Intalniri IASI este cineva?
Postat 25 June 2010 - 09:00 PM
In seara asta a plouat destu de mult asa ca nu era lume pe afara si am zis sa ies putin prin parc la o tura.
Am bagat masina in toate baltile pe care le-am gasit si a fost fain per total. Recunosc ca e prima data cand scot modelul pe ploaie, pana acum am mai iesit doar pe uscat si o data pe zapada. Azi s-a umplut de apa, am bagat masina in toate baltoacele pe care le-am vazut si chiar daca am stat cu emotii, totul s-a terminat cu bine. Asa ca m-am gandit sa va aarat niste poze cu "jucaria" curata (...si uda) :)
Postat 25 June 2010 - 09:29 PM
additivcalciumvitd3, la Jun 25 2010, 10:00 PM, a spus:
In seara asta a plouat destu de mult asa ca nu era lume pe afara si am zis sa ies putin prin parc la o tura.
Am bagat masina in toate baltile pe care le-am gasit si a fost fain per total. Recunosc ca e prima data cand scot modelul pe ploaie, pana acum am mai iesit doar pe uscat si o data pe zapada. Azi s-a umplut de apa, am bagat masina in toate baltoacele pe care le-am vazut si chiar daca am stat cu emotii, totul s-a terminat cu bine. Asa ca m-am gandit sa va aarat niste poze cu "jucaria" curata (...si uda) ;)
Cred ca cel mai bine, sa nu patesti ca mine, verifica sa vezi daca esc-ul este waterprof si daca nu cauta niste tutoriale cum ai putea sa il faci, cel mai usor ar fi cu balonase, dar fara striatii :lol: .
andriu, la Jun 25 2010, 10:23 PM, a spus:
bine ca nu ne-ai anuntat si pe noi.
ca nu veneam.
Tu chiar vrei sa dai clasa la toata lumea?
Poate iesim maine la o tura, dar eu doar onroad, daca imi da cineva caucioace de off si se potrivesc, bag si la off. :D
Oare nu ar fi bine sa ne gasim niste locatii? Poate in felul asta o sa ne fie mai usor sa ne adunam si nu sa ne gandim tot timpul unde mai mergem?
Aceasta postare a fost editata de Zeus: 25 June 2010 - 09:32 PM
Postat 25 June 2010 - 11:49 PM
Zeus, la Jun 25 2010, 10:29 PM, a spus:
cum as putea sa dau clasa daca nu ne intalnim?
pariez ca sunt 50 de automodelisti in iasi si la fel pariez ca nu suntem in stare sa ne strangem,
as prefera sa fiu ultimul si sa-mi dati clasa, ca atunci ar insemna ca ne intalnim.
dar nu-mi fac sange rau ca oricum nu o sa ajungem sa ne intalnim mai multi.
si atunci ... tot eu raman, sa ma bat pe mine, i-mi dau clasa chiar si mie.
ce tare sunt.
thats sooo oslemmmm!!!!
cat despre teren ... eu l-am gasit pe cel din copou.
daca cineva gaseste unul mai bun .... eu merg oriunde, numai sa iesiti.
Aceasta postare a fost editata de andriu: 25 June 2010 - 11:51 PM
"That's sooo oshemmm !!!!!"
Postat 27 June 2010 - 07:14 AM
andriu, la Jun 25 2010, 10:23 PM, a spus:
bine ca nu ne-ai anuntat si pe noi.
ca nu veneam.
La cat de tare ploua vineri chiar cred ca nu veneati niciunul :unsure: Plus ca nici "terenul" nu a fost cine stie ce, am iesit in Parcul Voievozilor din cartierul Alexndru.
Zeus, la Jun 25 2010, 10:29 PM, a spus:
Esc-ul nu cred ca e rezistent la apa, dar daca in iarna nu s-a stricat cand am umplut masina de zapada m-am gandit ca nici acum nu o pati nimic. :D
andriu, la Jun 26 2010, 12:49 AM, a spus:
daca cineva gaseste unul mai bun .... eu merg oriunde, numai sa iesiti.
Poti te rog sa pui o poza de pe Google Maps cu terenul de care vorbesti, dar in asa fel incat sa se inteleaga unde e, eventual cu 1-2 repere. Multumesc anticipat.
Cu stima, Gabi
Postat 27 June 2010 - 08:22 AM
Postat 27 June 2010 - 09:33 AM
asa arata locul
Aceasta postare a fost editata de andriu: 27 June 2010 - 09:36 AM
"That's sooo oshemmm !!!!!"
Postat 27 June 2010 - 10:20 PM
Azi am fost si am dat o tura pe malul lacului Chirita: mult spatiu si fara 'spectatori' insa fara obstacole.
Te rog sa mai imi zici daca Slash-ul tau e 2wd sau 4wd si daca e cu telecomanda pe 2.4Ghz? Multumesc anticipat.
Postat 19 July 2010 - 10:09 PM
In ce zi a saptamanii va intalniti? Unde si la ce ora... as vrea sa vin si eu...
CRyS`
Postat 19 July 2010 - 10:32 PM
IS 16 RYS, la Jul 19 2010, 11:09 PM, a spus:
In ce zi a saptamanii va intalniti? Unde si la ce ora... as vrea sa vin si eu...
CRyS`
Deobicei seara, in jur de 8 in copou pe langa parcul expozitiei. Nu avem o zi anume, cum gasim timp liber, cred ca maine , adic marti o sa mai mergem iar. Baga id-urile pe mess, discutam pe mess.
Postat 20 July 2010 - 02:26 PM
ID-ul de YM e: ACELASI_CRYS !
CRyS`
Postat 19 August 2010 - 03:50 PM
Se pare ca iesenii nu prea sunt activi!
Vreau sa va cer un sfat,o idee,o parere!
Vreau sa imi cumpar ceva nou cu care sa ma "distrez" seara dupa 1 zi de munca!
Dar nu stiu ce sa fac... sa imi cumpar ceva nou de la #$%&%#$$ din BT sau sa imi cumpar ceva SH de aici de pe forum? Ca sunt multe chestii SH ce imi plac la nebunie si par a fi mai bune si mai performante decat cele noi de la #$%&%#$$! Ca din alte parti..nu prea stiu de unde,sa fie si ieftine si bune!
Dar:
1. Sa fie electrica
2. Sa fie ori de drift ori off road
3. Eu mai am acasa ceva: (attach) si pe langa un motor RS 540 si un acumulator de 3300 mah si 7.2 V
Vreau sa le atasez (sa cumpar un sasiu, cu roti,caroserie,servo si motor - de preferinta 4WD) daca pot motorasul si regulatorul alaturi de telecomanda si recevier-ul sau! Dar vreau sa raman pe telecomanda mea si recevier-ul meu! Pot? Ca nu vreau sa mai dau bani macar pe receiver si telecomanda ca nu-s deputat :) si cu ea eu ma impac destul de bine!
Ma puteti ajuta,indruma sa cumpar ceva SH off road sau de drift? Bun si ieftin..adica pana in vreo 600 ron maxim?
Va multumesc mult!
CRyS`
Aceasta postare a fost editata de IS 16 RYS: 19 August 2010 - 04:01 PM
Postat 28 October 2010 - 09:32 AM
Postat 27 November 2010 - 06:21 PM
marius151, la Nov 8 2010, 12:31 PM, a spus:
multumesc si poate isi face mila de mine cineva
se face.
Marca, model si adaptam!
Stima
DC
Postat 29 November 2010 - 04:35 PM
Postat 09 December 2010 - 03:30 PM
clown_h3h3, la Nov 29 2010, 04:35 PM, a spus:
Salut, eu sunt de acord, cred ca mai trebuie sa mentionam si ce mashini avem, electrice nitro, 1/8 sau 1/10, eu de exemplu am doar 1/10 electric, onroad si offroad.
Cu onroadul este cam greu sa te dai acuma iarna doar daca sttie cineva sau detine cineva un spatiu destul de marishor la interior, mici sanse,... cred ca o sa ramanem la offroad.
Pacat ca suntem cativa in acest oras cu astfel de mashinute dar nu iesim decat singuri, nu inteleg de ce.
Ce spuneti, ne facem timp macar odata pe saptamana o ora sa iesim la o joaca mai multi? si unde anume? Eventual cand mai are cate unul chef sa iasa, sa dea si aici un apel poate mai sare unul... doi, poate.
Un loc bun, noroios la vremea aceasta, exista peste strada de parcul expo din copou, acolo este o asa zisa, "mini pista" descoperita tot de colegii de pe acest forum. Un alt loc este pista de role, dar si asta doar atunci cand nu vin " mascatii" ca e cam greu sa te dai printre picioarele lor...
Alte locuri????
In aceasta luna sunt liber in zilele pare.
Eu- Jhony(Zeus)
- 1/10- Onroad touring 4wd electric
-1/10- Offroad truggy 2wd electric (Traxxas Rustler)
Aceasta postare a fost editata de Zeus: 09 December 2010 - 03:31 PM
Postat 09 December 2010 - 10:26 PM
Zeus, la Dec 9 2010, 03:30 PM, a spus:
Cu onroadul este cam greu sa te dai acuma iarna doar daca sttie cineva sau detine cineva un spatiu destul de marishor la interior, mici sanse,... cred ca o sa ramanem la offroad.
Pacat ca suntem cativa in acest oras cu astfel de mashinute dar nu iesim decat singuri, nu inteleg de ce.
Ce spuneti, ne facem timp macar odata pe saptamana o ora sa iesim la o joaca mai multi? si unde anume? Eventual cand mai are cate unul chef sa iasa, sa dea si aici un apel poate mai sare unul... doi, poate.
Un loc bun, noroios la vremea aceasta, exista peste strada de parcul expo din copou, acolo este o asa zisa, "mini pista" descoperita tot de colegii de pe acest forum. Un alt loc este pista de role, dar si asta doar atunci cand nu vin " mascatii" ca e cam greu sa te dai printre picioarele lor...
Alte locuri????
In aceasta luna sunt liber in zilele pare.
Eu- Jhony(Zeus)
- 1/10- Onroad touring 4wd electric
-1/10- Offroad truggy 2wd electric (Traxxas Rustler)
eu optez pt. sambata-ora 13-parc copou sau duminica aceeasi ora-off road:))