Pagina 1 din 1
Diferenta de pret de la 405$ la 840$
Postat 06 September 2006 - 10:53 PM
vreau sa-mi iau un Associated 1/8 Monster GT 4.60 SE RTR, pe care l-am vazut pe www.towehobbies.com , unde costa 405$..Apoi am intrat pe http://www.teamassociated.com/misc/databas...db_kits.kit.htm , site-ul oficial al producatorului unde costa 840$,....Imi explica si mie ce se intrampla?Pretul de pe www.towerhobbies.com nu este complet?
Postat 06 September 2006 - 10:54 PM
Pe http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti00...p?&I=LXLDK3&P=7 costa 405$..
Postat 07 September 2006 - 11:00 AM
vezi ca ai international postage calculator
dai sa cumperi produsu si pe pagina pe care iti arata ce ai in "cos" este undeva in dreapta sus un glob si scire langa international postage calculator.
dai pe el si iti calculeaza cat te costa pana in .ro
la masinuta daca este mare posibil sa poata fi trimisa numai prin UPS si atunci te costa ceva mai mult
iar ca vama&TVA care cum isi are norocul. dar iti sugeres sa le spui sa iti trimita factura separat(e o optiune de selectat gift sau ceva in genu)
dai sa cumperi produsu si pe pagina pe care iti arata ce ai in "cos" este undeva in dreapta sus un glob si scire langa international postage calculator.
dai pe el si iti calculeaza cat te costa pana in .ro
la masinuta daca este mare posibil sa poata fi trimisa numai prin UPS si atunci te costa ceva mai mult
iar ca vama&TVA care cum isi are norocul. dar iti sugeres sa le spui sa iti trimita factura separat(e o optiune de selectat gift sau ceva in genu)
Postat 07 September 2006 - 11:32 AM
merci mult,.cu vaporu face de la 2 saptamani la 6 si costa 20$ iar cu avionul face de la 10 zile la 30 zile si costa 30$,.Normal ca e mai bine cu avionul, pt. ca diferenta de pret e foarte mica...Se poate plati si prin transfer bancar,..nu?(nu am card de credit in USD)..
Postat 07 September 2006 - 06:34 PM
Firar sa fie!!nu pot sa-mi iau monstrul pt. k e prea mare sa-l trimita prin posta iar prin UPS costa de rupe,.mai bine imi iau un Tower Hobbies Terror,.e bunicel, are motoras de 4.0 cc si cutie cu o viteza...e mare avantaj sa ai cu 2 viteze?As vrea totusi sa pot lasa sau ridica suspensia ca la Associated.Ce inseamna chestii astea?
Suspension: Independent, with turnbuckle tie rods for easy toe-in
adjustments
Camber : Non-adjustable
Caster : Adjustable, caster/toe-in refers to the angle of the front
suspension when viewed from the side of the car in relation to the
chassis
Pot sa-l lasa mai jos pt. drumuri pe asfalt?
Suspension: Independent, with turnbuckle tie rods for easy toe-in
adjustments
Camber : Non-adjustable
Caster : Adjustable, caster/toe-in refers to the angle of the front
suspension when viewed from the side of the car in relation to the
chassis
Pot sa-l lasa mai jos pt. drumuri pe asfalt?
Postat 07 September 2006 - 09:46 PM
@CromozoneX
Sfatul meu este sa incerci un Savage sau un Revo, amandoua au cutie de viteze cu 2 trepte, suspensie reglabila......si avantajul de a mai gasi o piesa doua si in Romania. Daca tot ai 400$ de ce sa nu iti iei ceva calumea? Nu contest ca Terror poate fi o masina buna, dar....nimeni nu face monster truck-uri ca si cei de la HPI sau TRAXXAS. Parerea mea.....
Sfatul meu este sa incerci un Savage sau un Revo, amandoua au cutie de viteze cu 2 trepte, suspensie reglabila......si avantajul de a mai gasi o piesa doua si in Romania. Daca tot ai 400$ de ce sa nu iti iei ceva calumea? Nu contest ca Terror poate fi o masina buna, dar....nimeni nu face monster truck-uri ca si cei de la HPI sau TRAXXAS. Parerea mea.....
Ceva nu-i bine oricum!
Postat 07 September 2006 - 10:36 PM
Daca vrei sa iei la pret mai bun , cauta modelu pe site-uri orientale. De ex in Hong Kong poti gasi la preturi mai mici ca pe tower ( eu am comandat de la www.etamiya.com produse care pe towerhobbies erau mai scumpe cu 50% iar la firma producatoare-tamiya.com cu peste 100% ). Am mai vazut la preturi mici pe www.stellamodels.net si www.rcstation.com (amandoua din Hong Kong)
Aceasta postare a fost editata de Sir_Vaska: 07 September 2006 - 10:39 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1