Iesiri pe balti Bucurestene Locatii
Postat 23 April 2007 - 12:35 PM
Frumos!!!!!!super comentariile :D http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif :D
Aceasta postare a fost editata de ducati999: 23 April 2007 - 12:36 PM
Postat 23 April 2007 - 12:43 PM
Citeaza
Frumos!!!!!!super comentariile
Ehhh...suflet de artist... http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif :D :D
Postat 23 April 2007 - 12:57 PM
Domeniile in care s-a activat ieri pe lacul IOR, au fost sensibil mai variate decat in alte dati, dar, trebuie s-o recunoastem, ponderea cea mai importanta au avut-o cele ce atat de sublim sunt numite "barcutze". Ne-am bucurat sa vedem ca avem o generatie dornica de invatat secretele...micile secrete ale acestor activitati minunate care ne tin impreuna si ne dezvolta abilitatile practice, adica acelea care ne permit ca dupa o zi de stat in soare, sa mai putem tine halba si s-o ridicam cu precizie spre instalatia de racire.
P.S.: Scuze pentru cei pe care i-am uitat, da' vreau sa fumez, ca nu mai pot!
P.S.: Scuze pentru cei pe care i-am uitat, da' vreau sa fumez, ca nu mai pot!
Imagini atasate
Postat 23 April 2007 - 03:43 PM
Politia nu a rezistat la stilul meu de mers si s-a scufundat...Dily era negru de suparare ...dar ce era mai scump in ia adica receptorul era al meu ...iera frica cai bubuie LI-PO ul.... :D :D :D
Imagini atasate
Cred ca am mai trosnit ceva!!!Cand vorbesc aiurea este Robotul...
Postat 23 April 2007 - 03:47 PM
Electronica la uscat...dupa cel putin 10 minute in apa cu LI-PO 3 cell :D
PS: paradoxal azi am facut recensamantul si functioaneaza tot si receptor si acc si regulator ...deci noroc sa ai ca bafta ti-o faci singur... :D
PS: paradoxal azi am facut recensamantul si functioaneaza tot si receptor si acc si regulator ...deci noroc sa ai ca bafta ti-o faci singur... :D
Imagini atasate
Aceasta postare a fost editata de Calu2: 23 April 2007 - 03:49 PM
Cred ca am mai trosnit ceva!!!Cand vorbesc aiurea este Robotul...