Modelism - RHC Forum: Baikonur 2006 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Baikonur 2006 Foto, impresii

#1 Useril este offline   liviu123 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 377
  • Inregistrat: 15-October 06

Postat 15 November 2006 - 08:54 PM

Am creat un nou topic ptr a atrage atentia asupra subiectului, astfel incat si altii care au informatii sau au fost acolo sa poata posta impresii sau foto.
Nu e vorba de “poze de familie” sau cu grupuri vesele, asta cred ca nu se incadreaza in spiritul forumului, dar ceva semnificativ, detalii tehnice, poze de detaliu, mai ales la rachete mari, motoare, pot fii binevenite. Ceva din care se poate invata.
Am separat fotografiile pe trei capitole, pentru usurinta download-ului. Majoritatea pozelor de calitate precum si cele care arata complexul sunt obtinute prin amabilitatea celor de la Federatia Rusa de Modelism. Am adugat cateva comentarii la pozele mai semnificative, in special la cele cu macheta castigatoare la S7.
http://picasaweb.google.com/Liviu1234/Baik...006MachetaSoiuz
http://picasaweb.google.com/Liviu1234/Baik...onur2006Diverse
http://picasaweb.google.com/Liviu1234/Baik...nur2006Ambianta

Aceasta postare a fost editata de liviu123: 15 November 2006 - 11:35 PM

0

#2 Useril este offline   MIG-29 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1772
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 17 November 2006 - 06:35 PM

Frumos ;)
Chiar ar fi interesant sa adauge si altii ceva poze.

MIG-29

Aceasta postare a fost editata de MIG-29: 17 November 2006 - 06:35 PM

0

#3 Useril este offline   st3fy 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 142
  • Inregistrat: 19-January 03

Postat 26 November 2006 - 07:01 PM

ai face bine sa modifici acolo la Buran cum ai zis tu ca e parasita in desert .. dar incearca sa faci o vizita acolo sa vad daca reusesti sa te apropii de ea ... nici macar cu luneta nu o vezi .. asa de aproape de ea o sa fii ..
0

#4 Useril este offline   st3fy 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 26 November 2006 - 07:02 PM

nu cred ca am rabdare sa adaug 1 G de poze ... :-s .. nici eu nici altii .. is multe .. cee`ya
0

#5 Useril este offline   liviu123 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 377
  • Inregistrat: 15-October 06

Postat 28 November 2006 - 05:02 PM

“ai face bine sa modifici acolo la Buran cum ai zis tu ca e parasita in desert .. dar incearca sa faci o vizita acolo sa vad daca reusesti sa te apropii de ea ... nici macar cu luneta nu o vezi .. asa de aproape de ea o sa fii .”

Te cam grabesti. Mai uita-te odata la poza si observa ca pana una alta, oamenii din jurul navetei nu se uita la ea cu luneta, ci doar te contrazic pe tine… Ca nu oricine ajunge acolo, ci doar cei “alesi”, e alta poveste.
Te grabesti apoi si din cauza ca nu stai sa te gandesti la ceea ce a vrut sa fie (si pentru scurt timp chiar a fost) aceasta naveta spatiala, comparata cu starea ei jalnica in care se afla. Poate ai vazut si hala prabusita unde se asambla Energhia. Oricum Buranu si-a facut datoria, putea fii lasat sa moara.

“nu cred ca am rabdare sa adaug 1 G de poze ... :-s .. nici eu nici altii .. is multe .. cee`ya”

Atunci de ce ai mai postat asta? Nu cere nimeni un giga de poze. Era vorba doar de cateva poze care ar putea fii de folos aici pe forum, unde sunt destui care se afla foarte la inceput si ar putea afla mai multe lucruri. Ultimul lucru de care ar avea ei nevoie este sa fie tratati cu sictir si dispret. Am da’ nu va dau…
Good bye!
P.S. Am mai completat toate albumele de care am pomenit in mesajele mele anterioare.
La cele de la Campionatul Mondial am adaugat de exemplu o fotografie cu un model ptr proba de streamer impreuna cu sistemul de lansare tip piston si bare de ghidare, insotita de o foto care arata lansarea modelului. E un subiect “hot” prin alte parti.
0

#6 Useril este offline   Zippo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1077
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 28 November 2006 - 05:21 PM

Am fost la acest campionat, si am promis niste poze... cat de curand am sa postez cateva. Pentru cei interesati de Baikonur, o pot vizita virtual cu Google Earth, se vede pana si naveta... nu e nimic secret.
Cu toate ca tehnologia in momentul de fata este la pamant, rusii au fost si se mentin ca o mare putere in aviatie. Am sa postez cateva poze si din hala de montaj a rachetei Soyuz.
Liviu123 iti apreciez interesul , cu toate ca nu ai fost acolo si ai sapat pe net sa pui aceste info... http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif. Succese!!!
0

#7 Useril este offline   st3fy 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 29 November 2006 - 09:48 AM

zile zippo :D vezi ca mai tre sa imi dai si mie o data pozele ca leam sters si o sa le uploadez la mine pe site :) am acum spatiu de 2 G :D hehe
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro