M-am decis ... ma apuc de nodele de carton ... da in 2 zile plec la tara ... si acolo nu am net ...
Poate sa imi trimita si mie careva pe adresa de mail .... (adriano4ever91@yahoo.com) niste planuri de carton ... cat mai multe ca mi-am cumparat mult carton si multe coli ... a si un bax de lipici ... si un cartus de imprimanta nou ... asa poate mai prind si eu niste experienta ....
Cu respect,
Adi :angry:
Pagina 1 din 1
Modele de catron Pls ajutor ...
Postat 17 August 2006 - 07:14 PM
pai zii ce anume ca asa modele de carton se fasesc la dimensiunea citorva giga,
dar sa nu te gindesti ca este o treaba usoara,
si ideea ar fi listarea planurilor pe o imprimanta sa fie laser nu pe cartus de tus,
pe undeva prin calc este toata colectia de la maly modelarz,gpm,halinsky,dar sa nu te gindesti ca varianta cu cartonul este cea mai simpla,eu zic ca este cea mai complicata,la lemn daca gresesti ,pui chit cu rumegus si gata ,la carton trebuie sa lucrezi perfect,intreaba-l pe puiuztu,vorba lui stamy el este taticul cartoanelor
dar sa nu te gindesti ca este o treaba usoara,
si ideea ar fi listarea planurilor pe o imprimanta sa fie laser nu pe cartus de tus,
pe undeva prin calc este toata colectia de la maly modelarz,gpm,halinsky,dar sa nu te gindesti ca varianta cu cartonul este cea mai simpla,eu zic ca este cea mai complicata,la lemn daca gresesti ,pui chit cu rumegus si gata ,la carton trebuie sa lucrezi perfect,intreaba-l pe puiuztu,vorba lui stamy el este taticul cartoanelor
Postat 18 August 2006 - 07:28 AM
Ti-as zice sa incepi cu origami:) - no offence:)
Apoi ceva care sa nu aiba multe curburi. O vedeta sau ceva...
In nici un caz sa nu te apuci de o veliera ca-ti maninca nerviiii... eu am patit:))
Carton de care ai cumparat...? Trebuia de ala stratificat... intre 2 coli una ondolata sa zic asa:)
Coli 80g coli 250-270g.
Lipici lichid si lipici gel.
Bafta.
Planiri ai in mail.
Apoi ceva care sa nu aiba multe curburi. O vedeta sau ceva...
In nici un caz sa nu te apuci de o veliera ca-ti maninca nerviiii... eu am patit:))
Carton de care ai cumparat...? Trebuia de ala stratificat... intre 2 coli una ondolata sa zic asa:)
Coli 80g coli 250-270g.
Lipici lichid si lipici gel.
Bafta.
Planiri ai in mail.
Incerc sa realizez cea mai mare nave de lupta lansata vreodata la scara 1:144.
Pana acuma japonezii au fost mai rapizi la 1:1
Pana acuma japonezii au fost mai rapizi la 1:1
Arata acest topic
Pagina 1 din 1