Salut toti userii de pe forum si va instiintez ca pe 19 - 29 Sep are loc Campionatul Mondial de Rachetomodele ce se va desfasura in Russia - in orasul Baikonur, unde dupa cum se stie e celebrul cosmodrom international.
Las deschis subiectul pana la intoarcerea lotului national, printre care si subsemnatul :blink:, pentru a posta poze si clasamentul oficial.
Pagina 1 din 1
Baikonur 2006 Campionatul Mondial de Rachetomodele
Postat 12 September 2006 - 08:51 AM
Zippo, la 12 Sep 2006, 08:43, a spus:
se va desfasura in Russia - in orasul Baikonur
Baikonur asta nu e in Kazahstan?...l-au mutat rusii?:blink:
Rusii nu au nici un cosmodrom...le-au pierdut la barbut!
Aceasta postare a fost editata de Marinaru: 12 September 2006 - 09:11 AM
Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
Cu rabdare si ciocan.
Postat 12 September 2006 - 11:20 PM
Baikonur este pe teritoriul Kazahstanului dar este inchiriat agentiei spatiale ruse. Prin urmare operatiunile la cosmodrom sunt rusesti :mellow:
Exista intr-o vreme o problema legata de neplata unor datorii la factura de curent electric si Kazahstanul luase decizia sa taie cosmodromul de la curent... intre timp s-au rezolvat problemele legate de curentul electric si agentia spatiala rusa incepe sa-si rezolve incet incet si celelalte probleme.
Baikonur este intr-adevar un loc faimos de unde, sa nu uitam, majoritatea activitatilor spatiale ale lumii au avut si au loc! Daca nu ma insel au un nr mai mare de lansari decat celelalte state "spatiale" la un loc...
Astept cu deosebit interes pozele de la Baikonur... dintotdeauna mi-am dorit sa pot vizita locul respectiv dar din pacate nu a existat sansa/posibilitatea :huh:
MIG-29
Exista intr-o vreme o problema legata de neplata unor datorii la factura de curent electric si Kazahstanul luase decizia sa taie cosmodromul de la curent... intre timp s-au rezolvat problemele legate de curentul electric si agentia spatiala rusa incepe sa-si rezolve incet incet si celelalte probleme.
Baikonur este intr-adevar un loc faimos de unde, sa nu uitam, majoritatea activitatilor spatiale ale lumii au avut si au loc! Daca nu ma insel au un nr mai mare de lansari decat celelalte state "spatiale" la un loc...
Astept cu deosebit interes pozele de la Baikonur... dintotdeauna mi-am dorit sa pot vizita locul respectiv dar din pacate nu a existat sansa/posibilitatea :huh:
MIG-29
Aceasta postare a fost editata de MIG-29: 12 September 2006 - 11:21 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1