plan la sol cu unul alb cu rosu si semiluna pe directie..erau cumva turci, sau avionul de la sol nu avea legatura...?
Aceasta postare a fost editata de Marinaru: 03 September 2007 - 11:42 AM
Cu rabdare si ciocan.
Postat 04 September 2007 - 01:53 PM
http://www.dofiga.net/?post=2175
Aceasta postare a fost editata de Marinaru: 04 September 2007 - 01:54 PM
Cu rabdare si ciocan.
Postat 05 September 2007 - 09:17 AM
Marinaru, la 4 Sep 2007, 13:53, a spus:
http://www.dofiga.net/?post=2175
....mishto semilunele de azi! :lol:
Postat 16 September 2007 - 02:29 PM
accident la show aerian
Postat 13 January 2008 - 02:39 PM
Postat 07 February 2008 - 06:23 AM
Daca nu era sa fie tragic ar fi sunat amuzant. Sa fii calcat de un hidroavion......http://www.rcuvideos...KXGPHHSMS6G6ZQW
Aceasta postare a fost editata de dan_mitea: 07 February 2008 - 06:32 AM