Bunaziua ,sunt pe cale sa comand o statie in 75 mhz cu 7 canale,cineva imi zice ca ar putea fi probleme tehnice in fregventa asta,ce ziceti?Inafara de chestia cu legislatia ..aia stiu
Cine stie?Nu comunica bine?
Astept Raspunsuri,stima.
Pagina 1 din 1
Va rog ajutati-ma cu o statie Cica ar putea fi probleme..
Postat 19 May 2007 - 09:52 AM
s-ar putea sa te mai suprapui cu vreo alta frecventza (taxiuri etc) nefiind o frecventza dedicata modelismului. probleme tehnice nu vad de ce ai avea.
/------------------------\ |~~\_____/~~\__ | | Hash84 |______________ \______====== )-+ | | ~~~|/~~ | \------------------------/ ()
Postat 19 May 2007 - 10:00 AM
Daca ai vreo unitate militara pe aproape, si mai e din cea cu drapelul NATO la poarta, te detecteaza si te bruiaza instant. Pentru ca 75MHz e in interiorul benzilor de comunicatii speciale ( a se citi militare). 72 e mai departe si te tolereaza, in general... Tehnic, numai vreo armonica a unui emitator radio te poate bruia, dar trebuie sa vezi lista lui Dragut cu ceea ce e in zona la voi.
Sunt mai multi care au in 75 si ma pot contrazice, dar e doar o chestiune de timp ca sa se intample un necaz...
Bafta!
Costel
Sunt mai multi care au in 75 si ma pot contrazice, dar e doar o chestiune de timp ca sa se intample un necaz...
Bafta!
Costel
Aceasta postare a fost editata de pavcostel: 19 May 2007 - 10:02 AM
35 MHz, canal 60,62,78.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1