Modelism - RHC Forum: 100Km/h - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 8 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

100Km/h

#181 Useril este offline   dily 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1383
  • Inregistrat: 03-September 06

Postat 25 January 2011 - 10:03 PM

....

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 13.JPG
  • Imagine atasata: 14.JPG
  • Imagine atasata: 15.JPG

nr. de telefon......
0744.35.25.89
0727.88.75.46
0

#182 Useril este offline   OldMann 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1762
  • Inregistrat: 01-September 06

Postat 26 January 2011 - 11:47 AM

Nice http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/rolleyes.gif s-o vedem pe apa, ca si recomandare...cred ca ar fi mai bine ca racirea motorului si a esc-ului sa fie separate, si nu inseriate...
If the boat doesnt fly, dont buy!!!

0

#183 Useril este offline   adiplesneala 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 26
  • Inregistrat: 19-May 10

Postat 26 January 2011 - 09:14 PM

Salut! Aceasta este barca mea(HPR 06)si sper sa depasesc 110km/h! ( 2 motoare Lehner 1940 )

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: IMGP0592.JPG

0

#184 Useril este offline   adiplesneala 

• Incepator
  • PipPip

Postat 26 January 2011 - 09:29 PM

Interior HPR 06. Sper ca nu v-am plictisit!

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: IMGP0593.JPG

0

#185 Useril este offline   dily 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 January 2011 - 09:47 PM

Salut.....sunt mai multi care au HPR ..... ar trebui sa ajungi cu ea pe la 140 km /h daca totul e in regula....Pune te rog mai multe poze , as dori sa vad cum arata hardware-ul de la Rotschi....mai in detaliu. Eu nu am vrut un cat mai mare deoarece si asa nu prea avem loc de tras liniute pe canalelr IOR-ului....plus ca pt o barca mare cum e HPR06 ca sa scoti totul din ea costa mai mult decat un out - rigger de 200km/h....unde nu ajungi nicidecum cu HPR06. Ai o barca frumoasa am vazut ca esti din bucuresti, te asteptam alaturi de noi pe IOR...
nr. de telefon......
0744.35.25.89
0727.88.75.46
0

#186 Useril este offline   adiplesneala 

• Incepator
  • PipPip

Postat 26 January 2011 - 10:11 PM

De un an de zile bag bani in barca asta! Am sa postez poze mai multe in masura in care reusesc sa le comprim.Daca nu reusesc sa le comprim am sa le trimit pe rand.Dupa ce o dau la aerograf va arata cam asa !Astept radiocomanda Spectrum pistol sa vina si in primavara ne vedem pe IOR

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: HPR115_029.JPG
  • Imagine atasata: HPR06_105.JPG
  • Imagine atasata: HPR115_023.JPG

0

#187 Useril este offline   adiplesneala 

• Incepator
  • PipPip

Postat 26 January 2011 - 10:16 PM

Poze cu hardware-ul

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: IMGP0596.JPG

0

#188 Useril este offline   raoul_bvand 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1676
  • Inregistrat: 16-December 08
  • Interests:MODELISM
    FILATELIE
    PESCUIT
    NUMISMATICA

Postat 26 January 2011 - 11:48 PM

Vezi postareaadiplesneala, la Jan 26 2011, 11:16 PM, a spus:

Poze cu hardware-ul

Multumesc de mesaj.Acum am vazut topicul acesta.
Un link cu un site de unde pot lua aceste motoare....?
Succes....

Aceasta postare a fost editata de raoul_bvand: 26 January 2011 - 11:48 PM

Tot ce-ţi provoacă plăcere este ilegal, imoral sau îngraşă !
0

#189 Useril este offline   dily 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 January 2011 - 12:22 AM

Raoul_bvand daca vrei LMT vorbeste cu Wubu ( Catalin)....Arata f.bine hardware-ul de la Rotschi....ai procedat f. bine ca ai ales piesele recomandate, cat despre aerograf, n ar trebui sa fie dificil de pictat daca te pricepi si ai "manuta"...eu o sa ma multumesc cu niste dacals, niste abtipilduri adecvate....oi vedea....n as vrea sa l vopsesc....macar pana il sparg http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/blush.gif :D si-l lipesc....nu radeti ca astea sunt riscurile dupa 100 la ora.....cel mai mare dusman e chiar luciul de apa....
HPR-ul fiind mai mare o sa fie ceva mai stabil....din cate se vede in poze mai i ceva le lucru la el (cu banii te inteleg....stiu f. bine cum e dar o sa ai satisfactia unui lucru de calitate), nu te grabi , ai timp pana la primavara sa l termini...iar daca ai nevoie de ajutor noi suntem aici. Daca e sa ti gasesc "nod in papura" iti spun ca nu mi plac suportii motoarelor...ai fi putut folosi aluminiu si sa l faci reglabil...

stima
nr. de telefon......
0744.35.25.89
0727.88.75.46
0

#190 Useril este offline   raoul_bvand 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1676
  • Inregistrat: 16-December 08
  • Interests:MODELISM
    FILATELIE
    PESCUIT
    NUMISMATICA

Postat 27 January 2011 - 12:57 AM

Vezi postareadily, la Jan 27 2011, 01:22 AM, a spus:

Raoul_bvand daca vrei LMT vorbeste cu Wubu ( Catalin)....Arata f.bine hardware-ul de la Rotschi....ai procedat f. bine ca ai ales piesele recomandate, cat despre aerograf, n ar trebui sa fie dificil de pictat daca te pricepi si ai "manuta"...eu o sa ma multumesc cu niste dacals, niste abtipilduri adecvate....oi vedea....n as vrea sa l vopsesc....macar pana il sparg :) :D si-l lipesc....nu radeti ca astea sunt riscurile dupa 100 la ora.....cel mai mare dusman e chiar luciul de apa....
HPR-ul fiind mai mare o sa fie ceva mai stabil....din cate se vede in poze mai i ceva le lucru la el (cu banii te inteleg....stiu f. bine cum e dar o sa ai satisfactia unui lucru de calitate), nu te grabi , ai timp pana la primavara sa l termini...iar daca ai nevoie de ajutor noi suntem aici. Daca e sa ti gasesc "nod in papura" iti spun ca nu mi plac suportii motoarelor...ai fi putut folosi aluminiu si sa l faci reglabil...

stima

Am gasit.Direct de la mama lor.279 Euroi/buc.Eu zic ca fac banii.Sa vad unde dau de niste axe pe masura.
Multumesc.

Ps:Domnul Wubu,mi-a recomandat ceva la 500 Eur/buc.Nu stiu exact ce model dar....
Tot ce-ţi provoacă plăcere este ilegal, imoral sau îngraşă !
0

#191 Useril este offline   dily 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 January 2011 - 09:11 AM

Vezi postarearaoul_bvand, la Jan 27 2011, 12:57 AM, a spus:

Am gasit.Direct de la mama lor.279 Euroi/buc.Eu zic ca fac banii.Sa vad unde dau de niste axe pe masura.
Multumesc.

Ps:Domnul Wubu,mi-a recomandat ceva la 500 Eur/buc.Nu stiu exact ce model dar....

Vezi ca LMT are mai multe tipuri de motoare pt. diverse aplicatii. De asemeni vezi ca difera pretul in functie de performante, de ex la seria 1940 exista hi-amp, aircolled.....cu preturi diferite. Eu am luat de la Wubu motorul putintel mai ieftin decat pe situl Lehner, probabil la tine a fost o neintelegere....
nr. de telefon......
0744.35.25.89
0727.88.75.46
0

#192 Useril este offline   adiplesneala 

• Incepator
  • PipPip

Postat 28 January 2011 - 05:41 PM

Va salut ! Ma poate lumina cineva cum se balanseaza ,echilibreaza elicile? Am de la H&M balansoarul acesta ,daca-i pot spune asa,l-am primit cu un cd cu filmulet.....in germana! Nu vreau sa stric elicile,a mai facut cineva astfel de operatiuni ?
multumesc

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: IMGP0597.JPG
  • Imagine atasata: IMGP0598.JPG

0

#193 Useril este offline   OldMann 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 January 2011 - 05:57 PM

Dispozitivul este pentru echilibrarea statica a elicilor, cu el poti determina daca elicea e mai grea sau nu pe una din pale. Imprimi elicei prinse in acel dispozitiv o mica rotatie si astepti pana se opreste. Daca palele sunt la orizontala si nu are tendinta de a se inclina intr-o parte sau alta inseamna ca masele palei din stanga e egala cu cea din dreapta, daca nu iei la pila partea mai grea pana sta in echilibru.

Nu e o echilibrare precisa, cel mai bine ar fi o echilibrare dinamica, asa cum se face la pneurile auto,numai in acel mod poti determina daca centrul de greutate e pe axa de rotatie. La dispozitivul tau nu poti determina unde este centrul de greutate.

0

#194 Useril este offline   adiplesneala 

• Incepator
  • PipPip

Postat 28 January 2011 - 07:14 PM

Si pentru echilibrare dinamica la cine ar trebui sa apelez ? Multumesc pentru informatii !
0

#195 Useril este offline   ipsihi 

• TARTOR
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4508
  • Inregistrat: 02-December 03

Postat 28 January 2011 - 07:30 PM

...la un scaner stroboscopic cu laser undeva la un centru de cercetari sau atelier specializat in turnarea eliciilor profesionale pentru barci sport 1:1, in modelism nu se foloseste asa ceva !!!

Aceasta postare a fost editata de navigator: 28 January 2011 - 09:28 PM

...tabula crasa, mortua est!
0

#196 Useril este offline   Zue 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1495
  • Inregistrat: 05-January 07

Postat 28 January 2011 - 07:52 PM

Vezi postareaadiplesneala, la Jan 28 2011, 05:41 PM, a spus:

Va salut ! Ma poate lumina cineva cum se balanseaza ,echilibreaza elicile? Am de la H&M balansoarul acesta ,daca-i pot spune asa,l-am primit cu un cd cu filmulet.....in germana! Nu vreau sa stric elicile,a mai facut cineva astfel de operatiuni ?
multumesc

te pot ajuta eu, ai nr. meu de tefon in semnatura

Aceasta postare a fost editata de Zue: 28 January 2011 - 07:53 PM

tel.0745026562
0

#197 Useril este offline   adiplesneala 

• Incepator
  • PipPip

Postat 28 January 2011 - 09:10 PM

Vezi postareaZue, la Jan 28 2011, 08:52 PM, a spus:

te pot ajuta eu, ai nr. meu de tefon in semnatura

Am receptionat mesajul,in cursul zilei de maine am sa te sun ,sper sa nu te deranjez!
0

#198 Useril este offline   CornelP 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 538
  • Inregistrat: 13-June 09

Postat 29 January 2011 - 09:05 AM

Atenetie la dispozitivul de echilibrat! Nu l-ai strans bine si distanta dintre varful port elice si al doilea magnet este prea mare. Am patit la fel, si dupa cateva ajustari la tuburile de carbon, s-a asezat bine. Tuburile trebuie sa intre in lacasurile din suportii de aluminiu.
0

#199 Useril este offline   adiplesneala 

• Incepator
  • PipPip

Postat 29 January 2011 - 04:20 PM

Vezi postareaCornelP, la Jan 29 2011, 09:05 AM, a spus:

Atenetie la dispozitivul de echilibrat! Nu l-ai strans bine si distanta dintre varful port elice si al doilea magnet este prea mare. Am patit la fel, si dupa cateva ajustari la tuburile de carbon, s-a asezat bine. Tuburile trebuie sa intre in lacasurile din suportii de aluminiu.

Multumesc de atentionare, am sa verific asezarea tuburilor de carbon in locasuri!
0

#200 Useril este offline   marius151 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 11
  • Inregistrat: 18-October 10
  • Interests:modelism

Postat 07 May 2011 - 05:48 PM

Vezi postareaadiplesneala, la 26 January 2011 - 10:11 PM, a spus:

De un an de zile bag bani in barca asta! Am sa postez poze mai multe in masura in care reusesc sa le comprim.Daca nu reusesc sa le comprim am sa le trimit pe rand.Dupa ce o dau la aerograf va arata cam asa !Astept radiocomanda Spectrum pistol sa vina si in primavara ne vedem pe IOR

salut!frumoasa barca!de unde ai luato si cat a costat?
0

#201 Useril este offline   adiplesneala 

• Incepator
  • PipPip

Postat 08 May 2011 - 06:29 PM

Am luat-o de aici;swissmodelpowerboatteam.ch.Pe site gasesti tot ce te-ar putea interesa ,inclusiv preturi!
0

#202 Useril este offline   marius151 

• Incepator
  • PipPip

Postat 08 May 2011 - 09:45 PM

Vezi postareaadiplesneala, la 08 May 2011 - 06:29 PM, a spus:

Am luat-o de aici;swissmodelpowerboatteam.ch.Pe site gasesti tot ce te-ar putea interesa ,inclusiv preturi!

multumesc!m-am uitat dar sincer preturile sunt putin pesste bugetul meu .eu am disponibil 500-550 max.as putea sa gasesc o coca + motor+ regulator +... sa pot avea o barca ,care poate ajunge macar un 80 Km/h?am vazut traxxas spartan, dar multi se plang de incalzirea esc-ului.imi place acel jet de apa care il lasa in spate .acel jet este produs de viteza barcii care se spune ca ar ajunge la 100 km/h ? din ce am citit pe niste forumuri din afara ,putini si greu bat aceasta viteza.
multumesc
0

#203 Useril este offline   adiplesneala 

• Incepator
  • PipPip

Postat 09 May 2011 - 09:29 PM

Vezi postareamarius151, la 08 May 2011 - 09:45 PM, a spus:

multumesc!m-am uitat dar sincer preturile sunt putin pesste bugetul meu .eu am disponibil 500-550 max.as putea sa gasesc o coca + motor+ regulator +... sa pot avea o barca ,care poate ajunge macar un 80 Km/h?am vazut traxxas spartan, dar multi se plang de incalzirea esc-ului.imi place acel jet de apa care il lasa in spate .acel jet este produs de viteza barcii care se spune ca ar ajunge la 100 km/h ? din ce am citit pe niste forumuri din afara ,putini si greu bat aceasta viteza.
multumesc

Nu stiu ce sa-ti spun despre modelul traxxas si oricum nu sunt cel mai in masura sa dau indicatii! Sunt pe forum persoane cu o vasta experienta care iti pot recomanda ceva conform bugetului tau .Bafta!
0

#204 Useril este offline   CornelP 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 10 May 2011 - 06:11 AM

Un Spartan va ajunge la 100 doar schimband cam tot ce este in el... si te intrebi daca merita banii pentru o coca de plastic (de altfel bun si frumos vopsit) si un servo...
Cauta mai bine o coca de la Hydro&Marine, ceva spre 800mm sau mai mare, dar bugetul ar putea fi cam stramt...
Pe scurt:
Coca: 200-250
Motor: 90 (Leopard) - 250 (Lehner)
Flex, Stinger, carma: 100-150
ESC: 90-100
Baterii: 90-100
0

#205 Useril este offline   marius151 

• Incepator
  • PipPip

Postat 11 May 2011 - 12:20 AM

Vezi postareaCornelP, la 10 May 2011 - 06:11 AM, a spus:

Un Spartan va ajunge la 100 doar schimband cam tot ce este in el... si te intrebi daca merita banii pentru o coca de plastic (de altfel bun si frumos vopsit) si un servo...
Cauta mai bine o coca de la Hydro&Marine, ceva spre 800mm sau mai mare, dar bugetul ar putea fi cam stramt...
Pe scurt:

multumesc de raspuns!dar despre motoarele Hacker a50-14 s sau 16 s ai putea sa imi dai vreun sfat?vad ca se gasesc pe ebay in jurul sumei de 124 euro.nu ar fi o varianta de mijloc intre lehner si leopard?motoarele marca lehner de unde se pot procura?
multumesc
0

#206 Useril este offline   OldMann 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 11 May 2011 - 06:07 AM

Vezi postareaadiplesneala, la 08 May 2011 - 06:29 PM, a spus:

N-ai testat-o? asteptam un filmulet, sa ne facem o parere. Sau e asa rapida ca nu poate fi prinsa in film? :pardon:

0

#207 Useril este offline   CornelP 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 11 May 2011 - 11:38 AM

Sincer as prefera un Leopard sau un Feigao unui Hacker... Pentru Lehner ia legatura cu mcsportrc punct ro, gasesti si Hidro&Marine.
0

#208 Useril este offline   adiplesneala 

• Incepator
  • PipPip

Postat 11 May 2011 - 02:52 PM

Vezi postareaOldMann, la 11 May 2011 - 06:07 AM, a spus:

N-ai testat-o? asteptam un filmulet, sa ne facem o parere. Sau e asa rapida ca nu poate fi prinsa in film? :clapping:

Salut! Este asa de rapida ca nici eu nu am vazut-o! Glumeam, barca este la vopsit de aproape o luna jumate si este gata saptamana viitoare,sper! A fost salonul moto si mi-am personalizat intai motorul si barca a avut de asteptat.
0

#209 Useril este offline   marius151 

• Incepator
  • PipPip

Postat 13 May 2011 - 01:18 PM

Pe scurt:
[/quote]
astazi am facut rost de prima transa de bani!200 euroi.as vrea sa incep cu inceputul: coca.as opta pentru una de 600-700 mm,pentru a incerca sa maresc timpul de joaca.
am vazut o barca care imi place in jur de 150 euro :Graupner MEGA DRAGSTAR III #2054 .barca va fi echipata cu un motor Feigao 540-10XL + regulator Swordfish 200A ESC(BEC 3,5A) o combinatie buna dpdv financiar.bateriile vor fi pentru inceput 2 in serie 2s 5000,pe care le am deja de la msina,apoi dupa ce imi voi reveni cu banii 2 de 3s .dorinta mea ar fi ca aceasta barca sa ajunga in jurul vitezei de 75-80 km/h.
daca aveti vreo alta idee mai buna sau ceva de corectat la proiectul meu va rog sa imi spuneti.
multumesc
0

#210 Useril este offline   CornelP 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 13 May 2011 - 05:12 PM

Este o barca cu step, nu foarte rapida sau stabila... pe unde am vazut-o nu prea m-a impresionat. Mult mai stabila este NoStep de la Hydro & Marine:
http://www.hydromarine.de/hm_11359.htm
sper sa mearga link-ul...
Tot in bugetul asta si este o barca MULT superioara...
0

Arata acest topic

• 8 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro